Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @uakin Merhaba bizim de eşimle birlikte mülakatımız 9 Eylül'de Ankara'da

• @Tevrat-Guzel
    Merhaba, En azindan kafanizdaki sorulara daha kolay cevap buldunuz, tabi ki ben de burada tanistigim diger degerli arkadaslar gibi tecrubelerimi paylasiyor olacagim. Umarim butun arkadaslarimiz bu surecte istedikleri olumlu sonuclari en erken olabilecek sekilde alirlar. Bol sanslar...

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

• arkadaşlar herkese iyi forumlar pasaport teslimi için mail geldi linke tıklıyorum ben normalde aydın sökeyi seçmiştim şimdi benden adres istiyor ne olduğun şehire ne de seçtim yere gönderim sağlıyorlar bir çözümü var mı bu işin

• Herkese merhaba. Genellikle uzak doğuya dosya taşıması yapanların süreçleri Viyanaya taşıma yapanlardan daha uzun oluyor bunun sebebi sürecin daha yavaş ilerlemesi mi yoksa böyle mi tercih ediliyor acaba ? (Viyana ortalama 1 hafta gibi ise uzak doğuda 2-3 hafta gibi anladım).

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Dogukan-Oge

Farklı ülkelerdeki konsoloslukların kendi çalışma süresi ve süreci yönetme biçimi farklı. Ayrıca konsoloslukların yetkilendirdiği sağlık kuruluşları da farklı sürelerde raporu hazırlıyor (aynı ülkedeki iki farklı sağlık kuruluşu bile farklı süreler verebiliyor). Ozetle her ülkenin süreci ayrı.

Bu konu başlığı mülakat deneyimlerinin paylaşıldığı konu başlığı, olası sorularınızı kendi döneminiz olan DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız ricadır.

• @ATS16 Teşekkür ederim.

• merhaba viyanada mülakat alan arkadaşlar molnarın maili nedir bir mail attım dönüş alamadım müsaitlik açısından

• @zeynepebe hmm teşekkürler ben de buraya mail attım dün ama bugün cevap gelmedi cevaplarına göre mülakat tarihini öne alma ihtimalim var konsolosluk cevap bekliyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@vitruvius, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri

merhaba viyanada mülakat alan arkadaşlar molnarın maili nedir bir mail attım dönüş alamadım müsaitlik açısından

Sorularınızı 2025 Aşamalar başlığında sormanız uygun olacaktır.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @uakin bende 9 Eylül de Ankara da mülakata gireceğim, ve bu yeni Ais kaydı çok kafa karıştırıcı yeni olduğundan sorunlu bence , ülke kısmını Azerbaycan olarak almış pasaportta iki ismimde yazılı olmasına ve benim de doğru bir şekilde ismimi yazmama rağmen tek ismimi almış o yüzden submit edip ilerlemeye halen çekiniyorum. Hatta bu durumu ss alıp KCC ye bile ilettim ve onlarda bu belgeleri mülakata getirmeniz gerekiyor diye cevap verdiler.Sizce ne yapmalıyım ? Yani submit edip tüm bilgileri doldurup o çıktıyı , kcc mesajıyla birlikte mülakata götürsem yani destekleyici kanıt içeriğinde belge olarak ?

• @Ahmet-Faruk-Özkan ben tsk ederım hepimizin vizesi hayırlı olsun emeğine sağlık çok güzel anlatmıssın.

• @selens1907 sende ıyıkı varsın orda ve sonrasında çok destek olduk birbirimize çok güzel anlatmıssın vizemiz hayırlı olsun....

• bizde 7 temmuzda hongkong takı mulakatımızdan vize onayı aldık eşimle birlikte mulakat deneyımımızı video olarak hazırladık mulakat gırıcekler için ve genel olarak ins videonun bir rehber olmasını dilerim herkese hayırlısı olsun ins.

• @Serapp tamamdır teşekkürler.

• AİS için kayıt oluşturmaya çalışıyorum ama seçeneklerde Türkiye yok bu konuda yardımcı olabilecek var mı?

• @uakin Benim de 9 Eylülde Ankarada süreçlere başladıysanız bir şeyler sorabilir miyim? AİS için kayıt oluşturmaya çalışıyorum ama seçeneklerde Türkiye yok ne yaptınız acaba öğrenebilir miyim?

• @kskn ais kaydını mülakata yakın tarihte yapacaksınız. Şimdi değil

• @Kaan-Taşkın Öncelikle vizeniz hayırlı olsun. Yeni hayatınız sağlık, huzur ve bereket içinde devam etsin.

Videonuzda Bangkok için "Orada işler biraz Allah'a emanet yürüyor, bu nedenle biz güvenemedik" gibi bir açıklamanız var. Foruma üye olduğumdan beri Bangkok özelinde hemen hemen okumadığım deneyim kalmadı, bu şekilde bir algıya neden olabilecek bir deneyim okumadım. Acaba forum dışında mı bu şekilde bir algı yaratacak deneyim sahipleri ile bilgi alış verişiniz oldu? Hangi detaylardan bahsettiler? Hangi noktalarda sıkıntı yaşanıyor? Aydınlatabilirseniz sevinirim. Biz de gerekirse ona göre dosyamızı başka bir yere taşımak için aksiyon alalım erkenden. Şimdiden teşekkürler

• @onurkaptan

Selamlar, günlerdir sorduğum cevabını merak ettiğim konuya değinmişsiniz, talihli eşim, orjinal ıslak imzalı lise diploması elimizde, fakat okulun adı değişmiş ve 2003 yılında mezun olduğu için e-devlette görünmüyor, apostil ve yeminli tercüme işimizi görür mü acaba, teşekkürler

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

534.0k

| | | |