Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@dogukan-altn, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar merhaba daha önce dosyamı taşırken kcc ye bir otel adresi verdim de yalnız orada kalmayacağım gibi durumu kcc ye mi yoksa hk ya mı mail atıp söyliyeyim yoksa söylememe gerek yok mu

KCC'ye dosya taşıma e-postası gönderirken bildirdiğiniz adres prosedür gereği olup istediğiniz yerde kalabilirsiniz. Bunu hiç bir yere bildirmek gerekmez.
    Forumda hiç okuma yapmadığınız ne kadar da belli, yoksa sormazdınız 😞

• ⭐⭐⭐⭐

@Bahadır-Yena, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar, Hong Kong formda ki 2 kişiden diploma görüntüsü istemiş, bu kişiler ile mülakat ve sağlık randevudusu aynı gün. Unutmuş olabilirler mi honk Kong a mail atayım mı?

Herkesten istenmiyor, e-posta ile soru sorup meşgul etmenizi önermem.

• Selamlar, en son 19 temmuz tarihinde 2nl mailinin geldiğini bildirmiştim, bugün de viyana konsolosluğundan mülakat tarih ve saatinin yer aldığı ve ayrıca evrak listesinin de bulunduğu bir mail aldım. Takip edenlerin bilgisine..

• ⭐⭐⭐⭐

@vitruvius, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba arkadaşlar , viyanada konsolosluğunda mülakatı 14 ağustosa aldırabiliyorum normalde 9 eylül fakat 15 agustos resmi tatil olduğundan 18 inde vize basabileceklermiş ve molnarda 11 ine randevu veriyor o durumda nerdeyse 10 gün viyanada kalmam gerekiyor. Acaba eylülü beklsem kota sıkıntısı yaşar mıyım ? eylülde sanırım 4 günde filan hallolacak gibi görünüyor tahmin yürütebilecek arkadaşlar var mıdır? hangisi daha mantıklı tavsiye alabilirim. Teşekkürler

Siz hem kısa sürede işinizi halletmek hem de kota riski yaşamamak istiyorsunuz ama bu sorunuzun kesin bir cevabı yok.
    Ama şunu belirtmek isterim ki, Uzak Doğu’ya dosya taşıyanlar genelde en az 15–25 gün kalmak zorunda kalıyor.
    Viyana ise hem masraf açısından daha uygun hem de yaklaşık 10 gün kalmak oldukça makul, çok uzun değil. Karar sizin.

• @Serapp Aslında forumda buna denk gelmiştim ama yinede emin olmak istedim çok teşekkür ederim serap hanım ☺

• @Serapp 15inin tatil olması direk üç gün sektiriyor o açıdan eylüle bıraksam mı diye düşündüm 23k current ile kota dolar mı bilemedim tecrübem yok ama sanırım 14 ağustosu kabul edip yola öyle devam edeceğim teşekkürler.

• @dogukan-altn gerek yok, formaliteden istiyorlar o adresi.

• @dogukan-altn evet7461ce12-0b51-415c-99b6-71f8a3eb4ccd-image.jpeg

b1156d95-264f-4c23-8236-21d701b3789a-image.jpeg

e3596f1d-9c66-452c-b9da-d5d6c9f85cc8-image.jpeg

@berkinozdagli nin paylasimlari destekleyici oldu,ve mulakat deneyimlerine gore ilerliyorum.

• @Bahadır-Yena Hayır almadım

• Hayırlı olsun bakalım bize ne zaman gönderecekler
    @Ardando

• Viyanada mülakatı olan arkadaşlar Pegasus yarın kampanya yapacak biletleme işlemleri icin yarını beklemenizi tavsiye ederim. Olası bir eylülü kapsama durumu olursa ulaşım maliyeti ciddi düşecektir.

• @ATS16 @Serapp selamlar.iyi forumlar oncelikle.

Bu sıralar sizleri cok yordum,kusura bakmayin ama

mezun oldugum lisenin adi degismis.diplomam var ancak bugun liseden gidip transkrip ve bir iki belge aldim,diplomamla ismi uyusmuyor .@ATS16 nin bir forumdaşın yazisina ayni bu soruya , diplomaniz varsa yeterli,sorun olmiyacaginin bilgisini vermis.mulakat deneyimlerinde ve aramadan baktigimda bunu buldum sadece .bununla ilgili bir kanit almalimiyim yoksa sorun yokmu . tesekkurler simdiden

• Güncelleme *
      Bu belge, …. Lisesi’nin 2016 yılında Eyüpsultan ilçesine taşınarak isminin ….. Lisesi olarak değiştirildiğini beyan eder. Sayın Can.. Mer … , eski adı … Lisesi olan bu okuldan mezun olmuştur. Mezuniyet belgesi ve transkriptin güncel okul adıyla düzenlenmesi bu değişiklikten kaynaklanmaktadır. Mezuniyet ile belgeler aynı okula aittir.”

bu sekilde ilce milli egitimden yazimi aldirsam ?

• Hong Kong haricinde diğer yerlerde mutlaka lise diploması görmek istiyor mu ? Yüksek lisans ve lisans diplomalarımı gösterebiliyorum. Lise diplomam bir arşivde olmalı. Benim zamanımda E-devlete kayıt olmamış lise mezuniyeti.

• @brucewayne oncelikle uni arsivlerinden isteyin en kotu fotokopisi vardir onu alin,esiminde diplomasi yoktu fotokopisini uniden aldi ve ilce milli egitimden kayip belge olarak cikartabiliyorsunuz gereken evraklari onlar veriyor.biz o sekilde ilerledik bilginize

• ⭐⭐⭐⭐

@brucewayne mülakat yerinizle ilgili bir arafta kalma durumu vardı sanki sizde? netice alabildiniz mi? Bu arada, Ankarada mülakata girecekseniz lise diploması için uğraşmanıza gerek yok, lisans diplomanız yeterli. Başka bir yer olacaksa, orasıyla ilgili deneyimlere bakmalısınız ama benim hatırladığım hk kadar üni diploması olduğu halde lise diplomasına takık bir yer yoktu sanki 🙂

• ⭐⭐⭐⭐

@Cansu-mer, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@ATS16 @Serapp selamlar.iyi forumlar oncelikle.

Bu sıralar sizleri cok yordum,kusura bakmayin ama

mezun oldugum lisenin adi degismis.diplomam var ancak bugun liseden gidip transkrip ve bir iki belge aldim,diplomamla ismi uyusmuyor .@ATS16 nin bir forumdaşın yazisina ayni bu soruya , diplomaniz varsa yeterli,sorun olmiyacaginin bilgisini vermis.mulakat deneyimlerinde ve aramadan baktigimda bunu buldum sadece .bununla ilgili bir kanit almalimiyim yoksa sorun yokmu . tesekkurler simdiden

• Güncelleme *
      Bu belge, …. Lisesi’nin 2016 yılında Eyüpsultan ilçesine taşınarak isminin ….. Lisesi olarak değiştirildiğini beyan eder. Sayın Can.. Mer … , eski adı … Lisesi olan bu okuldan mezun olmuştur. Mezuniyet belgesi ve transkriptin güncel okul adıyla düzenlenmesi bu değişiklikten kaynaklanmaktadır. Mezuniyet ile belgeler aynı okula aittir.”

bu sekilde ilce milli egitimden yazimi aldirsam ?

Asıl talihli siz misiniz ve ne mezunusunuz?

• @Serapp evet benim.2012 yilinda liseden,2014 yilinda myo mezunuyum

• ⭐⭐⭐⭐

@Serapp evet benim.2012 yilinda mezun oldum

Ne zaman mezun olduğunuz değil de ne mezunu olduğunuzu lise mi üniversite mi, belirtir misiniz?

• ⭐⭐⭐⭐

@Serapp evet benim.2012 yilinda liseden,2014 yilinda myo mezunuyum

Yüksek okul mezunu olduğunuza göre yüksek okul diploması ve transkripti bunun yanısıra sadece lise diploması yeterli, Lise transkriptine gerek yok, sizden talep mi ettiler?

• Merhabalar,
    İmzamı güncelledim.
    KCC dosyam Ankara'ya iletildiği icin DS-260 formumu açmadı. Gerekli bilgileri mülakata getirin diye email atmışlar. Fakat sürece eşimi eklemek herkes gibi benim için de çok önemli. Süreçle ilgili bilgisi olan arkadaşlardan destek talep ediyorum.
    En son ankara'ya email attım konuyla ilgili. Başka ne yapılabilir? Ds formuna eklemeden de eşim mülakata katılabilir mi?
    Desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim

Benzer Başlıklar

• 316
  • 15673
  • 180
  • 7344
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

109

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |