Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Cansu-mer @dogukan-altn hiç amerika vizesi almış mıydınız ?

• @Bahadır-Yena evet 10 yil gecti nerdeyse j1 degisim vizem vardi

• ⭐⭐⭐⭐

@Cansu-mer

Mülakata gireceğiniz HNK konsolosluğa evcil hayvanınız ile ilgili bir bildirimde bulunmanız gerekmiyor.

ABD’ye kesin göç zamanı, evcil hayvanınızın türü (kedi, köpek), cins (Van ve Ankara kedilerinin yurtdışına çıkarılabilmesi için ayrıca izin almanız gerekiyor) ve ırkına göre forumdaki Amerika'ya Evcil Hayvan Götürmek başlığından detayları öğrenebilirsiniz. Özellikle Sn. @bernat’ın bilgilendirmeleri ve paylaşımları çok açıklayıcı.

• @ATS16 tamamdir not alindi vakit ayirip bilgilendirdiginiz icin cok tesekkurler

• @Cansu-mer Mail olarak gönderecek misiniz

• @ozgurs gecmis donemlerde sahte diploma olayi olmus galiba onunla ilgili onlem amacli diye okumustum bir yazida

• @dogukan-altn evet tercumeden geldi banada suan ,ama bi hata var onu revize etmelerini bekliyorum sonra atacagim

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@Cansu-mer

Daha once ayni soru ve cevabi yesillendirilmisti, arama butonu cok guzel bir arac bu forumda.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/15463?page=774

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• @yabdukaya hong kong covid aşısı istemiyor

• selamlar herkese.
    Dunku tercumeli diploma mailime geri donus aldim.ilgilenenlerin bilgisi olsun diye paylasiyorum.

The attached documentation from you was received and forwarded to Immigrant Visa Unit for your visa application. The staff of Immigrant Visa Unit will contact you again if additional information is required for your visa application.

• Viyana mülakatı icin ayın 18inde ve dün 22sinde mail atmıştım öne almak için. Bir dönüş olmadı neden olabilir acaba?

• Ankara maillerime dönüş yapmıyor neden olabilir ? veya uzun zaman sonra mı cevap veriyorlar ? Tlf. numarası ise bulamadım onlara ulaşabileceğim.

• Arkadaşlar merhaba daha önce dosyamı taşırken kcc ye bir otel adresi verdim de yalnız orada kalmayacağım gibi durumu kcc ye mi yoksa hk ya mı mail atıp söyliyeyim yoksa söylememe gerek yok mu

• Merhaba arkadaşlar, Hong Kong formda ki 2 kişiden diploma görüntüsü istemiş, bu kişiler ile mülakat ve sağlık randevudusu aynı gün. Unutmuş olabilirler mi honk Kong a mail atayım mı?

• Merhaba arkadaşlar , viyanada konsolosluğunda mülakatı 14 ağustosa aldırabiliyorum normalde 9 eylül fakat 15 agustos resmi tatil olduğundan 18 inde vize basabileceklermiş ve molnarda 11 ine randevu veriyor o durumda nerdeyse 10 gün viyanada kalmam gerekiyor. Acaba eylülü beklsem kota sıkıntısı yaşar mıyım ? eylülde sanırım 4 günde filan hallolacak gibi görünüyor tahmin yürütebilecek arkadaşlar var mıdır? hangisi daha mantıklı tavsiye alabilirim. Teşekkürler

• Selamlar viyana size kaç günde dönüş yaptı? Bende erkene çekmek için yazdım fakat dönüş olmadı.
    @vitruvius

• @Nacrumates iki üç gün sanırım.

• Bu bekleme işi insanı artık yordu be 😂

• @Cansu-mer Yeminli tercümandan mı çevirdiniz acaba

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

133

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |