DV2025 Mülakat Deneyimleri
-
@Fatime-İncebaş, içinde söyledi: DV2025 Mülakat Deneyimleri
@Gürhan-Kuraş Vizeniz hayırlı olsun bundan sonrada her şey gönlünüzce olsun:)
schengen vizesiniz en sonra hangi ülkede aldınız bir de mesela viyana dışında aldığımızda viyana girememe gibi bir ihtimalimiz olur mu2.schengen vizem yani hollanda vizemle (multi) viyana'ya giriş yaptım. Bu hollanda vizemle öncesinde sırayla hollanda'ya ve almanya'ya giriş çıkış yapmıştım son olarak viyana'ya giriş yapmak için kullandım. Aldığınız vize multi ise ilgili tarihte hala geçerli ise ve ilk girişi vizeyi aldığınız ülkeden yapmışsanız viyana'ya girerken sizi almama durumu olacağını düşünmüyorum.
-
@Flight101 çok teşekkür ederim abicim

-
@berkinozdagli Böyle güzel şeyler duymak gerçekten çok kıymetli. Ben sadece yol göstermek için elimden geleni yaptım ama asıl bu süreci sabırla ve azimle tamamlayan sizdiniz

Detaylı yazınız için çok teşekkürler.
Mutluluğunuz ve başarınız daim olsun, yeni hayatınızda çok güzel fırsatlar gelsin
🥳
-
@Serapp çok sağolun serap hanım hakkınızı hiç ödeyemeyiz iyi ki varsınız
-
@berkinozdagli Vizeniz hayırlı olsun yeni hayatınızda başarılar..
-
Tebrik ediyorum, Hong Kong'a dosya taşıyan herkesin faydalanabileceği çok güzel bir deneyim olmuş, eline koluna sağlık. Amerika'daki yaşamında başarılar.
-
@sarvavasa Teşekkür ederim abi bundan sonraki arkadaşlara yol göstersin yardımcı olsun.Seni de tebrik ediyorum Amerika’da görüşmek üzere
-
@sezen_thelittlebird https://www.ustraveldocs.com/tr/en/collection-locations
burda yazıyor ama telefon numarasına ulaşırsan bana da haber ver. Muhattap olmamanın bütün yollarını denemişler.
Change of new document delivery address in Ankara
Please note that as of July 4, 2025 the new document delivery address is:VFS Global
Mahall Ankara A Blok No: 11
Mustafa Kemal Mah. Dumlupınar Bul. No: 274
Çankaya, Ankara -
Sevgili talihli dostlarım....
DV2025 talihlisiyseniz süreç takibi, soru ve cevaplar için
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları
DV2026 talihlisiyseniz süreç takibi, soru ve cevaplar için
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7664/dv2026-2026-green-card-lotosu-aşamaları
linklerindeki başlıkları kullanmanız, bu başlık altında mülakat deneyimi okumak isteyen talihliler için kolaylık sağlayacaktır.
Süreçlerinizde başarılar..
-
@berkinozdagli vizeniz hayirli olsun, yeni hayatinizda basarilar.
-
@onuru çok teşekkür ederim çok sağolun
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
Not:Bu belgeler 9 temmuz 2025 Mülakatı için hazırlanmıştır.Hong Kong Konsolosluğu esas alınarak hazırlanmıştır.Evraklar döneme göre değişiklik gösterebilir.Bizim dönemimizde covid aşısı zorunluluğu kalkmıştı.2nl maili girişte istendi.Diplomamın aslı olmadığı için apostil yaptırdım hiçbir evraka apostil ve noter onayı gerek yok.Lise mezunu gözüktüğüm için konsolosluk lise üzerine yoğunlaştı en yüksek mezuniyetiniz ne ise onun üzerine yoğunlaşın.Ben her zaman garantici bir insanım bu evrakların hepsini çıkardım yeminli tercüme yaptırdım siyah beyaz fotokopi çektirdim renkli de çektirdim 2 3 adet fotokopi ile çoğalttım istenmeyen hiçbir evrak vermedim.Hong Kong özelinde en garanti yol mezuniyet belgesinin çevirisini Hong Kong Türkiye konsolosluğunda yaptırmaktır.Apostil ve Noter onayı aslı gibidir kabul edilmiyor.Bu konuyu özellikle Tercüman Buşra Hanıma sordum.Kendisi diplomanın aslının özellikle istendiğini belirtti.Savaş durumumdan kaynaklı konsolosluk bana sorun çıkarmadı ama tekrar söylüyorum dosyam hong konga geldiği zaman benden qr kodlu lise mezuniyet belgem ve diplomam istendi ben lise diplomamın orijinalini ve çevirisi lise mezuniyet belgemin orijinalini ve çevirisini ek olarak lise transcriptimin orijinalini ve çevirisini konsolosluğa attım belki bu sebepten kabul ettiler ama büşra hanım lise diplomasının kalın kartonlu kısmının özellikle konsolosluğun görmek istediğini söyledi.
-
@berkinozdagli elinize saglık cok güzel olmuş
-
@onuru bey'e Dr Nicholson'a nasıl bir mail attınız diye sormuştum kendisi bana bu maili gönderdi telif atmasın diye etiketliyorum:
I have a visa interview scheduled for XXXXXX and will be traveling from Turkey for the interview. It would be greatly helpful if you could let me know the earliest possible date for the health examination so I can plan accordingly.
Could you please also provide information on the documents I will need to prepare for the examination?
Thank you in advance for your assistance.Examinee’s full name : XXXXX
Contact no. : XXXXXXve kendilerinin cevapları görselde gösterildiği gibidir.
-
Konsolosluk 19 Mayısta dosyamın geldiğinde örnekteki gibi bir mail gönderdi bende buna cevap olarak lise diplomamın orijinalini ve yeminli tercümesini lise mezuniyet belgemin orijinalini ve çevirisini ve ek olarak ben garanti olsun diye lise transcriptimin orijinalini ve çevirisini gönderdim.Bu mail bazı kişilere geldi bazı kişilere gelmedi gelmemesi de gelmesi kadar normal.
-
@berkinozdagli kcc den randevu tarihinizi ogrendikten sonra ,mulakata kac gun kala geldi bu mesaj ?
-
@berkinozdagli cok guzel olmus bu paylasim elinize saglik
-
Bu ileti silindi! -
@Cansu-mer 14 mayista kcc den mulakat tarihimi ogrendim 19 mayista konsolosluk qr kodlu mezuniyet belgemi ve diplomami istedigine dair mail atti mulakatim 9 temmuzdaydi.
-
herkese selamlar
su an forumdan arastirma yapiyorum lakin daha hizli olsun diye sizlere sormak istedim. Viyanadan saglik muayenesi randevusu nasil alirim? mail adresi, mail taslagi vs paylasabilecek olan varsa cok memnun olurum
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum

Vize Bulteni - Aktif(Current) Olan ve Mulakat Tarihi Verilecek Dosya(Case) Numaralari

Sağlamlıq: Viza görüşünüzə xüsusi olaraq təyin olunmuş həkimdən tibbi yoxlanışlar haqqında arayış da aparmalı olacaqsınız. Bu arayışı viza görüşünə daxil olacaq hər bir kəs təqdim etməlidir.