Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @rnc Umarım bir gün buraya kazandım yazabiliriz

• @iremgk, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

@rnc Umarım bir gün buraya kazandım yazabiliriz

İnşallah o günleri görürüz^

• Güzel bir hafta başindan herkese Günaydin^^

• @udi kesinlikle denenebilir bir şey olduğunu düşünmüyorum ABD göç yasaları açısından çok sıkı bir ülke daha önce Polonya'ya göç etmiştim mesela iş göçü vs o ülkelere daha kolay eğer ciddi bir vasfısınız yoksa vasıfsız iş gücü olarak.

ABD için çok açık konuşayım Green card çekilişi ve evlilik dışındaki yolların tamamı yalan EB-3 gibi belli vizeler var onları söylemiyorum çünkü zaten o konulara bütçesi yeten insanlar sormadan yapıyor.

ABD düzleminde F1 ile'de gitseniz J1 İle gidip kalsanızda eninde sonunda bağlanıcağı yer belli ya ordayken evleniceksiniz bir bakmışssınız AOS ile green card peşindesiniz. Ya da green card çekilişi çıkıcak onu deniceksiniz en en kötü ihtimal ordayken EB3 Başlatıp orda yaşarken bir yandan EB3 Takip ediceksiniz.

Yani green card'a çıkan yollar çok kısıtlı ve bunu düşündüğümüzde iş ile gideyim şunu yapayım bunu yapayım düşüncesi olan kişiler için ABD değil Polonya,Almanya,Hollanda gibi avrupa ülkeleri hala daha makul. Ben Polonyaya göç etmiştim. Eşim ile orda tanıştım ve evlenmeye karar verdik eşimle o noktaya gelmesem yani eş üzerinden GC Hakkı kazanmasam Polonyayı ABD'deki sallantı statüler için F1,J1,B2 gibi terk etmezdim. Ama geldiğimiz noktada kaderin cilvesi şuanda yine Türkiye'deyim ve bunu bekliyorum.

O Yüzden önerim F1 J1 Macelarına girmeyin o şekilde gidenlerin %90'ını zaten bir şekilde dönüyor o %5 lik youtuber tayfa evlenip onu bunu yapıp bir şekilde kart kaptı diye herkesin alabiliceğinin bir garantisi yok sallantı statüler ile risk almayın.

iyi forumlar dilerim.

• @iremgk Ben pes ettim bize nasip olmadı bu saatten sonra green card çekilişine sadece küçük erkek kardeşim için başvuracağım bari onun kazandığını görebilirim umarım

Başvuru ücreti mevzusunun geçmemesi de fena can sıkıcı ne güzel eleyeceklerdi gereksiz başvuruları içimizde kaldı...

• Kazandık, döndük dolaştık yine buraya geldik. Nerede kalmıştık?

• @Mehmet-Fatih-Aslan, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

Kazandık, döndük dolaştık yine buraya geldik. Nerede kalmıştık?

Dosyanizi keşke taşisaydiniz. insana bu şans 2. kere zor gelir. Ankara ya da güven olmuyacağını forumda çokça söylendi. Geçmiş olsun demek düşer bize malesef.

• @Mehmet-Fatih-Aslan umutla bekleyeceğiz, 2027 olmadı 2028 hayat devam ediyor...

• @rnc 23binde kapattılar benim numaram 24bin Dosyayı Mars'a taşısam yine alamazdım vizeyi. (Zaten taşımıştım hongkonga)

• @dogan28 Geçer bu zor günlerde Doğan kardeş aldırma

Denemeye devam...

• @rnc dosyayı taşımış olması lazım arkadaş ama bülten 23000 de bitti mülakat alamadı nasip diyelim

• ⭐⭐

@Mehmet-Fatih-Aslan vardır bir hayır de üzme fazla kendini mücadele etmeye devam ben 3 senedir karavana her kazanamadın yazısının ardından hayatımda büyük değişiklikler oldu üzme kendini kafana da çok takarsan sadece kendini yıpratırsın

• @mehmetizmirli Çalışmaya devam Mehmet abi, dediğinde hakliymissin vizeyi almadan istifa verilmezmis. Çok sağol herşey için. Üzülüp toparlanacagiz başka çare yok

• ⭐⭐⭐⭐

Avrupa Birliği Schengen komisyonu, 15.07.25’de aldığı kararla son 1 yılda vize almış ve giriş-çıkış kurallarına uymuş TC vatandaşlarına 6 ay, son 2 yılda giriş çıkış yapmış ve kurallara uymuş TC vatandaşlarına 1 yıl çoklu-giriş-çıkış vizesinin sorunsuz verilmesini emreden tebliği yayınladı.

Bu tebliğ sadece Türkiye sınırlarında sabit adresi olan, yaşayan TC vatandaşları için geçerli. (Tır şoförleri kapsam dışında)

Konsolosluklardaki yığılmanın normale dönmesi bu kararla beklenirken, komisyon ilk kez vize başvuru yapacak kişilere odaklanılması gerektiğini, giriş çıkış kurallarına uyan TC vatandaşlarını vizenin süratle verilmesini belirtti.

Establishing adapted rules on the issuing of multiple-entry visas to Turkish nationals residing in Türkiye and applying in Türkiye for short-stay visas

İlk vize (tek girişli veya çok girişli) verildikten sonra, bu vize kurallara uygun kullanıldıysa;

• Önceki vizesinin bitişinden itibaren 1 yıl içinde başvuru yapanlara 6 aylık,

• Önceki 6 aylık vizesinin bitişinden itibaren 2 yıl içinde başvuru yapanlara ise 1 yıllık çok girişli vize verilebilecek.

İlk vize verildikten sonra, vize kurallara uygun kullanıldıysa;

1. Vize 6 ay
    2. ⁠Vize 1 yıl
    3. ⁠Vize 2 yıl
    4. ⁠Vize 5 yıl olarak verilecek.

Anahtar kelimeler: Schengen, vize, cascade

• @ATS16 9 Temmuz 2024 Tarihinde Polonyadan Calisma Amacli 1 Yillik D Tipi Schengen Vizesi Almisim Ve 1 Haziranda Vizem Bitmiş Şimdi Bu Kurala Göre Ben Vizeye Tekrar Başvurursam Sorunsuz Bir Şekilde İkinci D Tipini Alabilicekmiyim?

Yoksa Karar Sadece Turist Vizeleri İçinmi D Tipi Ulusal Vizeleri Kapsamıyor Mu Yani?

Evet sanirim karar turist vizesi sahipleri için ikinci uzun kalış vizesi D Tipinde süreç farklı anlaşılan

• ⭐⭐⭐⭐

@Ekto-Oktan

Karar metni başlığında belirtildiği üzere bahsi geçen uygulama “short-stay visas” tipi için geçerli, turistik vize başvuruları.

• @ATS16 çok teşekkür ediyoruz bilgilendirme için 🙂

• @Mehmet-Fatih-Aslan güzel kapılar açılacak inanıyorum yolun açık olsun✋🏻

• @mehmetizmirli Sağol abim, güzel kapılar açıldığında yazacağım sana buradan. Zaman lazım sadece. Musmutlu günler diliyorum sizlere.

• Geldi yine Chi perileri.

chicago.jpg

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

174

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |