Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@bvrak, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Selamlar, sizlere cevabını merak ettiğim bir kaç tane sorum bulunmakta. Bugün göçmen olmayan vize türleri için sosyal medya hesaplarının "herkese açık" olması gerektiği hakkında bir kaç yazı okudum bu durum göçmen vize türleri içinde gerekli midir? Aynı zamanda DS-260 formunu doldururken çalıştığım ve hala çalışmakta olduğum iş yerinden istifa etme durumunda DS-260 formunu tekrardan güncellememiz gerekiyor mu? Geçmişe yönelik formu kontrol ederken mezun olduğum üniversite ve lisans bilgilerini doğru girdiğimi fakat lise bilgilerimi girerken ismini "Özel XXX Lisesi" olarak belirtmişim fakat okulun isminin "Özel Antalya XXX Lisesi" olduğunu diplomamım aslını bulduğum zaman fark ettim. Bu durumu lisans bilgilerim doğru olduğu için problem oluşturur mu yoksa mülakat tarihi aldıktan sonra case'i açtırıp düzeltmek mi gerekir? Şimdiden cevaplarınız ve destekleriniz için teşekkür ederim.

Sosyal medya hesaplarını kontrol edip etmediklerini bilemeyiz ama yine de açmanızda fayda var.
    DS-260 formunu, mevcut durumunuza göre dolduruyorsunuz. Daha sonra istifa edebilir, yeni bir işe başlayabilir ya da işsiz kalabilirsiniz. Bunlar için formu güncellemenize gerek yok.
    Lise ismindeki eksiklik bir sorun yaratmaz. Eğer Ankara’da mülakata girecekseniz, yalnızca lisans diplomanıza bakacaklardır.

Özetle, formu tekrar açtırmanızı gerektirecek bir durum yok.

• ⭐⭐⭐⭐

@uonur26, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Ds260 formunu doldurduktan sonra Amerika’ya turist vizesi ile seyahat ederken sıkıntı yaşar mıyız?

👉 Buradaki 2026 Excel tablosuna girip alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin lütfen.

• ⭐⭐⭐⭐

@uonur26 düşükte bir ihtimal olsa elbette var. Bu noktada sınırdaki polisin sizin turist vizesiyle girişinizi göçmen vizeniz için kullanmayacağınızdan emin olması lazım sadece

• Merhabalar,
    Dosyamı hong kong a taşımak istiyorum. Atacağım mail içeriği ve mail adresi için yardımcı olup yol gösterirmisiniz🌸

• @nurkeklik merhaba ben de bu email ile tasidim Hong Kong a ama bir adres belirtmeniz gerekli, otel oldugunu ifade etmeden. Bol sans…

Maili KCC ye atmaniz gerekli tabi ki
    Email adresi [email protected].

Dear Sir or Madam,

I am a selectee for the Diversity Visa 2026 program with case number (case number inizi yazin). I have already submitted my DS-260 form and am currently residing in Turkey.

Due to significant delays and limited interview availability at the U.S. Embassy in Turkey, I kindly request to have my interview transferred to the U.S. Embassy in Hong Kong.

We will be at the address, adresinizi yazin ,Hong Kong to attend the interview.

Please let me know if any further steps are required from my side to initiate this transfer.

Sincerely,
    Ad soyad
    Date of Birth :
    Passport Number :
    email adresiniz

• ⭐⭐⭐⭐

@nurkeklik

Merhaba, bu konu basliginin 1.sayfasindaki 4.iletide sorunuzun cevabı ve dosya taşımanın tüm detayları mevcut. Okumadıysanız konu basliginin ilk dört maddesini dikkatle okumanız faydanıza olacaktır. Bol şans!

• selamlar ,önceklikle sorum aslında genel bir soru ama arama butonundan ve konulardan ben bulamadım o yüzden buradan soruyorum , ds 260 dormunda kartımın teslim edileceği ve gidince kalacağım kişi taşınacak dolayısıyla adresi de değiştirmem gerekecek , bunu en doğru şekilde hangi süreçte ve ne şekilde yapmam gerekiyor, yardımcı olursanız çok sevinirim , şimdiden teşekkür ederim

• @serapp merhaba, üniversite transkriptim e-devlette yüklü olmadığı için üniversitemi arayarak mail ile edindim. gelen pdf imzalı ve mühürlü fakat mail ile geldiğinden ıslak imzalı değil. bu sorun olur mu ? yoksa yeterli mi ? teşekkür ederim.

• ⭐⭐⭐

@Uğur-Çelik
    Selamlar...GC teslim adresinizi sürecin 3 farklı noktasında güncelleme imkanınız vardır.

1. Mülakat aldıktan sonra DS260 formunuzu açtırıp güncellemek
    2. Mülakat esnasında konsoloslukta güncellemek
    3. Amerika'ya ilk girişte güncellemek

Sürecinizde başarılar...

• ⭐⭐⭐⭐

@yunustg, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@serapp merhaba, üniversite transkriptim e-devlette yüklü olmadığı için üniversitemi arayarak mail ile edindim. gelen pdf imzalı ve mühürlü fakat mail ile geldiğinden ıslak imzalı değil. bu sorun olur mu ? yoksa yeterli mi ? teşekkür ederim.

Yakınsa gidip aslını elden almanızı, uzaksa posta ile göndermelerini rica edin. O kadar uzak bir ülkeye gidip de sorun yaşamak istemezsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@bvrak "Henüz" göçmen vize türleri için geçerli değil bu (sosyal medya hesaplarının açık olması). Diğer kısımları da Serap Hanım cevaplamış zaten.

• @Serapp teşekkür ederim 🙂

• @SemihB-0 bu şu alttaki link de olan listeden bir yere dosyam için yalvarırım artık, çünkü " biz ikametgah istemiyoruz" diyen bir konsolosluk listesi de yok ki kontrol edelim, dosyamı taşıdıktan sonra öğrendim ve sormuş oldum konsolosluğa onlarda başından belli ki savıyor. Kendi ülkemde vize görüşmesine giremiyorum, başka ülkede gireyim dediğim de hop hemşerim ikametin var mı, ha birde bangkok da oluyor ama tiflis de neden olmuyor şu vize görüşmesi onu da anlamadım.

• @kemal85 Merhaba Gürcistanda ikameti olan ama oturumu olmayan kişiler için kafa karışıklığı olmaması adına yazıyorum. Problemimiz "Oturum". Gürcistana ikametgah taşımak çok basit bir işlem kira kontratıyla konsolosluğa gidiyorsunuz ikametiniz taşınmış oluyor ama istedikleri şey ikametgah değil.

• @serapp Hanım, eşim ve 2 çocuğumla beraber mülakata Hong Kong da gireceğiz inş.
    Hazırlanması gereken evraklar listesini daha önce paylaşmıştınız. O evrakların tamamını eşim ve çocuklarım için de hazırlamam gerekiyor mu ?

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 
  • ⭐⭐⭐⭐

@yunustg, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@serapp Hanım, eşim ve 2 çocuğumla beraber mülakata Hong Kong da gireceğiz inş.
    Hazırlanması gereken evraklar listesini daha önce paylaşmıştınız. O evrakların tamamını eşim ve çocuklarım için de hazırlamam gerekiyor mu ?

Tamamı değil elbette. Geçmiş mülakat deneyimlerinde eş ve çocuğuyla Hong Kong'ta mülakata girenlerin deneyimlerini okuyup bilgi edinebilirsiniz. Daha çok vaktiniz var, bu bekleme süresini deneyimlerin hepsini okuyarak geçirmek çok faydalı olacaktır.

• İyi akşamlar Yeşilkart.forum kullanıcıları tahlilleri,

Ben dosyamı Ankara’dan Bangkok’a taşıdım geçen hafta ama Ağustos Vise bülteninde 23 bin sayılı numaralar cerrunt olmuş daha, geçen yıllara göre yavaş ilerliyor anladığım kadarıyla… Ds-260 formunu ilk yapıp gönderenlerdenim. Bana sıra gelmemesinden endişeliyim, başka bir ülke önerebilir misiniz bu sayılara gelebilecek?
    Saygılar…

• ⭐⭐

@turtleman1821 hocam selamlar, atladiginiz bir nokta var eger bultende numaraniz cut-off girmezse isterseniz viyanaya tasiyin yinede mulakat alamazsiniz. Tasima islemini yaptiktan sonra yapacaginiz tek islem sureci takip edip beklemek. Bol sanslar simdiden.

• ⭐⭐⭐⭐

@turtleman1821, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

İyi akşamlar Yeşilkart.forum kullanıcıları tahlilleri,

Ben dosyamı Ankara’dan Bangkok’a taşıdım geçen hafta ama Ağustos Vise bülteninde 23 bin sayılı numaralar cerrunt olmuş daha, geçen yıllara göre yavaş ilerliyor anladığım kadarıyla… Ds-260 formunu ilk yapıp gönderenlerdenim. Bana sıra gelmemesinden endişeliyim, başka bir ülke önerebilir misiniz bu sayılara gelebilecek?
    Saygılar…

Bültenler ülkelere göre değil, bölge kategorilerine göre açıklanır. EU kategorisinde, dosya numaranız bültende ilan edilen aralıkta yer aldığında, dosyanız hangi ülkede olursa olsun sıranız gelmiş demektir.
    Bangkok'a taşımakla iyi etmişsiniz. Gerisi tamamen kısmet.

• @Serapp teşekkür ediyorum Serap hanım..

Benzer Başlıklar

• 57
  • 19441
  • 642
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.7k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.4k

| | | |