Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• çok üzgünüm ama elimizden gelen bir durum değil maalesef ama resmen genel vizede 45-46 bin vize basılıp bitirecekler o aradaki insanların mülakat şanslarını kaybetmelerine yol açmış oldular hala inanamıyorum nasıl olurda 23 bin açılır demek ki göçmen insan istemiyorlar ne kadar az o kadar iyi mantığı olabilir

• Trump varken abd isi yas gibi, cok yazik, cok üzücü…

• 23110'la hayaller yine başka bahara kaldı ... sadece ve sadece 110 kişi yüz on ...

• @mymuyi bende böyle düşünüyorum bir çpk vize çöpe gitmiş oldu

• ⭐⭐

Mevlanın da dediği gibi "İstediğin Bir Şey Olursa Bir Hayır Olmazsa Bin Hayır Ara"

• Her neye elimi atsam ters gidiyor. Ne zaman bir şeye umutla yaklaşsam, elimde kalıyor. Gerçekten yoruldum artık. Şu 23.000… şaka gibi. Donup kaldım. 30 yılda sadece 3 kez bu kadar düşük açıklanmış, bu da 4. oldu. Çünkü bu yıl ben kazandım ya, elbette yine bir şeyler ters gitmeliydi. Hayat sanki inadına zorluklarla örülmüş önümde.
    Başarıyı, huzuru, en küçük bir kolaylığı bile bir kere olsun pürüzsüzce yaşamadım. Ne zaman bir şey istesem, başkalarının bir adımda geçtiği yolu ben on adımda, yara bere içinde yürümek zorunda kaldım.
    Yemin ederim, insan bazen gerçekten tükeniyor.

Ama tamam, daha fazla şikâyet etmeyeceğim. Bazen susmak gerekiyor.
    Umarım herkesin yolu açık olur. Umarım birilerinin hayalleri gerçeğe döner. Çünkü birinin başardığını görmek bile insana umut oluyor.

• Aylardır Trump etkisi var mı diye konuşuyorduk burada. Cevabını acı bir şekilde aldık sanırım

• @Yusuf-Uzak düzelicez, yapacak bir şey yok doğduğum günden beri hayatımda ilk kez şans yüzüme güldü demiştim ama olmayınca olmuyor işte, kaderimzi bir yerden kabul edip daha iyi olmaya çalışmaya devam etmemiz gerekiyor, senın benım veya bizim gibi adamların başka bir çaresi yok, çok zor şuan o kadar hayal kırıklığı yaşıyorum ki ancak sen benı anlarsın, ama gemileri yakmaya da gerek yok denemeye devam etmedikçe yaşıyor sayılmayız. bu yazı tekrardan greencard kazanmadığım sürece forumda ki son yazım olacak, cok üzgünüm ama umutlarım bitmiş sayılmaz içinizi dökebileceğiniz birileri varsa içinizi dökün, günü atlatmaya bakın benımle aynı acıyı yaşayan herkese bol sevgiler!

• @Yusuf-Uzak Böyle düşünme dostum. Ben çekilişi kazandığıma bile sevinemedim çünkü kazandıktan bir kaç gün sonra annemi kaybettim. 7. yada 8. katılışımdı. Benim de yaşadığım bir sürü şanssızlık, zorluk vs var. Ama dünya bizim etrafımızda dönmüyor. Binlerce insan hayal kırıklığına uğradı bugün dünyada. Şu an ben de berbat hissediyorum ancak hayat böyle maalesef. Emin ol bir zaman sonra hiç ummadığın güzel şeyler gelecektir başına. Kendini üzme...

• @cdevelioglu merhaba, hayır DS-260 formlarımız "completed" göründüğünden hiç kimse o şekilde konuşmadı. Hiç değişiklik yapmadık.
    Yardımların için teşekkürler 🙏

• Burada yazılanlar çok değerli bilgilerdi. Başta forum yöneticileri olmak üzere herkese teşekkürlerimi iletiyorum..

• @Flight101 peki evraklarla birlikte verdiğiniz pasaport fotokopisi de yeni pasaporta aitti değil mi?

• ⭐⭐⭐

@asya2792
    E nabız sisteminde görünüyorsa onun çıktısını alıp gitmek şeklinde bir yıl izleyebilirsiniz i.

• ⭐⭐⭐

@ecetinus
    Evet evraklarımızla birlikte yenilenmiş pasaportumuzu verdik. DS 260 ta eski pasaport bilgilerimiz duruyordu.

• Hayırlısı olsun herkes için. Her senenin hikayesi farklı oluyor. Bu sene de 23-30k arası için özellikle çok acı olmuş. Bizlere de 1 sene sonrası için ders oldu. Çok bel bağlamamak lazım. Mülakat alamayanlara da çok geçmiş olsun. Unutmayın “vardır her şerde bir hayır!”

• ⭐⭐⭐

Selamlar...
    CN 23.000 üstü talihli arkadaşlar için ne kadar üzgün olduğumu anlatamam. İki seneye yakın süren bekleyişin bu şekilde bitmesi gerçekten üzücü oldu.
    Hepinizin bundan sonraki hayatınızda şans yanınızda olsun..

• Öncelikle forum yöneticilerine ve desteğini esirgemeyen tüm dv talihlilerine teşekkür ederim.
    Sadece kazanmak yetmiyormuş bunu öğrendik. Kaldığımız yerden devam . Çok umutlar baglamistik ama olmadı , vardır bir hayır . Vizelerini onaylatan tüm talihlileri tebrik ediyorum. Yeni kitada Hayalleriniz , umutlarınız hep sizinle olsun
    Bir süre foruma ara veriyorum belki yeni bir dv serüveninde yeniden karsilasiriz,sağlıcakla kalin

• @Flight101 hocam en kötüsüde vize varken maalesef kalan vizeye göre bülteni açıklamamaları oldu resmen 5-6 bin vize çöpe gitmiş olacak çok üzücü bu kadar bekledik sonu böyle üzücü olması da ayrı üzüntü veriyor eğer kota sorunu olsaydı çok vize basılsaydı ready yüksek sayıda olsaydı ki 2023 yılı gibi o zMan bu kadar üzülmezdim en azından verilecek vize yok diyip geçerdim neyse sağlık olsun canımız sağolsun demekten başka bişey elimizden gelmiyor

• Arkadaşlar bir tek benim mi sanki midem içimde yok oluyormuş gibi bir his var? Hâlâ kendime gelemedim, ne üzüntü yaşayabildim ne sinir olabildim, ruhum çekilmiş gibi. Çok anlam yükledim herhalde ama 500 kişiyle sırayı kaçırmak büyük yıkım oldu. 14 aydır her gün bununla geçti, şimdi normale dönmekte zorlanıyorum. Az önce taaa ocaktan beri yaptığım başvuru dosyalarını tek tek kutulara kaldırdım, böyle ağlayasım geldi ama yok çıkmıyor, yırtıp atasım geldi ama ona da kıyamadım ayların emeği var, geceleri geç saatlere kadar. Niye böyle oluyor?

• @mks yalnız değilsin dostum. Bende kendime gelemedim. 36 yaşında adamım ağlamamak için zor tutuyorum kendimi. Kaç saattir balkonda oturuyorum boş boş düşüncelerle. Okyanusu geçip, kıyıda boğulmak gibi birşey bizimki. Gece gündüz araştırmamizi yaptık, binlerce yorum deneyim okuduk. Emek verdik plan yaptık. Gidecez diye faturalari bile yenilemedim, çocuğa büyük oyuncaklar almadım, daha neleri neleri erteledim. Zoruma gitti bu son bülten. Dalga geçilmiş gibi hissettim. Sorma dertliyim bende.

Benzer Başlıklar

• 642
  • 73
  • 180
  • 2688
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

114

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |