Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Allahın belaları! 23 bin ne ya!

• Bu nasıl bir şey ya 23 bin nedir ne yaptılar bunlar böyle.

• Ben current bekliyordum 23 bin nedir? Son 10 yilin en dusuk numarasi

• 23 bin için sebep nedir be kardeşim. Niye 23 Neden

• Hayırlısı.. Forumda emeği geçen herkese teşekkür ederim. Herkese iyilik,sağlık,mutluluk diliyorum.

• Bu macera da burada biter, giden herkesin yolu açık olsun. İyi kötü süreci genel kültür olarak hafızamıza işledik. Bu saçma düzene denk gelmemiz kötü oldu, diyecek bir şey yok. Kalın sağlıcakla.

• Asya 3500 artmış, 3te 1i kadar neredeyse. Afrika 8500 artmış, neredeyse 5te 1'i. Avrupa'ya yapılan muamele inanılmaz kötü ve çirkin olmuş. Avrupa size ne etti yahu?!

• Arkadaşlar hepinize geçmiş olsun, current olan arkadaşlara da hayırlı olsun.. Gerçekten inanılmaz üzüldüm, henüz biz de vizeyi alamadık ama bu kadar emek çekipte olmadıysa vardır bir hayır demekten başka bir şey gelmiyor dile.. Bütün güzellikler sizin olsun.

• Bu 2026 kazananlarina bir ders olsun. Bizim yaptığımız hataları yapmayın. Çok bel bağlamayın, hayatınızı yaşamaya devam edin. Anın tadını çıkarın. Geçmiş olsun hepimize arkadaşlar, sizleri tanımak güzeldi. Başka bahara artık.

• Birileri çıkıp şaka yaptık falan desin 23 sadece 23
    .

• Selamlar arkadaşlar 23 bin açıklandı kazanamayan arkadaşlara gerçekten çok üzgünüm Allah sabırlar versin gerçekten hepimiz çok sabrettik çok emek verdik ama açıklanan rakam çok düşük malesef …Şimdi Mülakat tarihini öğrenmek için hong kong konsolosluğuna mı yoksa kcc ye mi mail atmamız gerek.

• Bu ileti silindi!

• her gecen yıl neyazıkkı kötüye gıdıyor😒

• Tüm herkese teşekkürler burada yazılan herşey çok kıymetlidi. Sevgiyle kalın..

• @dogukan-altn
    Dosya numaramız haziran ayı için current olunca KCC ye mülakattımız için mail attık ve 3 Haziran cevabını aldık. Mail taslağımızı aşağıya bırakıyorum.

Dear Sir / Madam,
    I would like to inquire about my case’s status. Additionally, could you please confirm the country where my case is currently being processed?
    Full name: xx

Date of Birth: xx

Case number: xx

Thank you for your assistance.
    Best regards,
    Merhaba biz bu şekilde öğrenmiştik KCC üzerinden

• Herkese geçmiş olsun…

• Çok üzücü bir bülten oldu. Herkese çok geçmiş olsun. Vizemizi almamıza rağmen bu bültende biz bile hayal kırıklığına uğradık.

• 23.213 ile kaçırdım. 213 sayısı benim hayatımın tüm akışını değiştirdi. uzun zamandır istediğim bir hikayeyi yazamadım. sizi tanımak güzeldi.

trump senin ebeni gondikleyim.

• Dosya Numarasi: 2021EU22XXX -GoodluckVsBiden (Lost the Lawsuit)
    DV2025 : 2025EU33XXX (You Have Been Randomly Selected) NOT CURRENT
    DV2026 : (You NOT BEEN Selected)
    2 defa DV kazan sen ama gideme bravo

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

165

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |