Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • @kuzeymelissa merhaba sizin uscis başvuru tarihiniz ne idi.


  • @ruyasmr yıllardan arama çubuğundan unganlar yazarsanız başlık olarak süreçleri bulursunuz.


  • @beso 27.12.2022 başvuru tarihimiz


  • @beso bizim uscis başvuru tarihimiz 2 Şubat 2022

  • ⭐⭐⭐⭐


  • @kuzeymelissa merhaba benim tarih 04 04. 2022 nvc onayı geldi şuan konsolosluk onayı bekliyorum kısa sürede mi geldi sizin randevu


  • Merhaba iyi günler herkese
    Green card sahibi arkadaşımın ailesi geçtiğimiz 17 haziranda ankara konsolosluğunda mülakata girdi ve onay aldılar. Pasaport teslimi için ek ücret ödeyip evlerine gelmesini talep ettiler ancak bugüne kadar herhangi bir pasaport gönderimi veya bildirim almadılar. Vize statüleri ise “issued” olarak gözüküyor.
    Böyle bir sorunla karşılaşan var mı veya çözüm için ne önerirsiniz?


  • @Recep-Toraman hangi kategori sizin başvurunuz acaba ?


  • @xarivas normal bir durum değil ortalama 1 haftada ellerine geçmiş olması gerekiyor. Konsolosluğa gelen evraklarda iletişim kanallarını kullanarak ulaşsınlar son durum için. Issued diyorsa zaten kargoya verilmek üzeridedir bizim viziler administrative processing derken yola cikti daha sonra issued update i gelmişti diye hatırlıyorum


  • bizim priority date 28.06.2022, hala "Case Is Being Actively Reviewed By USCIS" diyor. 3 senedir bu kadar gerilmemiştim, şimdi kafamda deli sorular, dosya kayboldu mu, ne zaman bir cevap gelecek. bir yandan ümitleniyorum sizlerin onay mailini görünce bir yandan geriliyorum.


  • @huf bizim de 2yıldır bu durumda başvuralı 2,5 yıl oldu


  • @beso f2a. Aile birleşimi


  • @beso önceki iletilerden birinde gördüm sizin başvuru tarihini aralık 2022 sanırım, allah kolaylık versin, vize bülteni daha eylül 2022'de 5-10 güne açıklanır gelecek ayın bülteni 4-5 ay daha ileri atsın da dosya da current olsun. aileleri bu kadar bekletmek insanlık suçu olmalı.


  • @huf evet aralık 2022. Gerçekten yorucu 😣 bu kadar zaman bekletilmek çok tatsız:( umarım tez zamanda onaylanır hepimizin dosyası.


  • @xarivas
    Yeni kurye firmasıyla birlikte randevularda ve pasaportların iletilmesinde bir karmaşa mevcut sanırım. Üstte tavsiye edildiği gibi ben de konsolosluğa ulaşmanızı öneririm.

    Bununla birlikte merak ettiğim bir konu vardı: Arkadaşınızın ailesinin aşıları tam mıydı? Mülakattan evvel sağlık muayenesinde hangi aşıları vurmuşlar?


  • Merhaba herkese,

    Ben de bu sürecin içinde olan, artık gerçekten yorulmuş bir F2A başvuru sahibiyim.
    📌 Başvuru tarihim: 13 Mayıs 2022
    📌 Bugün itibarıyla 26 ay oldu.
    📌 USCIS portalında hâlâ sadece “Case is being actively reviewed” yazıyor ve hiçbir gelişme olmadı.
    📌 Eşimi çok uzun süredir göremiyorum, ayrı kaldık ve bu bekleyiş artık canimi sıkan bir hâl aldı.

    Şu anki Vize Bülteni Eylül 2022’ye kadar olan başvuruları kapsıyor, yani bizim tarihin önüne geçildi. Ama hâlâ I-130 onayım gelmedi, hiçbir mail almadık.

    Bu kadar bekleyip hâlâ onay almamak normal mi?
    Benim gibi olup da 2022 Mayıs’tan önce başvuran ve yeni onay alanlar varsa ne zaman onay geldiğini paylaşırlarsa çok sevinirim.
    Gerçekten destek arıyorum, yolun neresindeyiz, ne yapmalıyız artık bilemiyoruz…

    Hepimize sabır ve umut diliyorum…


  • @nazliozdamar merhaba, bizde sizin gibi 6 haziran 2022 den beri bekliyoruz, herhangi bir gelişme yok, uscis ve senatorlere mesaj attık ve bir senatorden randevu alıp orada da dilekçe yazdı eşim, daha dönüş olmadı ama bekliyoruz umarım yakın zamanda gelişme olur, Allah sabır versin, gerçekten çok zor bir durum


  • Yanlis yazmisim zaten 26 aydan cok daha fazla olmus tabii ki. 36 ay diyecektim, 38i bulmuş bile… siz ABD de misiniz peki, bir hizlandirma vs olamaz mi arastirsak? Buradaki insanlarda hep kulaktan dolma bilgiler var. Kimse bir şey bilmiyor, avukatlar bile..


  • Merhaba bir süredir kız arkadaşımı amerikaya getirebilmek için f2 sürecini inceliyorum. Açıkçası gerçekten şok oldum. Sürecin bu kadar saçma olabileceğini düşünmemiştim bile. Amerikada 3 yıllık bir tax geçmişim yok. Anladığım kadarıyla sponsor bulamazsam ve kız arkadaşımı amerikaya getirip aos ile bu süreç yönetmezsem evlenerek gelmemiz kısa vadede bana çok da mümkün görünmedi. Bu resmen insan haklarına aykırı bir süreç. Ne yapacağımızı hiç bilmiyoruz. Amerikada yaşamamayı bile düsünuyorum . Önerilerinize açığım ne yapabiliriz?


  • @Lifepark-0 vatandas olup evlenmek sizin için en hızlı süreç gibi görünüyor green card ile aile birleşimi oldukça uzun bir süreç kız arkadaşınızın turist vizesi varsa abd de evlenmek daha mantıklı olur aos için.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

141
Çevrimiçi

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum