Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @szaferb evet current olduktan sonra iş dosyanı taşıdıgın konsolosluğa kalıyor.

• Ceac verileri güncellenmiş.

• Ömrümüz beklemekle geçiyor zaten, iki gün daha bekleyelim bakalım. Bütün arkadaşlara iyi haftasonları diliyorum.

• image.jpeg

• @Bahadır-Yena geçen sene ile geçtiğimiz aylarda toplam vizede 2 bin ileride giderken şimdi neredeyse aradaki fark sadece toplam vizede 500 git gide aradaki fark kapanıyor bence iş yüküde yok ready bir çoğu no show olduğu o kadar belli ki çok az vize basılıyor bu yüzden dolayı

• Varmı sağlam analiz yapacak olan son veriler güncellenmiş @mks

• Bu ileti silindi!

• Geçen seneyle artık pek fark kalmadı. Son bültende yüksek açıklamalarını bekliyoruz ama hepimizi son bültene sıkıştırmaları gerçekten saçma oldu.

• @mymuyi Umarım en azından sıkıştırmayı denerler, sonuçta adamların bir zorunluluğu yok.

• @dogan28 hocam görevleri hakkaniyetli bir süreç yürütmek. Gerekeni yapmaları gerekli. Mecburiyetleri tanımlanmamış olsa da yeterince alim yapmaları hakkaniyet olacaktır.

• @mymuyi İnşallah öyle olur kardeşim basılmamış bir sürü vize varken 3 4 bin ilerletmeleri acayip haksızlık olacak bizim dönem için, yarın güzel haberlar almak dileğiyle senınle birlikte kutlarız burada.

• bültenden bir gün önce son bir veriler ışığında tahminleri alalım kendi numarama göre değil gerçekci verilerle yapılmış bir tahmin yapıcam bir kaç haftadır söylediğim gibi matematiksel olarak kesinlikle 29 k olması lazım ama haily mary olursa 40 k olur mu olabilir matematik her zaman işlemeyebiliyor 🙂 eğer current olamazsak bile canımız sağolsun elimizdeki olmayan bir durum olur umarım herkes vizesini almış olur iyi geceler diliyorum

• @Erdem-Yıldız bence hiç bir mantığa dayanmıyor , kedi geziyor klavyenin üstünde ve rakamlara basıyor , yani herşey olabilir , ama 28.500 diyorum .

• Bende 29.500 diyorum

• @dogan28 insallah artik vizemizi aliriz ☺

Bence 30k gelmeli artık cok haksızlık yaptılar.

• Bugün açıklanırmı??

• @tolgabetul rüyamda 32k açıklanmıştı 🙂

• Evet uyandılar bakalım, inşallah herkesi mutlu edecek bir şey açıklarlar. Sonrasında da mülakat almak için savaşalım 😎😁

• @demetdemirsf benim tahminim hala 28.500 ama umarım dediğiniz gibi olur çok sevindirici olur hepimiz için.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

138

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |