Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @uzakkiyi @onurkaptan @abdullahbulut @yalcin61 @Zuhuratbaba
    Dostlar selamlar mulakatlariniz umarim olumlu gecmistir deneyimlerinizi ve 1 Temmuz evrak yukleme yonergesiyle ilgili bilinmesi gereken seyler varsa buralari yesillendirebilirsiniz 🙂

• @berkinozdagli ukraynada bulunduğunuzu siz mi beyan ettiniz?

• @cihantr mulakat sirasinda ds 260 formunda goruyor beyan etmeme gibi bir sansim yok adamlar her seyimizi biliyor mulakat icin sadece biz dogrulamaya gidiyoruz

• @Cansu-mer ukraynaya turist girisi yasak vatandas degilim zaten uygulama uzerinden ukraynanin e devleti gibi bir yerden almaya calisiyorum ama vergi numarasi istiyor ukraynali biri ile konustum o orada almaya calisiyor bakalim

• @berkinozdagli haklısınız. kolay gelsin umarım en kısa zamanda vizenize kavuşursunuz.

• @cihantr tesekkur ederim sagolun umarim hepimiz vizemizi aliriz 🙏🏻

• @berkinozdagli güzel haberlerini bekliyoruz kardeşim.

• @Mehmet-Fatih-Aslan cok sag ol abicim cok tesekkur ederim Allah razi olsun

• @berkinozdagli umarim cozulur 🙏

• Merhabalar, 9 temmuzdaki mülakatımdan 2 gün sonra (bugün) evraklarımı vfs ankara ofisinden teslim alabileceğime dair bir mail aldım an itibari ile. Pick Up seçeneğini seçmiştim.

• Merhaba, 3 Temmuz’da Viyana’da mülakatımıza girdik. Herşey çok güzel geçti bayraklarımızı aldık. Sonrasında konsolosluktan bir mail geldi ve daha fazla idari işlem gerektiği için vizenizi şuan veremiyoruz denildi. CEAC’da statü kontrolü yapıyoruz Refused görünüyor. Konsolosluğa sorduk tekrar, şuan işlemde olduğu için öyle görünmesi normalmiş. 5 gün oldu hala değişmedi bekliyoruz vizemizi almak için. Bu şekilde uzun süre bekleyen oldu mu? Süreciniz nasıl ilerledi?

• Merhabalar hongkong vize mülakatı için hazırladıgım asıl lise diplomamın noter onaylı apostilli hali mevcut e devletten cıkarılan mezuniyet belgesini o yüzden cıkarmadım fakat aklıma takıldı belki kare kodlu halinide isteyebilirler diye fakat mezun olduktan sonra kız meslek lisesine dönmüş e devlette o şekilde görünüyor yani görüşmede dile getirmem gerekiyor bunu sizce e devletten onuda cıkarmam daha güvenli olurmu aslıyla birlikte teşşekürler herkese emekleri için

• ⭐⭐⭐⭐

@dokuerol

Normal, henüz cut off olmadınız ve mülakat ataması da yapılmadı size.

https://yesilkartforum.com/forum/post/192393

• ⭐⭐⭐⭐

@yagmurayhan

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi aşağıdaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Sorduğunuz bekleme süreniz ve olası süreç ile ilgili FY2025 & FY2026 Background Check & NNCP (AP durumu / İdari işlem) konu başlığını inceleyebilirsiniz, bol şans ve sabırlar.

• Merhabalar, Viyana randevumuz geldi sonrasında medikalden de mail aldık ancak medikal sitesinde yazan tüm aşıları olmalı mıyız yoksa hali hazırda çocukken olduğumuz aşılar için antikor testi yaptırmamız yeterli mi? Çok fazla farklı bilgi var dönüş rica ederim destek için herkese teşekkürler

• @sarpzuckr ne kadar belge o kadar rahat kafa.elinizden gelen herseyi alin riske atmayin

• Mülakat öncesi babam yüklü bir miktar para gönderecek kimi kaynaklar bunun sorun olacağını belirtiyor sizce aslı nedir?

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Serapp Serapp 

• Bu ileti silindi!

• @asya2792 merhaba, yaşınız gereği olmanız gereken aşıların antikor testini yaptırıp, negatif çıkanları sağlık ocağında yaptırabilirsiniz. Daha sonra da aşı kartı alırsınız kaşeli imzalı.

• ⭐⭐⭐

@asya2792 Selamlar
    Size yardımcı olabileceğini düşündüğüm linki aşağıda paylaşıyorum.
    Sürecinizde başarılar.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/15508?_=1752337691205

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Flight101 Flight101 

Benzer Başlıklar

• 15673
  • 73
  • 153
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

118

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |