Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @istalin bu hafta açıklanır bülten diye

• IMG_4558.jpeg

2018 gibi gidiyoruz
    📍Kota 50 bin e düşürülmüş
    🔢düşük seviyeli cutoflar
    Ceac verilerin yakın gitmesi Avrupa hariç o yıl çok yüksek rakamalara Issued verilmiş belkide ankara performansıdır,
    Yani Stalinin dediği gibi Bu bir tesadüf müdür, yoldaşlar?

• @istalin hocam evrene olumlu mesajlar göndermek lazım.

• @istalin bugüne kadar geçen seneyle aynı gidiyor deyip geçen seneyi kıyaslıyordunuz. Bugün değişen nedir ki bir anda 2018e gittiniz? Ek olarak kota bu sene 52bin değil mi?

• Bu ileti silindi!

• @akinoo0 hocam ciddiye almayın 🙂 benzer dediği sene aynı tarihte eu 15 k vize basılırken bu sene 12 k issued olmuş aynı tarihlerde ayrı olarak kota nasıl 45 k oluyor anlamadım sürekli yanlış bilgi vermekten yorulmadılar

• @istalin Bu süreç herkesi farklı şekillerde yıprattı zaten, ben ve bu forumu takip eden bir çok kişi artık her şeye hazırlıklı. Evet sayıların yavaş ilerlediği, beklenilen tarzda ilerlemediği de aşikar bunu herkes biliyor. Ama burada bu şekilde moral düşürmeye de gerek yok ekstradan.

• Bu bülten için en az 29.500, büyük ihtimalle ise 30.000–35.000 aralığında bir cutoff açıklanır diye düşünüyorum. 30–35 bin arası gelmesi oldukça muhtemel bence.

• @istalin kota 50 binmiş, 48 bin küsür vize basılmış 2018'de

• @Yusuf-Uzak Herkesin bir tahmini var ama 26k olacak gibi çok uçmamak lazım.

• @Murat-Dündar Benim tahminimin dayanğı şu. 2024 yılında EU son cut off 30.000 den 50.000'e çıktı, bu kadar yükseltmelerinin bir anlamı yoktu, çünkü 30k-50k arasındaki kazananların hepsine vize verilemsi imkansız, ne vizeler yetebilir ne de konsolosluk kapasiteleri bunu kaldırıdı. neden yapıldı bilmiyorum belkide aos vs yapanlara bir şans veilmek istenmiş olabilir belkide tamamen farklı bir sebep... Sonuç olarak Cutoff u 50.000 yaptılar ama EU da 40k dan sonra 50k cn'ye kadar vizesini alanların saysısı yanlış bilgi vermek istemem ama 3 haneli bir sayıydı. Ne kadar farklı seneler ile karşılaştırma yapmak istemiyor olsam da , 2024 ve 2025 arasında belli benzerlikler söz konsu. 2024 yılında yaptıkları gibi yüksek bir cutoff açıklanmaması için bir sebep görmüyorum.

• @ruzgaroglu neden kota 50 bin imiş özel bir sebebi var mı?

• @Yusuf-Uzak bu seneki davranis bicimlerini dusunursek 30-35 hic gercekci degil maalesef. ama iyi analiz yapan arkadaslar 29-30 diyorlar uzun suredir. 4-5 gun kaldi... son bulten herkes icin en hayirlisi olsun

• @omerko
    Tarihleri yanlis hatirlamiyorsam 90’larin sonundan Ilk Trump hukumeti donemine kadar DV icin ayrilan 55k vizenin 5k’si NACARA kapsaminda basvuranlar icin ayriliyordu. Bu sebeple ilgili senelerin DV yillarinda kota 50K olarak kabul edilmekteydi.

• @ugursway teşekkür ederim.

• @justdream davranışla alakası yok hocam numaralar arası devam oranı yüksek olduğu için bültenler böyle oldu sadece 22 k değilde 23500 olabilirdi 1500 az açmış oldular geçen ay devam oranın yüksek olma ve ds260 dolduran kişilerin çokluğun bence fam yasasından kaynaklı bir çok kişi ds 260 submitted edip devam etti

• @ruzgaroglu juky 18 e bakacaksınız

• @omerko her zaman 🫶

• @akinoo0 kota 52 evet sadece o seneki durumları söyledim, sadece varsayım buradaki yazılan her şey varsayım yani kimse bu rakamları tahmin etmiyordu

• @istalin dv 2018 istatistikleri July 2017 bülteninde verildi

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

120

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |