Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @onuru Teşekkür ederim, umarım ismimiz gibi bu konudaki kaderimiz de aynı olur 🙏🏻

• @ugursway detaylı anlatım için çok teşekkür ederim. Navigatordeki talimatları izleyerek bir mail daha gönderdim. Talimatları tam olarak şöyleydi:

MAIN MENU > Diversity Visas
    How can we help you? > Add family members to a case
    How do I update my DS-260 application form or add family members to my case? >
    If your number is current and you have received your appointment letter from KCC, you will need to follow these steps:

EMAIL US at [email protected] if your inquiry was not covered by this navigator.
    USE THIS SUBJECT LINE: M33 - UNLOCK CASE - FULL NAME
    Last Name
    First Name
    Case Number
    Passport Number
    Date of your interview
    A description of your request

Ancak maile bir cevap gelmedi. Dosyayı açtılarsa da nereden kontrol edebilirim bilmiyorum.

• @istalin valla durup dururken aklıma gelmedi Schengen denedim ret geldi. Ve bazı özel sebepler vardı . Ama yazım tavrınız yanlış . Sizide birileriyle problem yaşamışsınız çatacak birilerini arıyor gibisiniz .

• @mesut16 Hayırlı olsun.
    Bende Bangkok'a taşımayı düşünüyorum.
    Şimdiden tebrikler..

• Merhaba arkadaşlar 15 temmuz da mülakatımız var evrakları hazırladık ama eşim Türkmenistan vatandaşı Türkiye den adli sicil kaydı aldık ama Türkmenistan dan alamadık . Mülakat Bangkok da ayrıca Türkmenistan dan da sabıka kaydı isterler mi bilen cevaplarsa sevinirim

• @vitruvius dostum sana gelen mailleri aynen burda paylaş belki bir yanlış anlama durumu vardır veya tecrübeli bir arkadaş yardımcı olur süre azalıyor çünkü hakkını kaybetme

• Merhabalar bana sarı kağıt ve pasaportumu beraberinde verip yurt dışından adli sicil belgesi almamı söylediler 30 haziranda girmiştim mülakata belgem temmuz 7 si gibi elime ulaşacak onu tercüme edip göndermem filan 10 temmuu bulur bir problem yaşarmıyım lütfen aydınlatın beni teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@Hasan-Ceylan

Özbekistan’dan police certificate’i alamamanızın nedir bilmiyorum ancak Bangkok konsolosluğun istemesi muhtemel. Aşağıdaki link ve ekran görüntüsünde belirtilen resmi kanal üzerinden almayı denediniz mi?

3aa62bf8-e58a-4005-8f52-3e85ac859528-image.jpeg

Ayrıca aşağıdaki mülakat deneyimini okudunuz mu talihlinin eşinin Özbekistan vatandaşı olması ve police certificate hususundaki paylaşımını?

https://yesilkartforum.com/forum/post/308221

• @ATS16 Özbekistan değil Türkmenistan
    Orda da işler çok yavaş çoğunun bu belgeden haberi yok

• @Flight101 merhabalar Excel tablosunda ismim gözükmüyor nasıl yapacagim bilgi verir misiniz.

• @herdem
    Hafta sonu oldugu icin donus yapmamis olabilirler, birkac gun bekledikten sonra tekrar sorguda bulunabilirsiniz. DS-260 formunuzu doldurdugunuz sayfadan unlock isleminin yapilip yapilmadigini anlayabilirsiniz. Neredeyse surecinizin sonuna gelmisken, hicbir arastirma yapmadiginizi anliyorum. DV2025 basliklarinda okuma yapmanizi tavsiye ederim. Bol sanslar.

• @rapstarx hocam boş yorumları takmayın bu sizin dosyanız istediğinizi yaparsınız mülakat alma olayına gelirsem de viyana dan alamazsınız demiş arkadaş acaba neye göre bunu söylüyor gayette viyana da mülakat alabilirsiniz bnk için de alma şansınız var tabi ki bekleyip görücez bazı arkadaşlar gibi geleceği görüp veda zamanı diyemiyorum ama güzel bir yorum yapabiliyorum ki bazı bu yorumları yazan arkadaşlar geçen bülten açıllandıktan sonra hala 2 bülten olduğunu düşünen kişiler 😂

• @Flight101 Size ne kadar teşekkür etsem az, ben tam olarak bu linki arıyordum.

• Merhaba arkadaşlar son current olan numara nedir acaba taşıma için geçmi kaldık acaba

• @Hasan-Ceylan
    Merhabalar, Turkmenistan’dan polis raporu almak icin herhangi bir girisimde bulundunuz mu? Eger bulunduysaniz bunun belgeleri ile beraber mulakata katilip, konsolos sordugunda durumunuzu aciklar, polis raporu alamadiginiza dair elinizde olan butun belgeleri sunabilirsiniz, gerisi konsoloslun takdiri. Bazi ulkelerden bazi belgelerin temin edilemedigini biliyorlar, bu sekilde sansinizi deneyebilirsiniz. Kolayliklar.

• Merhabalar 5 ağustos için viyada randevum var. DS260 formumda soy adımda harf hatası yapmıştım güncellersem eğer randevum iptal olur mu bir de eğer güncellemeye basarsam her şeyi baştan doldurmam gerektiğini duydum doğru mu?

• İyi forumlar herkesee ,yuksek number sahipleri benim gibi bekleme modunu yavas yavas kapaticak galiba hazirliklar basliyor.
    Current olduktan sonra kcc ye HK randevusunun tarihini ogrenmek icin bu alttaki taslak uygunmudur ?

E-posta adresi: [email protected]
Konu satırı (Subject): CN bilginizi yazın
    Dear Sir/Madam,
I would like to ask whether my DV case is ready to be scheduled for an interview.
Thank you for your time and assistance.
Best regards,

Full Name: Adınızı Soyadınız

Case Number: xxxxxxx

Date of Birth: Ay / Gün / Yıl

• @Erdem-Yıldız verilere göre söylüyoruz, dosya taşımadığı için söylüyoruz:d 27 bin kişilerden çok var dosyalarını taşıyıp bilgi sahibi oldular 28 bin olursa ilk onlar senin cn cağırılır ve eylülde verilecek vize kalmaz

• ⭐⭐⭐⭐

@Hasan-Ceylan

Yanlış okumuşum, kusura bakmayın. Türkmenistan’dan police certificate alınması hususunda yaşanan zorluğun farkında Department of State ve resmi yonergede de belirtildiği üzere Türkmen vatandaşlarının vize sürecinde police certificate talep edilmiyor. Resmi bilgilendirmeyi aşağıda bulabilirsiniz. 15.07.25 tarihinde mülakatınızda konu gündeme gelirse konsolosa ilgili sayfayı kanıtlayabilirsiniz. Bol şans!

a0f2bab2-498c-4595-b857-f865b7c65d6e-image.jpeg

Not: imzanizi da mülakat tarihi ve diğer detaylar doğrultusunda güncelleyebilir misiniz?

• @Sedat-Alkan merhaba süreci imzaya taşıyın, 2025 kazananı mısınız ? Cn kaç yeni mi haberdar oldunuz dv sürecinde ? Son bulten kaldı

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |