Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• https://ceac.state.gov/CEAC/ sitesinde Check My Visa Application Status kısmına case number ile giriş yaptığımda invalid case number yazısı geliyor ben ds260 formunu 7 mayıs 2025 de doldurmuştum bu durum normal mi herhangi bir mail de gelmedi

• Merhaba bugün itibariyle dosyamı Ankara'dan Bangkok'a taşıdım. KCC'den onay maili aldım. Excel üzerinde düzeltme yapamıyorum. Sıralamam 10 binlerde. Sıralaması yakın olan ve Bangkok'a gidecek olanlarla iletişime geçebilirim. Insta kullanıcı adım aynı. Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@ozangules62 hem ortadaki sıfırlar olmadan hem de o sıfırları yazarak, 2 şekilde de deneyin, birini mutlaka kabul edecektir.

• ⭐⭐⭐⭐

@Umayalp07, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp O sadece bir form! bölümünde eski işyeri adres ve telefon numaralarından bahsediyor sanırım, eşimin şu an güncel kullandığı cep telefon numarasını yanlış yazmış olduk, yine de sorun olmazmı?

Bu konuda sizi aydınlattım ve ilgili mesaja yönlendirdim. Tekrar aynı şeyi açıklamamı istemeniz beni şaşırttı doğrusu. Yazılanları dikkatle okumakta fayda var.

• @ozangules62 Burdaki linkte aciklanmis hocam, dv lotterynin verileri bizim icin, yani bu sene kazananlar icin, 1 ocakta aktif olacakmış check my application status kisminda. Case numaranız mükemmel muhtemelen siz Amerika'da olursunuz o zamana kadar 🙂

• Bu ileti silindi!

• @ozangules62 ben bahsettiğinz yere case numaramın ortasındaki sıfırları silsem de silmesem de case number'da hata var mesajı alıyorum nasıl girdniz hocam, ben neden giremiyorum acaba

• DS260'ta eğitim bilgisi kısmı "yok" işaretlenmiş olması bizi ""lise mezunu dahi değil" diye farzederek , formdan red yeme olasılığımız yüksek midir?

• Hong kong dosyamı taşımayacağım mülakat pasaport basılı vize onaylanıp sonra nasıl gönderecek bilgi verir misiniz

• ⭐⭐⭐⭐

@Umayalp07, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar,
    Biz 3 yıldır eşim ve benim adıma ayrı ayrı başvuruyoruz 7 yaşında oğlumuz var, her sene fotoğrafları doğru çektirip formları da eksiksiz dolduruyoruz, bu sene benim başvuru formumu doldururken tüm bilgilerimi girip fotoğrafımı yükleyip daha sonra evliyim bölümünü işaretleyip çocuk sayısınıda 1 olarak girip formu doldurmaya devam ettim, ancak eş ve çocuk bölümü açıldıktan sonra kendi bölümümde bir şeyi eksik doldurduğumu düşünüp sayfada geri gittim daha sonra eş ve çocuk bilgilerini girmeye başladığımda eşimin bilgilerini girdiğimi düşünüp o bölümü atlayıp direk çocuk bölümünü tamamladım ve sayfa kapanmasın diye acele ederek submit ettim, ancak formu kaydettiğim anda eşimin fotoğrafını yüklemedeğimi ve büyük bir ihtimalle bilgilerini de girmediğimi o an düşündüm, fakat submit ettiğim için geri dönüp düzeltme şansım yoktu, daha sonra eşim için formu doldururken daha titiz ve dikkatli davranıp nerdeyse 3 sefer kontrol ederek (Eşimin, benim ve çocuğumun bilgi ve fotoğraflarını) eşim içinde başvuru yaptık. Ancak kazanan ben oldum, ve sevinelimmi üzülelimmi bilemedik, çünkü DS260 formu açıldığında sadece benim ve oğlumuzun adına doldurulmak üzere formlar vardı, o sırada add applicant bölümü olduğunu farkettim ve add applicant bölümünden eşim içinde DS260 formu açıp üçümüz içinde formları doldurduk, sormak istediğim soru, eş yada çocuk başvuru formuna girilmemişse diskalifiye olabilirsiniz diye bir ibare gördük acaba diskalifiye olma ihtimalimiz varmı, bu sebepten dolayı diskalifiye edilirsek çok üzülürüz. Cevabınız için şimdiden teşekkürler.

Mesajınız gerilerde kalmış, tesadüfen gördüm çok büyük bir şanssızlık olmuş 😞

İlk başvuruda kişi evli ise eşini ve varsa 21 yaş altı tüm çocukların bilgilerini ve fotoğraflarını eklemek zorundadır. Bilerek veya kazara farketmez, eklememiş olmak diskalifiye sebebidir.

Daha sonra add applicant yapmış olmak bu eksikliği telafi eder mi?

Aslında bu kesin bir diskalifiye sebebi fakat mülakatta karşınıza anlayışlı bir görevli çıkarsa, durumu tüm açıklığıyla anlatırsınız, belki kabul edebilir.

• ⭐⭐⭐⭐

@Umayalp07 maalesef ki önemli bir diskalifiye nedeni bu durum. Şansınızı denemek size kalmış tabii ki ancak %99 ihtimalle sonucun olumsuz olacağını bilerek bu masraflara girip girmeyeceğinize karar verin bence

• ⭐⭐⭐

@SemihB-0 Selamlar.. Biz de eşimle üniversite mezunu olmamıza rağmen o şekilde ds260 ı doldurmuştuk.. Dosyamızı açtırmadan, bilgileri eklemeden mülakata gittik ve asıl talihli eşimin diplamasını verdik hiçbir sorun yaşamadık..
    İçinizde kuşku olursa mülakat tarihinizi aldıktan sonra ds260 formunuzu açtırıp gerekli bilgileri girip submit edebilirsiniz...
    Sürecinizde başarılar...

• Dosya taşıdıktan sonra DS260 üzerinde değişiklik yapmamda sakınca yok değil mi?

Aynı zamanda mülakat yerim 260'ta Ankara olarak görünüyor. Başka bir şey için formda değişiklik yapmam gerekirse bunu da değiştirmem gerekir mi? Hong Kong'a taşımayı düşünüyorum şu anda.

• ⭐⭐⭐⭐

@Uğur-Çelik çünkü DV2026 kazananları için bu web sitesi 01.01.2026 tarihinde aktif olacak, bilgilerinize şu an ulaşamıyor olmanız normal.

• ⭐⭐⭐

@Mert-A Selamlar..
    DS-260 formunda değişiklik mülakat aldıktan sonra yapılması uygundur. Dosyanızı taşısanız dahi ds260 da mülakat yeriniz Ankara olarak görünmeye devam edecektir, sorun teşkil etmez.

• Kan aldırma ve aşı konuları geçmişte yaşadığım bayılma olaylarından dolayı biraz tehditkar duruyor da 2.dozuna gerek olmayan aşıları şimdiden ara ara yaptırıyım diyorum daha sonra aynı gün hepsini olma düşüncesi ürkütüyor , en son ilkokul ve lisede adını hatırlamadığım aşıları oldum ve geçenlerde 4 doz kuduz aşısı oldum şimdi baktığımızda menenjit ve tetonoz aşılarının 2.dozu varmış onları başvuruya 20 gün kala olucam.Su çiçeği küçükken geçirmiştim .O yüzden bu hafta influenza yı olayım diyorum.başka hangilerini şimdiden olabilirim bilgi verir misiniz ?

• ⭐⭐⭐

@bakarmisin100 Selamlar...
    Aşı konusu ile ilgili ayrıntıları yazdığım postu aşağıya bırakıyorum, umarım yardımcı olur...

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları/15508?_=1750854067242

• ⭐⭐⭐

@SAMET-AKBAY Selamlar..Cümle biraz karışık olmuş sanki, konuyu biraz daha net anlatabilir misiniz?

• ⭐⭐

@SAMET-AKBAY selamlar, sanirim mulakattan sonra pasaportunuzu nasil alacaginizi soruyorsunuz. Mulakati yapan kisi onaylandi dedikten sonra size 1-2 is gunu icinde mail geliyor pasaportunuzu alabilirsiniz diye. Tekrardan konsolosluga gidip, pasaportunuzu elden teslim aliyorsunuz.

• Forumda bayağı araştırdım ama karar veremedim. Bangkok'ta kalınacak en f/p otel hangisi size göre, ya da Türkiye'den gidenlerin çoğunlukla favorisi dediğimiz bir otel var mı? Bütçe sıkıntım yok fakat fiyatları tabii ki uçuk olmasın ki Hong Kong'dan farkımız olsun. Taşıma mailimi göndereceğim de aynı zamanda.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

158

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |