(B1/B2) Ziyaretçi Vizeleri: İŞ, TURİZM, TIBBİ TEDAVİ
-
@busedmrcgl Hiç uzak randevu almadan beklemeniz daha mantıklı bence çünkü elbet daha erken tarihe bir yer açılıyor. En azından ilk hakkınız da gitmemiş olur. Tarih değiştirmede kısıt olduğu doğru fakat yeni sistemde kaç hakkımız var onu şuan kesin bilemiyoruz. mevcut randevu olsa da olmasa da takvim bölümü ve göstediği tarihler aynı şekilde çalışıyor. Bu sebeple randevu almadan beklemek daha iyi ben öyle yaparak eşim için kasım 2025'e yer bulup aldım.
-
@orhanozbekk merhaba, öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. doğru kategoriyi seçmeme rağmen hata alıyorum maalesef.

-
@berika kesin öne çekersiniz fakat ara ara kontrol etmeniz lazım biraz şans işi boşluk bulmak
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@ATS16 anladım hocam bazıları diyor ki işte ekrana bakarak konuşuyorlar vs şimdi bu schengenide 1 nevi ABD için aldım diyebilirim yanmasını istemem yani boş pasaport varmış gibi bakmazlar umarım sorarlar yurtdışına çıktınız mı diye
-
Konsolos pasaportunuzu istediğinde mülakat esnasında, bölmeden uzatırken schengen vizenin olduğu sayfa açık olarak pasaportu uzatırsınız ve sorulursa yaptığınız seyahati de turistik amaçla yaptığınızı vurgularsınız. Mülakatınızı yapacak konsolos çok dikkatli ve onlarca mülakat yapıyorlar, sizin de süreci kuralına göre oynamanız gerekiyor. Siz elinizden geleni yaptıktan sonra gerisi konsolosun takdiri. Bol şans!
-
@kilroy cok tesekkur ederim yanitiniz icin. Asil geziyi sponsorlayacak kisi uzerinden uyelik olusturup basvuruya basladiktan sonra mi diger aile uyelerini ekliyoruz?
-
Arkadaslar merhaba VFS Premium kargo ile pasaportunu teslim alabilen oldu mu annemin turist vizesi icin Bursaya kargo icin odeme yaptim ama kargoyu takip edemiyorum
-
@bbeggy Ne dediğinizi tam olarak anlamadım ama ana sayfada "Başvuruya başla" seçeneği üzerinden ilerlediğinizde sonraki sekmelerde bakmakla yükümlü olduğunuz kişileri ekle seçeneği üzerinden eşinizi çocuğunuzu vesaire tek tek eklemeniz gerekiyor
-
Ben istanbul için 02.11.2027 tarihine randevu aldım bir tek o açıktı ama görüyorum ki ankara 3 gündür sürekli açılıyor ankara ile değiştirmek istiyorum bu durumda yeniden ds formu doldurmam gerekiyormış tekrar ücret ödüyor muyuz yapan var mı?
-
@berika merhaba randevu açıldığından nasıl haberdar oluyorsunuz ilk defa başvuruyorum çok bilgili değilim yardımcı olursanız sevinirim.
-
Telegram grupları var onlar yazıyor birde 5 dakika da bir girip bakıyorum
-
@berika merhaba telegram gruplarını paylaşma ya da davet gönderme şansınız var mıdır?
-
Maalesef

-
@busedmrcgl Telegram’da abdvizerandevuu diye bir sayfa var, orada açılan tarihleri yazıyorlar
-
@demetdemirsf çok teşekkürler
-
@iremthelawyer sistemsel gecici oldugun dusunuyorum. bu benzer cok hatalar var. bazen tarih bile sectirmiyor. o yuzden ara ara tekrar denemeye calisin lutfen. yine olmaz ise, sistemden talep olusturabiliyorsunuz. teknikm destege yazin mutlaka.
-
@Djordan023 VFS karismis durumda. hicbirsey saglikli ilerlemiyor maalesef. alternatif olarak;
ankara yada istanbul, hangi lokasyondaysa pasaportunuz, o yerde yakin bir tanidiginiz var ise, ona dilekce yazin(noter onayli olmaisna gerek yok), ekine basvuru sahibinin kimlik fotokopisini ekleyin. bu sekilde sizin adiniza alip, size kargolayabiliyor. en pratik ve ayriyetten hesapli yontem bu sekilde. umarim ilerleyen zamanda degismez ama biz bircok kisininkini bu sekilde aldik. sizlerde deyebilirsiniz.
-
Arkadaşlar konudan alakasız sadece sormak için soruyorum daha önce benim gibi B1/B2 vizesine başvurup vize alamam korkusuyla hiç görüşmeye gitmeyen profil yapmayı bekleyen o esnadada 1 yıllık vize ücreti geçerliliğini kaybedip parasını çöp eden var mı veya yalnızmıyım :F
Şaka maka tam 1 sene beklettim eski sistemdeyken gitmedim sırf vermezler korkusuyla işin sonunda vize harcım yandı olan bana oldu denesem bari denedim derdim heyecan olurdu :F
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum
Amerikada girişte geçerli vizemi ve yeni pasaportumu istedi görevli. 2022 de giriş yaptım hiçbir problem yaşamadım.