Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @m3hm3t Sanırım current olduğunuz için KCC ile bundan sonra bu sorunu çözemiyorsunuz. Fiziksel olarak orada bulunmanız ve sonrasında ilgili ülke konsolosluğuyla iletişime geçmeniz gerekiyor. Daha tecrübeli arkadaşlar yol gösterecektir. Bol şans!

• Forumdaki herkes vizesini alsın da, ister 30k olsun ister 35k. Burada araştırmasını yapıp emek veren herkes haketmistir vizeyi.

• Yarın 36 ülkeye daha vize kısıtlaması getirileceği konuşuluyor. 25 ülke afrika’dan. Afrika kotası Avrupa’ya kayabilir. Bu bile Avrupa’yı yüksek açıklamak için bir sebep. Geçen hafta açıklanan seyahat yasağıydı. Yani greencard verilebilir ama seyahat edemezlerdi. Şimdiki vize yasağı. Komple vizeye kapatılacak. Herkes için hayırlısı.

• @ipekc o haberin hemen ardından vize yasağı da gelmişti

• İlk seyahat yasaklarında 10 tane Afrika ülkesi vardı. Şimdi konuşulan 35 ülkelik listede de 25 Afrika ülkesi var. Olursa şayet eder toplamda 35 Afrika ülkesi. Zaten hepi topu 54 tane ülke vardı koca kıtada, yarısından fazlası banned olacak. Liste de inanılmaz yalnız, Şampiyonlar Ligi gibi... Nijerya, Kamerun, Mısır, Fildişi Sahilleri, Etiyopya, Gana, Senegal, Demokratik Kongo... Şunların toplam nüfusu 700 milyon falan dsahjdkfl.

Bence Türkiye olarak bu kısıtlamalardan etkilenmememiz büyük şans. Meksika'dan deli gibi geçip duruyordu bizimkiler bir ara, hâlâ devam ediyor mu bilmiyorum. Turist ya da öğrenci olarak gelip girdiğinin 2. günü iltica etmeye çalışan çakal çukal çok var. Geçen Walmart'ta 6 kişilik bir erkek grubu gördüm, baktım türkçe konuşuyorlar, selam verdim 2 dk muhabbet ettik, hepsi Meksika'dan kaçak girmiş. Biri de diyor ki "Abi ben önce girdim alıştım buraya, bunlar sonradan girdi yanıma geldi." Hababam Sınıfı'ndaki Ahmet gibi "utanacağınızı bilsem yüzünüze tükürmek isterdim ama ondan da anlamazsınız ki siz" diyecektim de zor tuttum.

• Bu ay bitmeyecek, zaman yavaş akıyor 😁

• @ahmetgokaya neredeyse her dakika burdayim , vakit geçmiyor

• Aylardır burada araştıran, birbirine desek olan tüm forumdaşlar olarak hepimiz alalım vizemizi inşallah yeni bültenle 🙂

• @omerko Sabrın sonu selamet, güzel günler göreceğiz, inanmaya devam 😁

• @zekiye-kahveci emek veren herkesin vizeyi sorunsuz bir şekilde alması dileğiyle

• @ahmetgokaya biter hocam biter ümidi kesmeyin eylülde viyanada sorunsuz alırsınız umarım

• @mks Deseydin de seni ortaya alıverselerdi 😆 Boşver usta mevzuya gerek yok, en iyisini yapmışsın.

• @mks konuşulan banlar 60 günlük sanırsam

• @Murat-Dündar formu erken göndermek de fayda etmiyor demek ki sizin dosya numaranıza bakılırsa🙄 Sizden 20 gün sonra göndermişim formu. Randomly kelimesi ne kadar geçerli acaba❓Dosya taşıyamayacakların şansı Ankara’da yok olacak, batsın böyle randomly kelimesi😉 Benim saçmalamama siz de ek yapabilirsiniz😉🇺🇸

• @Murat-Dündar 60 gün değil de galiba 60 gün içinde bu ülkeler aksiyon almazsa ban riskleri var gibi. Eğer doğru anladıysam bu şekilde bu seneye bir etkisi olmaz zaten. En azından bültene olmaz, aksiyon almayan ülke olur da banlanırsa Eylül'de ne olacaksa olur artık.

• Arkadaşlar ne diyorsunuz aşıları falan olalım mı yoksa doğmamış çocuğa don bakılmaz mı çünkü kısıtlı zaman var yetşemezsek gg

• @istalin once antijor testing yaptir

• @omerko süresi ne onun eylüle kadar güncel mi olur

• @istalin süresi yok onun

• Arkadaşlar ben babamın doğum yerini ückilise yazmak yerine bağlı olduğu ilçeyi yazdım . Çünkü kimlikte görünmüyor artık ,bir de lise diploma mezuniyet ,başlangıç , bitiş tarihlerinde yanlışlık yapmışım sanırım gün farkı olarak , bu mülakatta çok büyük bir sorun yaratır mı ?

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |