Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@MEB normal isim soyisim bölümüne doğru yazdıysanız sorun olmaz.

• @Emirhan-1 eklemenize gerek yok sorun olmaz

• @Spectator, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, CN den dolayı dosyamı Viyana'ya tasımayı dusunuyorum KCC yoluyla fakat KCC tarafından tasındıgında dosya konsolosluga " dikte " edildiği icin sıranızı sonlara atabilirler gibi soylentiler var. Bu konuda fikri olan arkadasların fikirlerini almak isterim.

Bu cn ile ankaradan zaten mülakat alamazsiniz dolayisiyla yapacaginiz en iyi ve tek sey dosyanizi kcc araciligi ile tasimak. Kcc ile tasinan dosyalarin sona atilma gibi bir durum olmadi (en azindan 2025 mali yili icin) viyana yogun bir konsolosluk degil ve bülteni iyi takip ettigi icin aciklandiktan hemen sonra mülakat veriyor. Ben de dahil bircok kisi bu sekilde mülakat aldi.

• @bakarmisin100 beklemek büyük bir risk olmaz mı sizce çünkü bu sene sizin numaranızdaki bşt çok o riski almadı taşıdı iyikide taşımız diyorlar

• ⭐⭐⭐⭐

@bakarmisin100

ChatGPT de verdiği cevapları forumda yazılan cevaplardan ve elektronik kaynaklardaki bilgilerden derleyerek size iletiyor, bazı durumlarda hatalı cevap verdiği durumlar bile oluyor. En doğru kaynak forumdaki bu başlıkta deneyimli kullanıcıların verdiği cevaplar. Forumu iyi kullanmanızı tavsiye ederim, arama butonunu anahtar kelimeler kullanarak kullanmaktan çekinmeyin ve başlığı sık sık takip ederek sürecinizi ilerletmeniz yararınıza olacaktır. Bol şans!

• ⭐⭐⭐⭐

@bakarmisin100

DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığından deneyimleri okuyarak bilgi edinebilirsiniz, sizin dosya taşımak için Ağustos ayı başına kadar (ilk bülteni açıklanıncaya kadar) zamanınız var taşıyacaksanız ama geç kalmamanız önemli. Yarın KCC uygulamada değişiklik yapar mı bilinmez!

• ⭐⭐⭐⭐

@elfamerikaya

KCC’de her bir memurun yaklaşımı veya cevabı farklı olabiliyor. Bu konu basliginin 4. iletisindeki formatta kisa ve öz olarak sadece asıl talihlinin bilgilerine yer vererek dosya taşıma talebinizi gönderin yeni bir email atarak.

Bahsettiğiniz dosya açtırma işlemini yapmanız gerekmiyor mesajinizda belirttiginiz durum harici aksi veya farklı bir durum yoksa. Emaili atarken KCC mesai saatlerine göre emailinizi gönderin lütfen, KCC mesaiye sabah 7:30’da basliyor, Kentucky ile Türkiye arasindaki saat dilimi farkı 7 saat.

Dosyanızı taşıdıktan sonra bültenlerin açıklanmasını beklemek olacak süreciniz ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığından Viyana deneyimleri okumanız faydanıza olacaktır . Yüksek olan CN’niz hususunda kimse şimdiden yorum yapamaz cut off olup olamayacağınız hususunda, hayat duzeninizde bir değişiklik yapmayarak plan yapmaksızın sanki çekilişte kazanan olmamış gibi sabırla bekleyerek sürecin ilerlemesini beklemeniz yararınıza olacaktır. Bol şans!

• @ATS16 Yardımcı olduğunuz için çok çok teşekkür ederim.Ds260 formunu gönderiyim sonra tavsiye ettiğiniz gibi DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığını okuyacağım.

• @ATS16 Sizce ben de Ağustos başına kadar taşımalı mıyım bu case number ile ilk bültenden 7500 açmaz diye düşünüyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@Spectator, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, CN den dolayı dosyamı Viyana'ya tasımayı dusunuyorum KCC yoluyla fakat KCC tarafından tasındıgında dosya konsolosluga " dikte " edildiği icin sıranızı sonlara atabilirler gibi soylentiler var. Bu konuda fikri olan arkadasların fikirlerini almak isterim.

Bu söylenti nerede oldu?

2026 Excel tablosunda isminizi göremedim Bu tablo hangi CN'lara hangi tarihte mülakat verildiğini de içeren çok önemli bir bilgi kaynağı. Lütfen bilgilerinizi girin.

• ⭐⭐⭐⭐

@crazycells, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Değerli DV2026 talihlisi arkadaşlar, DV2026 çizelgesini düzenli tutup, bilgilerin takibini yapmak sizin sorumluluğunuzda. Nitekim bu çizelgeden maksimum faydayı sadece ve sadece sizler sağlayacaksınız. Dolayısıyla bu konuda hepinizi inisiyatif almaya davet ediyorum.

Birileri K sütunu ile ~6 saat önce oynamış, o nedenle o hale geri döndürdüm ama maalesef son 6 saatte yapılan değişiklikler de gitmiş oldu. İlk sırada değişiklik yapılmaması için o sırayı kilitledim ama çizelgenin takibini yapmak isteyen DV2026 talihlisi arkadaşlar bana gmail adreslerini özelden bildirirlerse kendilerini editor olarak çizelgeye ekleyebilirim.

Herkese DV2026 sürecinde bol şanslar dilerim.

Excel tabloyu nasıl kullanacağını bilmeyenler olabilir. Bu nedenle sık sık bozulmalar yaşanıyor.

Kullanıcıların yanlışlıkla tabloyu karıştırmalarını önlemek için sayfanın düzenlenmiş üst bölümünü kitleyip sadece alttaki beyaz bölüme yazabilmelerini sağlasak.

Durumlarında değişiklik olanlar isimlerinin üzerine tıklayıp yorum yazabilir, yetkili olanlar da bu değişikliği işleyebilir diye düşünüyorum.

• merhabalar sanırım banka hesap dökümünü 6 aylık istiyorlarmış ve şuan hesabımda büyük miktarda bir para yok. Banka hesabına bir anda mı atmalıyım bu parayı sizce yoksa ay ay biriktiriyor gibi mi görünmeli bilmiyorum. Tl olarak mı kalmalı yoksa usd olarak biriktirip onu göstersem sorun olur mu. (Amerikada arkadaşım iş ayarlayıp iş teklifi gönderecek bu yüzden 5k$ falan göstermeyi planlıyorum hesapta)

• ⭐⭐⭐

@onurfenci Banka dökümünü almadan önce para yatırmış olsanız bile sorun yok. Bazı bankalar TL mevduat karşılığını Usd ve Euro olarak da yazıyorlar, bankanızdan talep ediniz. Miktar konusuna gelince maksimum gösterebileceğiniz miktarı göstermeye çalışınız borç harç vs şekilde.

• Merhabalar dv 2026 talihlisiyim case number 2600lerde mülakat tarihi tahmini hangi aya verir?

• @Serapp tam hatırlamıyorum ama bu forum da gormustum dıye hatırlıyorum sanki. Evet gireceğim bilgilerimi

• @rezanclz tesekkurler, evet haklısınız , taşımak haricinde baska sansım yok ama kastım acaba konsolosluk aracılığıyla tasımak ile direk KCC den tasımak arasında bu sekilde bi arkaya atma farkı olur muydu ama dediğiniz gibi zaten yogun bir konsolosluk olmadıgından arkaya bile atsa cok bir sey farkedecegini dusunmuyorum

• @Eyupp iranlılara mülakat vermezlerse şansınız olabilir

• ⭐⭐⭐⭐

@Eyupp

Eylul ayinin birinci veya ikinci haftasinda aciklanacak ilk DV2026 bulteninde hangi CN itibariyle cut off olacagi hususunda kimse su andan kesin bir bilgi veremez, asagidaki linkten gecmis yillarin Eylul vize bultenlerinden bir cikarim yapabilirsiniz. Meshur cumleyi unutmamaniz lazim, her yilin dinamigi farkli.

Forumdaki bir diger meshur cumleyi de unutmamak lazim, dosya tasiyacaksaniz talebinizi yapmak ve dosya tasimak icin en iyi gun dundu. Bol sans!

• Ben beş sene Ankara'da üniversite okudum ve öğrenci yurdunda kaldım, fakat ikametim resmi olarak hep İstanbul'da babamın evinde gözüktü. Bu yüzden 16 yaşımdan beri yaşadığım yerlere Ankara'daki yurt adresimi yazmadım DS260 formunda. Bu sorun olur mu ve değiştirmeme gerek var mı?

• ⭐⭐⭐⭐

@Mert-A

16 yaşından bu yana fiziksel olarak bulunduğunuz adresleri hatırlayabildiğiniz tarih detayları ile yazmanız bekleniyordu sizden. Submit ettiyseniz actirmaniza gerek yok, sizden ikametgah belgesi talep edilmeyecek mülakatınızda. Bu başlığın ilk dört iletisini tekrar gözden geçirin lütfen.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

151

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |