Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Serapp Serap Hanım, cevap olarak şu tarih diye dönüyorlar mı?

• Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@emr19, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

@Serapp Serap Hanım, cevap olarak şu tarih diye dönüyorlar mı?

Sizin için mülakat planlandıysa evet.

• @Dgns0 evet daha gelmedi, yarına gelir herhalde

• @Arif-Emre-Kömürcü Yeni hayatınızda başarılar diliyorum öncelikle. Transkript çıkardım, belgede çıkarırım dediğiniz gibi teşekkürler 🙂

• Mülakata götüreceğim yeni ve eski pasaportumun fotokopisini önlü arkalı yaptırdım sorun çıkartırlar mı? Yani kağıdın bir tarafında yeni, arka tarafında eski pasaportun resmi var. Şimdi aklıma takıldı da.

• @Talha-Furkan Merhabalar Gurcistana nasil dosyani tasidin attigin mail'i ve mail atdigin email adresini paylasirmisin tesekkurler

• Bir Sorum var www.usvisascheduling.com kayit olmamiz gerektigiyle ilgili . Ben dosya tasima mesajimi gormek icin kayit olmustum ama sitede adim dogru soyadim yanlis ve diger bilgilerim gozukmuyor ds160 kodu fln .bu durumla ilgili ne yapmaliyim. baslangicta bilgileri guncelleyebilirsiniz yeni hesap acmayin diyor ama guncelleme yeri gormedim. Farkli bir maille yeni bir hesap mi acmaliyim ?

• @ollqher aralık yada ocak ayında kcc üzerinden taşımıştım. Siz current olduğunuz için konsolosluğa yazmalısınız. Bu konuda mail taslağım yok maalesef. Ama @3rdcaptain arkadaşımız bununla uğraşıyor. Kendisinden yardım isteyebilirsiniz.
    Chatgpt derdinizi yazdığınızda size güzel mail örnekleri hazırlıyor.
    Tifli Mail adresi: [email protected]

• Selamlar, uzun süredir formu takip ediyorum, sorularımın bir çoguna da cevap aldım. Bu forumda emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Benim sorum ankarada mülakata giren deneyimli kişilere, cok aradım ancak aşı konusunda soruma cevap bulamadım. Antikor testi yaptırdık ve bazı asılar eksk görünüyor. Bu aşıları alıp yaptırabiliyorum ancak unganlarda karma aşı yaptırmak mı faha mantıklı yoksa burda tek tek aşıları yaptırmak mı.maliyet olarak da bilginiz varsa (unganlardaki fiyatlar için) paylasırsanız sevinirim. eksik aşılar: Grip
    Haemophilus influenzae tip b (Hib)
    Meningokok (Menenjit)
    Pnömokok
    Boğmaca
    Çocuk Felci (Polio)
    Rotavirüs
    Teşekkürler

• Merhaba. Bizim de mülakat tarihimiz belli oldu (26 Ağustos 2025). Dün KCC'ye attığımız epostaya yanıt bugün geldi. Ayın sonuna yapılan bu planlamayı, geç dosya taşıma talebimize bağlıyoruz. Herkese süreçte bol şans diliyoruz.

• Bizde dün kcc ile mülakat tarihimizi öğrendik henüz 2NL mesaj gelmedi fakat dün viyanaya sağlık kontrolü için mail attim fakat henüz dönmediler. Tahmini kaç günde dönüyorlar..

• ⭐⭐⭐

@MERVE-SARI Selamlar..Dr. Molnar hergün Viyana saatine göre 10:00 da mail kontrolü yapıp yanıt veriyor. (Geçmiş aylarda öyleydi tarz değiştirdiyse bilemem 😉)

• Selamlar, 12 Ağustos’ta konsolosluk randevum var Dr Molnara sağlık randevusu için mail atıcam. Temmuz başında gezi planım vardı gitmişken sağlığı aradan çıkarayım desem o zaman dilimi için randevu verir mi? Geçmişte erkenden gidip sağlık randevusu alan olmuş muydu excelde sağlık randevusu kısmı olmadığı için göremedim.

• ⭐⭐⭐

@atibaba Vizenizin sağlık raporu tarihinde başlayıp 6 aylık olduğunu hatırlatmak isterim...Vize basılmış pasaportunuzu aldığınızda ABD ye giriş için 6 aydan az zamanınız kalacaktır.

• @Flight101 ben vizeyi aldığım gibi direk gitmek istediğim için çok önemli olmaz diye düşünüyorum, yinede hatırlatma için teşekkür ederim 🙂

• @Flight101 cevap geldi hocam 7 agustos mulakat 5 agustos saglik muayenesi yeterli olur sanirim süre

• ⭐⭐⭐

@MERVE-SARI Süper haber...👍..Biz de arasında 1 gün bırakmıştık yetişti..

• Mülakatımın planlaması ile ilgili frankfurt konsolosluguna sormak istiyorum. Maili bilen varsa ve paylasırsa cok memnun olurum.

• ⭐⭐⭐⭐

@emr19, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Mülakatımın planlaması ile ilgili frankfurt konsolosluguna sormak istiyorum. Maili bilen varsa ve paylasırsa cok memnun olurum.

Defalarca aynı sorular soruluyor. Herkes kendine özel cevap istiyor biraz da okuyup araştıralım lütfen.

Arama yerine "KCC'ye mülakat durumu sorma e-postası" diye yazın.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

148

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |