Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @ahmetgokaya Olmaz, cunku bultenin 35-36 olmasi demek zaten konsolosluklarin mulakat verememesi demek. Konsolosluklarin kapasitesinin sinirli olmasina guvenerek cilgin bir artis yapabilirler son bultende.

• @Stoic-Turk Sevdanın son vuruşu bakalım hepimiz için beklenen olur umarım. Hakkımızda hayırlısı

• @Stoic-Turk Tahminin ilk kismi dogru, bir ay sonra ikinci kismin dogru cikip cikmayacagina bakacagiz artik.

• @Erdem-Yıldız bir sonraki bülten 27.5 k

• Bu yıl dünyayanın en geçmeyen vakti bülteni beklemek 1 ay şimdi bülteni bekle

• @mks, içinde söyledi: Sayılarla DV2025

Rüyamda gördüm, Ağustos için 21700 açıklıyorlardı. İyice psikolojim bozuldu, rüyamda da rahat bırakmıyor. Gün içinde başka hiçbir şey yapamaz oldum. Çıkmasa en azından derdim yoktu, durduk yere dert sahibi oldum.

21700 de tam açıklayabilecekleri gibi bir sayı. Ne çok büyük artış, ne de çok az. Kimseyi memnun etmez, konsolosluklara yoğun iş yükü vermez, son ay 23 mü olur 25 mi olur diye herkese hesap yaptırır, lanet bir sayı. O yüzden 21700 sayısını şimdiden söyleyeyim ben. Aptala malum olur...

Yapıyorum bu sporu ya...

• @mks ağustos gelecek ay açıklanıyor. Bu temmuz’du.

• ⭐⭐⭐⭐

@ipekc bu açıklanan EU 22.000 Ağustos bülteni, DV2025 süreci için. Bu bülten ile cut off olan talihliler ağustos ayına mülakat tarihi bekleyecekler.

Bundan sonra DV2025 süreci için son bir bülten daha açıklanacak Temmuz ayının 1. veya 2.haftası, o bülten ile cut off olacak talihliler Eylül ayına mülakat tarihi alacaklar ve 30.09.25 tarihinde DV2025 süreci bitecek. Bu süreçte haftalık basılan vize sayıları takip edilecek kotanın akibeti belli olacak.

• @ipekc Lütfen, duymamış olayım... Ağustos bu. Temmuzda açıklanan Ağustos cutoff'u işte.

• @ATS16 bültenin adı temmuz bülteni. Bugun açıklanan. Hangi aya mülakat verileceğinden bahsetmiyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

@ipekc bültenin adı “Temmuz bülteni” olabilir, yayınlanan bültende hem o ayın cut off’u açıklanır, hem de takip eden ayın. Bültenin adına takılmaktansa içeriği ve ilgilenenlere hitap eden C maddesinin açıklamasına dikkat etmekte fayda var (THE DIVERSITY IMMIGRANT (DV) CATEGORY RANK CUT-OFFS WHICH WILL APPLY IN AUGUST).

Sonuca bakacak olursak DV2025 sürecini takip edenler için sondan önceki bir bülten bu, bir sonraki bülten DV2025 açıklanacak son bülten olacak. Süreci takip edenlere kolaylıklar ve bol sabırlar 🍀

• Aktif olmuşuz darısı bekleyenlerin başına sonunda tahliye olduk..

• @ipekc 13 temmuzda açılaklnacak bulten son bulten çünkü eylülde çağırılcaklar eğer 30 k olmasa artık veda zamanı

• @istalin 13 Temmuz neden dediniz direkt tek günde mi açılıyor cut Off bülteni

• Bu greencard'ı kazanamamak ayrı dertmiş kazandığını zannetmek apayrı

• @akinoo0 ayın 10-15 İ açıklanıyor genelde tahmini

• ⭐⭐⭐⭐

@istalin 13 Temmuz Pazar 😉

• @istalin aynen onu biliyorum siz direkt 13ü yazınca cutoff a özel sandım 😁

• Bu ileti silindi!

• gelecek bülten current yapıp süreci bol mülakatlı tamamlasınlar 🙂

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

121

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |