Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Öyle enteresan bir duruma soktular ki, afrika da kötü gidiyor ama oradan EU'ya avantaj sağlamaları için konsolosluk kapasitesini arşa çıkarmaları, overload olmaları lazım ki bu da mümkün değil. Boş yere haziran ve temmuzu harcadılar. Ağustos ve Eylül'de bu noktada biraz gaza basıp konsoloslukları yoğunlaştıracaklar mı yoksa bilmediğimiz bir sebepten underfilling mi yapacaklar göreceğiz..

Bilmiyorum daha önce böyle bir yıl oldu mu ama çok garip.

• @omerko aklınızda varmı bir şey hocam, ne düşünüyorsunuz bülten için ?

• @Yusuf-Uzak 23k-25k arası bir şey açıklanır. 29k-32k arası ise final yapar . Diye umudum var . Ama şunu unutmamak gerekiyor yaptığımız onca hesap onca analiz hiç biri tutmadı çünkü bir mantık çerçevesinde ilerlemiyor bu durum. Hep birlikte göreceğiz.

• @omerko Haziran Modumuz; Haziran'da ölmek zor. 😅
    Temmuz modu temennimiz; Bir ihtimal daha var oda ölmek mi dersin, değil de. Hongkong akşamları bir başka oluyor, olur ins. 😊

• 25k+ son ay current olsa mulakatı yetiştirebilir mi acaba, eğer yetişebilirse bir sıkıntı olmayacak gibi, zaten kota problemi yok gibi görünüyor yine de bu ay 28 29 k ya kadar açarlar inşallah...

• @dogan28 current olmaz bu ay 21-24 arası olur son ay 30-35 gibi bişey olur bu aralıklarda gider son 2 ay

• @Erdem-Yıldız tahminin son ay kaçlara kadar mulakat alabilir peki?

• @dogan28 onu bilmiyorum sma bildiğim bir şey var elçilik yoğun olanlar mülakat almakta çok zorlanacak

• @Yusuf-Uzak 27 bin

• @istalin

Tahmini okur okumaz böyle oldum 🙂

• Merhabalar, dosya taşıma süreci ile ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi? Vizesiz gidebileceğim ülkeler hangileri? Bir de hangi ülkedeki elçiliğin en son kaçıncı dosya numarasına randevu verdiğini nereden öğrenebilirim? Teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@m3hm3t, içinde söyledi: Sayılarla DV2025

Merhabalar, dosya taşıma süreci ile ilgili bilgisi olan paylaşabilir mi? Vizesiz gidebileceğim ülkeler hangileri? Bir de hangi ülkedeki elçiliğin en son kaçıncı dosya numarasına randevu verdiğini nereden öğrenebilirim? Teşekkürler.

DV2025 süreciniz ile ilgili sorularınızı
    DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız gerekiyor.

Case numaranız bültende aktif / cut-off içinde olduğu için kcc sizin dosyanızla ile ilgili işlem yapma yetkisine sahip değil, taşıma işlemini kendi kişisel profiliniz özelliklerinize göre belirleyeceğiniz konsolosluk ile iletişime geçerek dosya taşıma yapabilirsiniz. Konsoloslukların dosya kabul etmeme hakkı mevcut, şansınıza kalmış. Detayları için aşağıdaki iletiyi inceleyebilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/post/488912

Dosya taşınan konsolosluklar nezdinde bilgi edinmek için DV2025’de şimdiye kadar dosyasını taşımış ve vizelerine kavuşmuş talihlerin deneyimlerini okumak için DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığını inceleyebilirsiniz. Bol şans!

• @istalin kanka bir ortan yok mu yahu ? Ama ne yalan söyliyeyim ilk kez senin ki çıksın diye dua edeceğim . 🙂

• napsin adam bakti linc yiyor bu seferde 27k dan girdi. Umarim yine tutturur 🙂

• @emr19 Bu sefer tutturursa linç yemez, omuzlarda taşırız Hong Kong meydanda 😅

• @istalin 23.999

• Açıklanacak bültenler 25k ve 27.500k olacak gibi hissediyorum izleyelim görelim 🙂

• @zekiye-kahveci Tarih yaklaştıkça herkes yükseltmeye başladı tahminleri. Yokmu arttıran 😅

• Ben 25 bine razıyım Allah'ım. 25 gelsin, Erzurumlu ihtiyaç sahibi birine yardımda bulunacağım.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

159

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |