Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Ahmet-Aslan buna net bir şey söylemek doğru olmaz muayenenizi yapan doktor sizi insanlara zarar verecek psikolojide olduğunuzu düşünüp psikologa yönlendirebilir. Süreciniz zaten daha başlamadı ve bu cn ile anca seneye mülakat alırsınız (ankaradan alamazsınız dosyanızı kesinlikle taşıyın). İnternette gördüğüm kadarıyla bazı kurumlar bu izlerin onarımını yapabiliyor. Tavsiyem mutlaka o izlerinizi onarın araştırma yaparak bu hizmeti veren yerleri bulabilirsiniz, psikoloğa yönlendirilseniz ekstra ödeme yapacaksınız ve tahmin ediyorum ki onarım için ödeyeceğiniz paradan çok daha fazla olacaktır. bol şans

• @Ahmet-Aslan problem olur mu bilgim yok ama oluyorsa ustunu dovmeyle kapatabilirsiniz☺

• @elbruz Geçmiş yıllardaki tecrübeleri okuduğunuzu varsayarak KCC ile dosya tasima islemi yapildiktan sonra teyit amaciyla atılan maillerde istenilen konsolosluğa tasima yapilmadigi veya yanlis konsolosluga taşınıldığına şahit olduk o yüzden doğrulama amaciyla KCC mesaj atmak gayet makuldur benim icin. Herkes kendi icin konusuyor ancak diger Green Card talihlilerinin bizden daha cok darlayip darlamadigini bilemeyiz. KCC amaci DV suresince mulakat alinincaya kadar gocmenlere zaten yardim etmektir. İnsanlar hayatina gecen bu büyük firsatta heyecandan dolayi aratma yapmayi unutuyor istedigini bulamayabiliyor her sene oldugu gibi daha ilk ayi geride birakicaz yavas yavas alisilir

• @ahmetaslan @rezanclz
    Psikolog gorusmesi Ankara ozelinde genelde online olarak gerceklestirilmektedir ve guncel ucreti 100 dolardir. Yara izi sildirme tedavilerinin bundan daha ucuz olacagini dusunmuyorum.

• Selamlar, geçen hafta kccye mail atarak vize mülakat yerimi viyana olarak güncellemelerini istedim ve olumlu yanıt aldım, bundan sonra ne yapmalıyım? Mülakat yerimin kesin olarak değiştiğini nasıl öğrenebilirim, kccye tekrar mı mail atmam gerekiyor acaba mülakat yerimi öğrenebilir miyim diye?

• Yasaklı

@şanslıbiremir Ben de viyanaya taşıdım, gelen mailde zaten yazıyor viyanaya taşınmıştır diye ekstra teğit edilecek bir durum yok. Şuan sadece bekleyeceğiz.

• Merhaba. Herkese selam. Hakkımızda hayırlısı olsun. Benim sorum ds-260 formunu doldurup randevu maili gelmesini mi bekliyoruz? Arada yapılacak bir şey yo mu? Gözümüzden kaçmasın

• ⭐⭐

@şanslıbiremir selamlar, suanda bekleme asamasina girdiniz. Bundan sonraki surecinizde vize bultenini takip edip, cut-off araligina girmeyi beklemek olacaktir. Sureciniz baslayinca tekrardan mail atabilirsiniz.

• Ben Özbekistan vatandaşıyım Türk ile evliyim 2 de kızım var ancak Türk vatandaşlığı hakkım olmasına rağmen almadım yaklaşık 20 senedir Türkiye’de ikamet ediyorum. Sizce benim sabıka kaydımı Özbekistandan da almam gerekir mi?

• @ugursway bu cn ile ankaradan mülakat almasi imkansiz o yuzden ankaradaki klinigin ücretlendirmesini dikkate almak sacma olur, ayrica yalnizca tek seans ücreti 100$. Olasi rapor gecikmesinden dolayi yurtdisinda ek konaklama masrafi vs isin icine girildiginde 100$ ile sinirli kalacagini sanmiyorum. Ayrica jilet izlerinin ileride amerikadaki yasaminda da sikinti yasatabilir (örnegin abd ordusu basvurusunda kesinlikle ret sebebi) izlerin tedavi edilmesi hem ekonomik anlamda hem de gelecekte olasi aksilikleri en aza indirme konusunda daha iyi bir fikir oldugu düsüncesindeyim.

• @rezanclz @ahmetaslan
    ABD gocmen vizesi icin yapilan saglik/vize gibi ucretlendirmeler USD bazinda dunya genelinde benzerdir. Bana gore asil sacma olan ise talihli daha surecin ne oldugunu anlamamisken Amerikan ordusunu dusunerek ongurude bulunmaktir. Kaldi ki bunlar sadece varsayimdan ibaret, ergenlik donemi herkes hatalar yapabilir. Genellikle saglik kontrollerinde bu tarz durumlar tolera edilmektedir.

• @demetdemirsf Viyana oldukça kalabalıklaştı. 🙂 inşallah hepimize sıra gelir 🙂

• @onuru merhaba baska bir sey sormak istiyorum. dosyamı taşıyacağım fakat en azından ekimi bekleyeceğim(ne kazandırcak bilmiyorum) ama ağustosta muhtemelen bültende olurum. kcc yerine konsolosluğa mail atıcam bu yüzden, merak ettiğim bunun dısında geç taşımamın eksisi olur mu.

• Bu ileti silindi!

• @ATS16 merhaba,
    Az önce KCC ye tekrar mail attık, çok kısa ve net sorduk ve mülakat yerimizin Bangkok olduğunu teyit eden bir mail aldık.
    Desteğiniz için çok teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@Kamile-1

Hayırlı olsun, bundan sonra arkanıza yaslanip mali yilin başlamasını, bültenlerin açıklanmasını ve cut off olmayı bekleyeceksiniz. Yine bu sürede geçmiş yıllar Bangkok mülakat deneyimlerini okumayı ve mülakatınıza götürmeniz gereken doğum yeriniz olan Özbekistan’dan temin edilmesi gereken varsa belgeleri olabildiğince en güncel tarihli bir şekilde temin etmeye calismaniz faydanıza olacaktır. Bol şans!

• ⭐⭐⭐⭐

@ebegen

AOS (Adjustment of Status) ile Green Card almak başlığını okuyarak fikir edinebilirsiniz planladığınız AOS süreci ile ilgili. Danışmanınız sürecinizde bu kadar yavaş kalmışken hala kendisi ile çalışmaya devam etmek istiyor musunuz? Forumda bu yazdığınız konu başlığında ve yukarıda refere ettiğim başlıkta birçok bilgi mevcut, hem de ücretsiz. Bol şans!

• ⭐⭐⭐⭐

@MEB

YesilkartForum'da sorularınıza yanıt ve dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi bu adimlari takip ederek olusturabilirsiniz. Bilgilerininizi Excel dosyaya da eklemeniz süreciniz ve forum işleyişi için önemli

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• Merhaba arkadaşım ben 2026 Green kart talihlisiyim DS 260 formunu akrabam doldurdu yaklaşık 15 gün önce doldurduk iki gün önce de eşimin formunu doldururken fark ettik ki mail adresim 1974 yazacağına 1794 yazmış dosyamı açtırmalı mıyım bir de yanlış yazdığımızı fark ettiğimde yanlış yazılan 1794 lü mail hesabı açtım mülakat tarihi bu maile gelir diye doğru mu yaptım yanlış mı yaptım bilmiyorum dosyamı açtırmamalı mıyım

• ⭐⭐

@melisbasdurmus selamlar, bence ilk bultenle cutoff girmeniz yuksek ihtimal gorunuyor. Eger aklinizda tasimak varsa bence hic beklemeden tasima islemini gerceklestirin. Diger turlu ya ankarayi beklemeniz gerekecek yada rica minnet tasima islemi yapacaksiniz. Tercih sizlerin, bol sanslar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

162

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |