Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• internette duyumlar var. bilmiyorum detayları green card ücretli olucakmış ve 250 dolar oluyormuş resmi bir açıklama mı yoksa ağızdan dolma bilgiler mi?

• @ari-luli hazırlanın bu ay sonu yüzerek Amerika'ya gidelim.

• @randomlyselected Bilgiler doğru fakat yasa önerisi o. mecliste teklif verildi gibi düşün.

• ⭐⭐

@randomlyselected 250 dolar + pasaport şartı çok iyi olur. çıkacağından mı yoo sanmam ancak gönlümüz rahat olur. 😃

• ⭐⭐

GC cikmasindan daha kotusu 20xxx CN ile GC cikmasi olur sanirim 🙂 Sosyal medyada bir arkadas vardi, okurken mezun oldugumda hep yurtdisinda yasamayi hayal ederdim simdi Suriye'de savas bolgesinde gorevliyim diye bir mesaj atmisti.

Ne dilediginize dikkat edin, spesifik olmakta fayda var.

• @mertq ben legal gitmek istiyorum yüzerek legal olacaksa ona da varım 😅

• ⭐⭐

@ari-luli, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

kazanamamış olmama rağmen hala heyecanla dv 2026 sohbet odasına giriyorum insanlar ne şanslı diyorum 3 hafta oldu ama hala üzülüyorum doğrusu çıkmamış olmasına daha şimdiden böyleysem seneye kadar ne yapacağım nasıl bekleyeceğim bilemiyorum valla içim hala buruk 😕

Hocam foruma üye olduğumda dördüncü başvurumu yapmıştım. Şimdi on biri bekliyorum. Her sene Mayıs ayları hüzünlü Kasım ayları umutlu geçer bizler için. Alışıyorsun bir süre sonra..

• @Chromium inşallah şu ücretli olmasıyla beraber talih kuşu bizim de başımıza konar abi

• ücretli olmasına çok sevindim. Boşa insanların haklarına giriyorlardı.

• Çekilişte çıkanların şansı hep yaver gitsin🍀Foto ve fee işi ne zaman❓ Aşı konusunda bilgisi olan var mı❓

• İster ücretli ister ücretsiz olsun, ister 10 milyon kişi başvursun ister 1 milyon kişi başvursun çıkmayınca çıkmıyor .

• @ari-luli yüzerek gidersek bizde ki azmi görüp direkt vatandaşlık verirler 😃

• @mertq abi pek sanmıyorum ya başka bir şeyler verirler gibi 😅

• 250 dolar bile az 1000 dolar olmalı başvuru ücreti
    İyice başvuran azalsın

• ⭐⭐⭐⭐

@Unlucky-0 henüz ücretli olan bir şey yok açıkcası çok olacağınıda sanmıyorum şahsen ben tasarı olarak kalacak gibi geliyor

• @eco çıkınca herkes gidebiliyor mu dersiniz❓Çıkmasa da çıksa da sıkıntı vallahi😞

• @Emre-Kurtulmuş sağlık muayenesinde aşı yapıldı mı❓Kısa zamanda gidişiniz çok şanslı olduğunuzun kanıtı mı❓🤔

• ⭐⭐⭐⭐

@Mirage-0 3binlerle mayıs ayına kalışımız çokta kısa bir zaman sayılmaz aslında bizim dönemimiz için
    Aşı konusuna gelirsekte göçmen vizesinin talep ettiği bütün aşı gereksinimlerini karşılamak zorundasınız

• Dv27 gelene kadar köşeye 30 bin dolar koyarım diye düşünüyorum. göreceğiz bakalım.

• ⭐⭐⭐

@diablo_ercan Öylesine başvurdum diyenleri elemek için bence de iyi olurdu. Pasaport + 250$ şahsi kanaatime göre olması gereken şartlar.

Benzer Başlıklar

• 6
  • 22191
  • 30813
  • 21391
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

153

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |