Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• internette duyumlar var. bilmiyorum detayları green card ücretli olucakmış ve 250 dolar oluyormuş resmi bir açıklama mı yoksa ağızdan dolma bilgiler mi?

• @ari-luli hazırlanın bu ay sonu yüzerek Amerika'ya gidelim.

• @randomlyselected Bilgiler doğru fakat yasa önerisi o. mecliste teklif verildi gibi düşün.

• ⭐⭐

@randomlyselected 250 dolar + pasaport şartı çok iyi olur. çıkacağından mı yoo sanmam ancak gönlümüz rahat olur. 😃

• ⭐⭐

GC cikmasindan daha kotusu 20xxx CN ile GC cikmasi olur sanirim 🙂 Sosyal medyada bir arkadas vardi, okurken mezun oldugumda hep yurtdisinda yasamayi hayal ederdim simdi Suriye'de savas bolgesinde gorevliyim diye bir mesaj atmisti.

Ne dilediginize dikkat edin, spesifik olmakta fayda var.

• @mertq ben legal gitmek istiyorum yüzerek legal olacaksa ona da varım 😅

• ⭐⭐

@ari-luli, içinde söyledi: DV2027 Sohbet Odası

kazanamamış olmama rağmen hala heyecanla dv 2026 sohbet odasına giriyorum insanlar ne şanslı diyorum 3 hafta oldu ama hala üzülüyorum doğrusu çıkmamış olmasına daha şimdiden böyleysem seneye kadar ne yapacağım nasıl bekleyeceğim bilemiyorum valla içim hala buruk 😕

Hocam foruma üye olduğumda dördüncü başvurumu yapmıştım. Şimdi on biri bekliyorum. Her sene Mayıs ayları hüzünlü Kasım ayları umutlu geçer bizler için. Alışıyorsun bir süre sonra..

• @Chromium inşallah şu ücretli olmasıyla beraber talih kuşu bizim de başımıza konar abi

• ücretli olmasına çok sevindim. Boşa insanların haklarına giriyorlardı.

• Çekilişte çıkanların şansı hep yaver gitsin🍀Foto ve fee işi ne zaman❓ Aşı konusunda bilgisi olan var mı❓

• İster ücretli ister ücretsiz olsun, ister 10 milyon kişi başvursun ister 1 milyon kişi başvursun çıkmayınca çıkmıyor .

• @ari-luli yüzerek gidersek bizde ki azmi görüp direkt vatandaşlık verirler 😃

• @mertq abi pek sanmıyorum ya başka bir şeyler verirler gibi 😅

• 250 dolar bile az 1000 dolar olmalı başvuru ücreti
    İyice başvuran azalsın

• ⭐⭐⭐⭐

@Unlucky-0 henüz ücretli olan bir şey yok açıkcası çok olacağınıda sanmıyorum şahsen ben tasarı olarak kalacak gibi geliyor

• @eco çıkınca herkes gidebiliyor mu dersiniz❓Çıkmasa da çıksa da sıkıntı vallahi😞

• @Emre-Kurtulmuş sağlık muayenesinde aşı yapıldı mı❓Kısa zamanda gidişiniz çok şanslı olduğunuzun kanıtı mı❓🤔

• ⭐⭐⭐⭐

@Mirage-0 3binlerle mayıs ayına kalışımız çokta kısa bir zaman sayılmaz aslında bizim dönemimiz için
    Aşı konusuna gelirsekte göçmen vizesinin talep ettiği bütün aşı gereksinimlerini karşılamak zorundasınız

• Dv27 gelene kadar köşeye 30 bin dolar koyarım diye düşünüyorum. göreceğiz bakalım.

• ⭐⭐⭐

@diablo_ercan Öylesine başvurdum diyenleri elemek için bence de iyi olurdu. Pasaport + 250$ şahsi kanaatime göre olması gereken şartlar.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

140

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |