Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @nashville merhabalar ilaçlar sorun oldu mu ilk girişte

• ⭐⭐⭐⭐

@begumm

Girişte kontrolünüzü yapacak ve denk geleceğiniz CBP memurunun yaklaşımına göre durum değişebilir. Önemli olan ticari/satis amaçlı ilaç getirilmemesi, tohum vb içeriği olan bitkisel olup ticari ambalajlanmamış ilaçların getirilmemesi, kişisel ihtiyacı karşılayacak sayıda olması ve olası sorulması halinde reçetelerinin çıktısı/ekran görüntüsü olan ilaçları getirmeniz riskinizi azaltacaktır. Son karar giristeki CBP memurunun takdiri.

• @ATS16 aslında reçetesiz vitamin ve soğuk algınlığı toplam hepsi 4 kutu büyük bavula koydum ancak reçetesiz bunlar. Sağlık ocağında yazdırdim sanırım sorun olmaz, yanıtınız için teşekkür ederim

• ⭐⭐⭐⭐

@begumm sorun olmayacaktır, olası sorulması halinde net ve kısa bir cevap ile yanıtlamanız yeterli olacaktır.

• @begumm Doktordan yazdırdıklarımızın reçetelerini ilaçların yanına koymuştuk biz gelirken. Ve Vitamin, takviyelerle ilgili herhangi bir şey sormadılar. Biz de büyük bir çanta ilaç ve takviye ile götürdük. Buradaki ilaçların etken madde dozajları sanırım farklı. Yukarıda arkadaşlardan biri bahsetmiş sanırım evet, özellikle kremler, mantar, hemoroid, cilt yanık, antibiyotikli krem gibi ürünler sanki bizimkiler daha efektif. Hala migren için tam aradığım etkide ilaç bulamadım. TR den getirtiyorum.

• @begumm, içinde söyledi: ABD yolculuğunda ilaç götürmek

@ATS16 aslında reçetesiz vitamin ve soğuk algınlığı toplam hepsi 4 kutu büyük bavula koydum ancak reçetesiz bunlar. Sağlık ocağında yazdırdim sanırım sorun olmaz, yanıtınız için teşekkür ederim

Sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum, biz de hem reçeteli hem de reçetesiz çokça ilaç getirmiştik. Size tavsiyem şu şekilde olur, soğuk algınlığı ilaçlarını ve vitaminleri burda marketlerden bile Türkiye’den daha ucuza alırsınız, içerik olarak da daha kaliteliler. Annem Türkiye’ye dönerken yanında muhakkak vitamin de görürüyor.

Reçeteli rutin kullandığınız ilaç yoksa, Türkiye’den antibiyotik, kas gevşetici ve güçlü ağrı kesiciye ihtiyaç duyabilirsiniz. Diğer çoğu şey reçetesiz çözülüyor.

Birkaç gün önce kedim için veterinerden 1 haftalık dufolac aldım, $38 ödedim, bir dahakine ondan da getireceğim 🙂

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |