Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @Ronn Tebrikler gozunuz aydin.

• @nazmi4343 teşekkür ederim ☺

• arkadaşlar bir sorum olacak unganlarda yapılan aşılar tam olarak neler? eşim şuan hamile ve muhtemelen yeni doğum yapmış olacak haliyle emzirme döneminde olduğu için ilaç aşı vs doktorlar karşı biraz, yeni doğum yapmış yada hamile olan kişilere de aynı aşılar mı yapılıyor?

• @Ronn hayırlısı olsun bende 15 mayıs dq oldum umarım bir an önce gelir ve hızlandırma başvurusu yaptık umarım o da kabul olur allah yolunuzu açık etsin şimdiden

• İlgili Kişiye:

Ulusal Vize Merkezi (NVC), hızlandırılmış işlem talebinizi ABD Büyükelçiliği veya Konsolosluğuna iletecektir.

Lütfen dikkat: Sadece ABD Büyükelçiliği veya Konsolosluğu hızlandırma taleplerini onaylayabilir veya reddedebilir, ancak NVC talebinizin sonucunu tamamlandığında size gönderecektir. ABD Büyükelçiliği veya Konsolosluğu ile iletişime geçmeniz gerekmez.

Arkadaşlar sizce konsolosluk kararı ne olur ya da böyle bir durumda onay durumu varmıdır ?

• @rock expedite dilekçenizi yeterli dökümanlarla desteklerseniz olur, bir haftaya belli olur en geç.

• @gokcesak, içinde söyledi: IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

@Burak-0 Itın numarası almanız gerekiyor. Eğer eşiniz erteleme yaptıysa, evli olduğunu beyan etmek durumunda. Muhasebecisiyle görüşürse doğru yönlendirilir. Sizinde Itın formunu doldurup, ıslak imzalayıp pasaport fotokopinizle eşinize göndermeniz gerek eğer uzaktaysa. Başvurunuz kabul edildikten hemen sonra gelmiyor biraz beklemeniz lazım

Cevap verdiğiniz için teşekkürler.Bu belgeyi doldurup ıslak imzalayıp pasaport fotokopisi ile pdf olarak mı göndermeliyim peki. Sadece eyalet vergilendirmesinde sistemsel problem cıktı gibi onu cözmeye çalişiyoruz. Diğer vergilendirmede sorun yaşamadık.

• @Ronn teşekkür ederim baya bir financal çöküş ve türkiye de yaşadığımıza dair noterden financal zorluk dahi yükledik bekliyoruz

• @Alfa-Centauri neden anlamadım ama benim i864 formu sistemde görünmedi. o yüzden mülakatta görmek istediler ve döküman onlarda kaldı.

• @tb19 fotokopi kaldı ve siz vizeyi aldınız değil mi?

• @erncndr Ben geçen hafta muayene oldum ve 6 aşı yapıldı:
    Hepatit B,
    Tdap
    Influenza
    Measles-Mumps-Rubella (MMR)
    Polio-IPV
    Varicella.

• Arkadaşlar Randevu tarihi belli olduktan sonra unganlardan doktor randevusu dışından yapmamız gereken bişey var mı ? Konsolosluk randevusu için randevu onaylama ya da herhangi bişey var mı ?

• @Ronn Konsolosluğun sitesinden kayıt yaptırmanız gerekiyor ama sistem komple değişiyor şu anda. 30 mayıs itibari ile yeni siteden kayıt yaptırabilirsiniz. Link: ustraveldocs.com

• @Samet-Ünlü teşekkür ederim kayıt için 30 mayısı mı beklemeliyiz ?

• @Burak-0 ben Ptt ile fiziksel posta yapmıştım.Pdf kabul etmiyorlar galiba.Eşime yolladım o gönderecek bağlı olduğu kuruma.

• Merhaba arkadaşlar maalesef hızlandırma talebim rededildi 15 mayıs dq oldum sizin tahmininiz kaç hafta sonra mülakat maili alırım

• @rock bence her ayın ilk 10 gününde randevu dağıtılıyor gözlemim o yönde. Haziran 10 a kadar alırsın bence ağustos ayı için.

• @ıscx cok tesekkur ederim bilgilendirmeleriniz icin. Rabbim herkes icin hayirlisi ne ise onu nasip etsin en kisa zamanda insallah.

• @Refiks; sonraki asama sizden ziyade esinizin dolduracagi DS-260 formu ve onun mali belgeleri ile ilgili ve amerikadaki statusunu bildirir kanitlardan olusacak.Tekrardan sizden evrak istediklerini dusunmuyorum, cunku butun evraklari I-130u yuklerken gondermistiniz.

Benzer Başlıklar

• 3116
  • 1589
  • 5887
  • 22
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

155

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |