14 yaşından küçük çocuklar için B1-B2 başvuru süreci
-
@bkdmr çok teşekkür ederim, darısı bekleyen arkadasların başına :folded_hands:
-
Merhaba, çocuklarımın belgelerini 17 Nisan’da gönderdim. 18 Nisan’da teslim oldu İstanbul’a. Ancak iki sistemde de bir ilerleme göremiyorum. Ceac’a girdiğimde “case created 13 Jan” Diyor ve “no status” olarak görünüyor. Diğer sitede ise “evrakları gönder” diyor. Bu normal mi? Yazılanlardan durum güncellemelerinin değiştiğini okudum. Sabah müşteri hizmetlerini aradım, bekleyin dediler.
-
@eskiciugur Merhaba, öncelikle tebrik ederim, hayırlı olsun. Bizde iki çocuğumuz için başvuru yaptık. İki başvuruyu tek zarf ile gönderdim. Siz ayrı ayrı mı göndermiştiniz? Tek zarfla göndermenin herhangi bir sakıncası var mı acaba?
-
@cgdm ais de evrakları gönder hiç değişmiyor. Biz mart başında yenileme yaptık halen evrakları gönder diyor 😊
-
Ceac’a girdiğimde de no status olarak görüntülüyorum. Yine buradan takip edeyim 18 Nisan’da teslim edilenleri.
-
@cgdm işleme alınmamış henüz demek ki. Bizim de 18 Nisan teslimli daha dün approved oldu. Önümüzdeki hafta içi sizinki de işleme alınır bence.
-
@MtCtk hayır ben tek dosyada göndermiştim evrakları bir sorun olmadı. Sanırım içeride dosyalar ayrıldı diğer kızımın dosyasıda önümüzdeki haftaiçi sonuçlanır diye düşünüyorum. Teşekkür ederim umarım sizinkide sorunsuz sonuçlanır.
-
İyi haftalar, gelisme olan var mi? Gun icinde saat kac gibi yapiyorlar guncellemeleri genelde? Teşekkürler
-
@Natali-Koç merhabalar maalesef bizde henüz gelişme yok
-
@burcuyilmaz Merhaba sizde gelişme varmı?
-
Merhaba, bizimki cuma günü approved olmuştu. Biraz önce issued oldu. Umarım bekleyenlerinki bir an önce sonuçlanır. İyi günler.
-
16 mayısta issued olan kızımın pasaportunu biraz önce 10 yıllık vizesi basılmış şekilde teslim aldım, diğer kızımın pasaportu bu sabah issued oldu muhtemelen yarında o elime ulaşır. Bekleyen herkesin sorunsuzca süreci bitirmesi dileklerimle.
16 şubat ilk başvuru
22 nisan evrakların konsolosluğa teslimi
16 mayıs issued
20 mayıs pasaport teslimi.Sürecim bu şekilde tamamlanmış oldu.
-
@eskiciugur Gözünüz aydın, darısı bizim gibi tüm bekleyenlere inşallah
-
@yu1111 merhabalar maalesef henüz bir gelişme yok bizde
-
Merhaba arkadaşlar, yeğenim 14 yaş altı. Ds 160 formunu doldurduk VE belge göndermek için mail aldık. Belgeler direk konsolosluk adresine mi götürmemiz gerek yoksa Beşiktaş Levente mi götürüp bırakmamız lazım?
-
Elden götürme gibi süreç yok. Aşağıdaki iletiyi okumanız yararınıza olacaktır.
-
Merhaba, bugun guncellemesi olan var mi?
-
İki çocuğum için 9 mart 2025 te yaptığım başvuru sonrasında evraklarınızı yollayın maili 24 nisanda geldi. Evraklar 25 nisanda konsolosluğa teslim edildi. Bugün vize durumu "Application Received" olarak güncellendi. Bekleyenler için fikir vermesi açısından yazmak istedim.
-
@sbtrst Merhaba , bilmediğimden soruyorum AP olarak belirttiğiniz nedir? Application Received, Approved veya Issued olarak belirtildi şu ana kadar süreçler.
-
@yu1111 Application Received. Eksik yazmışım kusura bakmayın. Mesajı da buna göre düzenledim.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum