Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bu sene şuanda mevcut kalan kota ve bültenin yavaş ilerlemesine göre kotanın eylül ayından daha erken bitmesi bekleniyor mu?

• @goktug1122 bu gidişata göre gelicek gibi

• @docdoc58 bence çok zor kotanin bitmesi için vir sonraki ayda epey yüksek açıklamaları lazım. Bu sene kota doldurmak gibi bir dertleri yok .

• @Serapp Teşekkür ederim 🙏🏻🌺

• @omerko Geçen sene bu aylarda kaç GC basılmıştı, bu sene şu aşamada kaç basıldı, bunun istatistiğini görme şansımız var mı acaba?

AOS planlıyorum, son bültende 200 farkla current olamadım, önümüzdeki ayı bekliyorum ama acaba bu noktaya kadar çok fazla kart basıldı da önümüzdeki aylarda kota çok erkenden bitecek mi diye tedirgin olmalı mıyım bilemiyorum.

• ⭐⭐⭐⭐

Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐⭐

@docdoc58

yayınlanan veriler size yardımcı olabilir, Sayılarla DV2024 başlığıni da inceleyebilirsiniz.

• Az once Sydney konsoloslugundan Confirm within 24hours your Diversity Visa Appointment scheduled in July 2025 basligiyla bir mail aldim. 3 step olusuyor ve ilk stepte mulakata katilacagima dair onay isteniyor. bu onayda date and time istenmis. date kcc araciligiyla ogrendim esc'de henuz guncelleme olmadigi icin zamani bilmiyorum. maile 24 saat icinde geri donmem istenmis ne yapmaliyim

• @cagrii bence onaylayin. normali bu diye biliyorum. sonucta current olduktan sonra sureci konsoloslukla ilerletiyorsunuz, tereddut edecek bir durum yok.

• Merhaba Hong Kong konsolosluğu dv vize başvurusunu aldığını söyledi benden lise diplomamın ve yükseköğrenim belgesinin fotokopisini istiyorlar fakat şöyle şöyle bir sorun var ben Ukrayna'da eğitim gördüm e devlet üzerinden yükseköğrenim belgem yok lise diplomamı lise mezuniyet belgesini ve lise transcriptini yollamayı düşünüyorum bu konu hakkında fikri olan varsa yardım alabilirim

• ⭐⭐⭐⭐

@berkinozdagli, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba Hong Kong konsolosluğu dv vize başvurusunu aldığını söyledi benden lise diplomamın ve yükseköğrenim belgesinin fotokopisini istiyorlar fakat şöyle şöyle bir sorun var ben Ukrayna'da eğitim gördüm e devlet üzerinden yükseköğrenim belgem yok lise diplomamı lise mezuniyet belgesini ve lise transcriptini yollamayı düşünüyorum bu konu hakkında fikri olan varsa yardım alabilirim

Gelen e-postaya yazacağınız cevapta aynen bu açıklamayı yapıp elinizdeki diploma ve belgeleri eklemeniz uygun olur diye düşünüyorum.

• @Serapp tamamdır serap hanım öyle yapacağım

• @selens1907

Merhaba,
    ben Viyana'ya taşıdım mülakat yerimi. KCC den gelen mailde Viyanaya taşıdık diyordu fakat KCC sitesi güncellenmedi. Mülakat yerim mail olarak mı gelecek yoksa KCC sitesine mi bakıp kontrol etmem gerek? yardımcı olursanız sevinirim 🙂

• Merhaba Hong Kong'a dosya taşıyıp hala mail almayan var mı?

• Herkese selam. Bugün Dr.Nicolsondan sağluk muayenesi randevum geldi. 17 Hazirana vermişler fakat benim o tarhite final sınavlarım var ne yapmam gerekiyor? Vize görüşmem 7 temmuzda çok kötü bir tarih verdiler ne yapmalıyım ?

• ⭐⭐⭐⭐

@yalcin61, içinde söyledi: DV2025 (2025 Green Card Lotosu) Aşamaları

Herkese selam. Bugün Dr.Nicolsondan sağluk muayenesi randevum geldi. 17 Hazirana vermişler fakat benim o tarhite final sınavlarım var ne yapmam gerekiyor? Vize görüşmem 7 temmuzda çok kötü bir tarih verdiler ne yapmalıyım ?

23 Haziran müsaitse değiştirmek istiyorum diye yazın

• Merhaba dosyamı Honk Kong'a taşıdım, kcc'den 7 temmuza mülakat verileceği bilgisini aldım fakat konsolosluktan daha mail gelmedi bazı arkadaşlar mail almış hong kong'ta mülakat alıp daha mail almayan var mı?

• @Serapp hanım böyle bir mesaj attım.
    Dear Dr. Nicolson & Associates,
    Thank you very much for your email and for offering me the appointment on June 17, 2025.
    I would like to kindly inform you that I am currently in my final year at university, and I have important final exams scheduled around that date, which are required for my graduation. Therefore, I kindly request if it would be possible to reschedule my medical appointment to any date on or after June 23, 2025.
    I sincerely appreciate your understanding and support, and I look forward to your confirmation of a new appointment date.
    Best regards,

ALIOGLU YALCIN

• 1- Viyana Banka hesap özeti için imza sirküleri isteniyor mu? Şu an KKTC’de yaşıyorum, dolayısıyla imza sirküleri gerekirse Türkiye’ye gelip geri dönmem gerekecek. Eğer imza sirkülerine gerek duyulmuyorsa ya da onlinedan aldığımız hesap özeti kabul ediliyorsa direkt öyle yapacağım. Ani para girişi bir sorun teşkil eder mi

2- Covid-19 aşısı artık gerekmiyor diye okudum, bu şu an doğru mudur?

• @Aysenur01 yeminvi tercüman arkadaşınızdan daha uygun diye biliyorum

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

146

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |