Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @begumm Hocam tebrik ederim, yolunuz hep açık olsun. Sağlık muayenesini daha önce mi yaptırmıştınız?

• @begumm hayirli olsun

• @NNDDD çok teşekkür ederim evet mülakat için randevu e-maili geldikten sonra Unganlar websitenden randevu alıp yaptırdım medical exam dosyasi elçiliğe gidiyor dijital. Doktor bana elden vermedi aşi kaydı ve fature email atıldı sadece

• @botanist sağolun hocam

• @begumm cevabınız için çok teşekkür ederim Hocam. Sevgilerimle.

• @NNDDD Rica ederim

• @okokok Selamlar tekrar;

Bugün interview letter geldi. tam 2 ay sonrasına vermişler. Sizin tarihlerinizle karşılaştırdığımda beklediğimden erken geldi. Teşekkürler ilgilendiğiniz için.

• @cagilbay hayırlı olsun. Dediğiniz gibi benimle karşılaştırınca yaklaşık 10 gün erken gelmiş.

• mülakata türkçe girebiliyor muyuz yoksa memur mu karar veriyor buna?

• @caner1245 girebilirsiniz. Avukatımıza aynı soruyu biz de sorduk; bu statüler nitelikli kategoride olduğu için İngilizce'nin olumlu bir etki yaratabileceğinden bahsetti. Bu yüzden biz görüşmeye İngilizce gireceğiz. Hatta forumda bir kişinin Türkçe demesine rağmen, "İngilizce devam edelim, takılırsanız Türkçe'ye döneriz" denildiğini hatırlıyorum.

• @dpdemir hocam mülakat bittikten takriben kaç gün sonra pasaport ve diğer ABD ye giriş evrakları ulaşıyor

• @Ali-Murat-Celebi mülakatta sonra 24-72 saat administrative processing yazıyor ceac status check de. Benim 24 saat Ap gösterdi issued a döndükten 1'gun sonra PTT kargoya veriliyor.

• @begumm
    *tabi eksik evrak vs çıkarmazlarsa

• Bu ileti silindi!

• Bugün mülakatımız vardı ve sorunsuz bir şekilde onay aldık. Herkesin biran önce onay alması dileğiyle. Detaylı anlatımı aşağıdaki başlıkta yaptım.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/4702/abd-de-bir-i̇ş-teklifi-gerektirmeyen-green-card-başvurusu-eb-2-veya-niw/3347

• @okokok Çok çok tebrik ediyorum sizi ve ailenizi, yolunuz açık olsun, her şey gönlünüzce olsun, darısı başımıza olsun inşallah.

• Merhaba, ben de bir akademisyenim ve EB-1 vize onayını aldım.
    Onay tarihi: 6 Mart 2025
    NVC (Ulusal Vize Merkezi) tarafından "Documentarily Qualified (DQ)" onayı ise 19 Mayıs 2025'te gerçekleşti.

Şu anda vize randevusu (mülakat) için e-posta bekliyorum. Mevcut duruma göre, randevumun Ağustos 2025 civarında olmasını bekliyorum.

• @sbsb2025 tebrik ederim. Mülakat sürecinde de başarılar.

• Çok teşekkürler mülakat ve diğer detayları paylaşmak isterim.

• 27 Mayıs Salı günü gerçekleştirdiğimiz mülakat sonucunda sözlü olarak onay almıştık. Dün yani 14 gün sonra (6,5 iş günü) CEAC üzerinden durumumuz "AP" (Administrative Processing) olarak güncellendi. Bu süreye kadar ara ara last updated tarihi güncellendi ancak statu hep aynı kaldı. Bugün Issued oldu.

Mülakat sırasında, "Pasaport genellikle 1 hafta içinde teslim ediliyor, çoğu zaman daha da erken ulaşır" denilmişti. Bu nedenle, üzerinden 2 hafta geçmiş olmasına rağmen pasaportun hâlâ ulaşmamış olması biraz meraklandırdı.

Herkesin en kısa zamanda süreci başarı ile tamamlaması dileğiyle.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

150

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |