Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @Ronn çok teşekkür ediyorum

• @GH25 Hayirli ugurlu olsun. Amerikadaki hayatinizda mutluluklar dilerim 🙂

• Arkadaşlar merhaba tekrardan sorum olacak eşimin kız kardeşi inanılmaz derecede kıskanç eşimi kıskanıyor ve ikisi anlaşamıyor ve eşimi tehdit ediyor göçmenlik vizesini kocanın iptal edicem gibi sözler savuruyor sizce bunu yapması mümkün mü

• @rock sadece eşin talepte bulunursa iptal edilir. Bunun dışında eğer başka bir aile üyesi evlilik sahte vs gibi bir şikayette bulunursa uscise bir soruşturma yaşayabilirsiniz ama kanıtlarla ve eşinizin evliliğin gerçekliğinin arkasında durmasıyla herhangi bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum

• @Alfa-Centauri teşekkür ederim oğlumuz neredeyse 1 yaşına girecek hiçbir kanıt vs yok elinde umarım hiç böyle bir şey söz konusu olmaz

• @rock çocukta varsa zaten hiç bir şey anlayamazlar

• @Alfa-Centauri yanıtınız için çok teşekkür ediyorum 🙏🏼

• @rock Cocuk olan bir evliligi bir beyanla sorgulayacaklarini dusunmuyorum. Evliliginizi ve cocugunu korumak amaciyla mahkemeden restraining order alinip elinizi guclendirebilirsiniz.

• Bugun bizde NVC den mail aldik.

• @Ronn ben PTT subesinden almayi secmistim, eve dagitima ertesi gun cikarirlardi sanirim

• Merhabalar, arkadaşlar burada türk kardeşlerimizden başka ülkelerden de var mı özellikle afganistan ya da İrandan.bu iki ülke vatandaşlarına da bu son zamanlar viza veriliyor mu yoksa bu evlilik vizalar da durdurulmuş? Bilen varsa yazarsa sevinirim

• @AB-BEG uzun zamandır konsolosluk mülakatına giden kiminle konuşsam sıradakilerin %90ınının İranlı olduğunu söyledi.

• @Refiks cevabınız için teşekkürler

• @Houstonian-Life çok teşekkür ederim cevabınız için öyle bir şey olursa mutlaka yapacağım

• arkadaslar bi sorum var , yaşayan arkadaslarımız varsa cevap verirse sevinirim. Eşim vergisini halledemedi malesef extention aldı. Evli oldugumuz için sistem benim ssn numberimi istiyor. Bu yüzden vergisini yatıramıyor. Hangi secenekle ilerlememiz gerekiyor kesin bilgisi olan varmı acaba?

• Arkadaşlar şu an dq olduğum için herhangi bir şey yapmaya gerek var mı ve konsoloslukta herhangi bir ücret ödeyecek miyim ve onun haricinde evliliğin kanıtı olarak fotoğraflar ve eşime oturum aldığım kartı ve aynı zamanda ailecek oğlumla ve eşimle fotoğraflarımız ve ortak hesap dökümanı sizce yeterli midir

• @rock başvuru yaparken online olarak yüklediğiniz her şeyin orijinalide yanınızda olmalı.

• @Refiks onları da alacağım türkçe çevirisi ile birlikte götüreceğim peki e devleten almam yeterli mi yoksa ofise gidip opostili mi almalıyım

• @Refiks konsoloslukta herhangi bir ödeme yapmaya gerek olacak mı

• @rock ödeme yapmaya gerek yok. Aile birleşiminde konsolosluk ücret alınmıyor sadece vizeyi aldıktan sonra green card fee ödüyorsun

Benzer Başlıklar

• 9
  • 41
  • 1589
  • 3116
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |