Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Vize bülteni yayınlanmış ve 1 aylık bir ilerleme var.

• @emrebalc1 sadece bir ay bazen 3 ay bazen hiç nasıl olacak hiç bilmiyorum gerçekten en eski olan benim sanırım benim 2022 Ekim net bir şey de yok mali yılda olur mu olmaz mı belirsiz beklemek gerçekten sabır işinden çıkmaya başladı

• ⭐⭐

@Duygu-Çelik 1,5 seneniz var daha duygu hanım. Sabırla beklemeye devam.

• merhaba 5 mayıstan beri eb3vizesini araştırıyorum buradaki tüm yazılanları okudum baştan sonra hepsini okudum youtubedan araştırdım tavsiye ettiğiniz yerlerden üyelik oluşturup ücret hakkında bilgi aldım ancak izlediğim bir youtube kanalında mülakatta üniversite mezunu birinin burada kurulu düzeni varken iyi bir geliri varken neden gidip abd de mc donalds da saati 10 dolara çalışıp geçineceğinize inansın ki ya da böyle bir işte gerçekten çalışmak isteyeceğinize nasıl ikna olsun ki siz buna inanmıyor iken geçinemeyeceğinizi biliyorken nasıl konsolosluğu ikna edeceksiniz bu yüzden direkt red yeme ihtimali çok yüksek hatta kesin dedi red alırsanız da yapılacak bir şey yok artık paranız çöp olması çok yüksek dedi sşz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz bu bilgi ne kadar doğru? Size sormak istedim.Umarım moralinizi bozmuş olmam sanıyorum bir 75 kişi var başvuran ancak bende emin olmak adına soruyorum.

• ⭐⭐

@kutupyildizi Bahsettiğiniz video bir çiftin çektiği video ise eğer, o çiftin bu konu ile alakalı zerre bilgi ve tecrübesi yok. Kendi hayal güçleri çerçevesinde bir senaryo çizip gerçekmiş gibi satmaya çalışıyorlar. Video altındaki yorumlara bakmanız yeterli. Ayrıca overqualified olmak bir sorun teşkil etmiyor konsolosluk sürecinde.

Aşağıda eski konsolosluk görevlilerinin de katıldığı iki video bırakıyorum. Bu videolarda da overqualified durumu geçiyordu. Tatmin etmezse bir avukata da danışın derim.

• @Riethian merhabalar öncelikle vakit ayırıp sorumu cevapladığınız için çok teşekkür ediyorum aslında kastettiğim videoyu bu değildi bir türktü youtuber ancak yinede söyledikleriniz benim için yeterli çok sağ olun.
    'Ayrıca buranın amacı soru sormak bilmediklerimi öğrenmek öyle değil mi?
    Ben soru sorunca neden eksi atılıyor onu anlamış değilim daha önceden böyle bir soru sorulmamış denk gelmedim gördüklerim kadarıyla e neden başka biri soruya eksi atabiliyor çözebilmiş değilim saçma bir soru olduğunu da düşünmüyorum sürece dahil olmak için kafama takılan soruyu daha önceden süreci başlatan arkadaşlara sormak istiyorum sadece bu da zaten böyle bir forumun oluşmasındaki amaç'

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kutupyildizi, içinde söyledi: EB-3C (EW) Other Workers Vizesi Aşamaları

@Riethian merhabalar öncelikle vakit ayırıp sorumu cevapladığınız için çok teşekkür ediyorum aslında kastettiğim videoyu bu değildi bir türktü youtuber ancak yinede söyledikleriniz benim için yeterli çok sağ olun.
    'Ayrıca buranın amacı soru sormak bilmediklerimi öğrenmek öyle değil mi?
    Ben soru sorunca neden eksi atılıyor onu anlamış değilim daha önceden böyle bir soru sorulmamış denk gelmedim gördüklerim kadarıyla e neden başka biri soruya eksi atabiliyor çözebilmiş değilim saçma bir soru olduğunu da düşünmüyorum sürece dahil olmak için kafama takılan soruyu daha önceden süreci başlatan arkadaşlara sormak istiyorum sadece bu da zaten böyle bir forumun oluşmasındaki amaç'

eger soru sizden dogal bir sekilde gelseydi daha farkli olurdu, ama foruma baska kaynaklardan yanlis bilgi tasinmasini genelde hicbir uyemiz hos gormuyor. Siz de bunu yaptiginiz icin eksilenmissiniz... ki bence de bu aktardiginiz yanlis bilginin eksilenerek gorunmemesi yerinde olmus...
    Ben de arkadaslar gibi bilgi aldiginiz kaynagi degistirmenizi tavsiye ederim, cunku overqualified olmak EB-3C surecinde bir problem teskil etmiyor, bu sekilde universite mezunu olup vizesini alan cevremden 2 kisi biliyorum. Bu bahsettiginiz arkadaslar neye dayanarak kesin red alacaginizi iddia etmis bilemiyorum ama zaten bu kendi problemleri, forumun degil; lutfen bu tur yanlis bilgileri foruma tasimayin. basvuru surecinizde bol sanslar!

• merhabalar eb3 vize işlemlerine başlatmak istiyorum 23 yaşındayım taksit imkanı olan tavsiye ettiğiniz firmalar hangisi yardımcı olursanız sevinirim

• @yassopatso bdv solutions ve eb3vize var şu anda bende 9 mayısta bdv solutions ile başlattım ücretsiz kayıt olun detayları öğreneceksiniz zaten diğer firmalarla ilgili bilgim yok başarılar süreçte

• @ari-luli eb3work hakkında bilginiz var mı ve westline galiba eb3vizenin taksitli ödeme seceneği yok ?

• @yassopatso bilgim yok onlar hakkında

• Amerika'da bulunup eşi üzerinden eb3 yapan var mı aramızda ?

• @mojitomango tam olarak sorun neydi? Sonucta kendi adimiza da basvuru yapsak evli olanlarimiz sureci az cok biliyor?

• Kendi adinizda basvuru yaptiginizda eger E2 ile buradaysaniz, EB3 icin yaptiginiz basvuru %90 olumsuz olarak geri donecektir. Forumlara bir bakin, cunku siz gocmen olmayan bir vize ile gelip is kuracaginizi ve yonetceginizi belirtiyorsunuz hemen sonrasinda gocmen vizeye basvuruyorsunuz tam olarak bu sebeple eb3 u esiniz uzerinden yapmak daha saglikli olacaktir. Bu bilgi avukatimin bana ilettigi bilgi.

• ⭐⭐⭐⭐

@mojitomango eğer konu hakkında net bilginiz yoksa lütfen insanları yanlış yönlendirecek şekilde yorum yapmayın. Bahsettiğiniz gibi bir durum söz konusu değil. Aksine, örneğin EB-3'e başvurup turist vizesinden veya başka bir statüden E-2'ye geçiş yapmak bazı riskler taşısa da (I-140 onayından sonra), bununla ilgili net olarak “% şu kadar ret olur” yorumunu yapmak doğru değil. Birçok olumlu sonuçlanan örnek var. Sizin bahsettiğiniz durumda %0 risk var. F1 ya da E2 statüsünden EB-3'e başvuru rahatlıkla yapılabilir. %90 oranını verirken neye dayandığınızı ve sürece ait detayları nereden öğrendiğinizi belirtin lütfen. "Forumlara bir bakın" demişsiniz ama en doğru kaynak bu başlık altında mevcut zaten.

Bu bilgileri avukatınız veriyorsa o zaman onun yönlendirmesi ile ilerleyebilirsiniz.

• @tufank ben avukatin verdigi bilgiyi ilettim konuyu tekrar soracagim, guncelleme yapacagim bilgilendirme ile ilgili.

• ⭐⭐

@mojitomango avukatinizi degistirmenizde ciddi fayda var.

• ⭐⭐⭐⭐

@mojitomango avukatınızın görüşünü burada yorumlatmak / teyit etmek doğru değil bence. avukatınız en doğru bilgiyi veren kişi olmalı ve güvenmelisiniz. Bu iletiyi okuyan biri "avukat görüşü" diye ciddiye alabilir söylediğinizi. Doğrudan sorunuzu iletmeniz yeterliydi.

• ⭐⭐

@mojitomango avukatın ismini de verir misiniz.
    Uzak duralım

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   serel serel 

• @mesut1905 merhaba mesut abi eb 3 surecin hakkında soru sormak istiyorum ne zaman basvuru yaptın ve ne zaman onaylandı senle iletisime gectiler amerikaya ne zaman ayak bastın ne kadar ödedin ne sürec sancılı mıydı kesin bir sekilde usaya gelinebiliyor mu bende bdvden kayıt yapmayı dusunuyorum

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |