Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @istalin bu arkadaş 19.500 demişti bu bülten için evet gelecek bülten için nedir yorumunuz ?

• 21k nın başlarındayım gelir mi sizce?

• ⭐⭐⭐

@cdevelioglu Temmuzun ilk yarısında yayınlanacak Ağustos adlı bültende Eylül ayını da göreceğiz....

• @Dgns0 @istalin in dedigine katilmamistim fakat KCC ile dosya tasima yuzunden gecikme olmasi da muhtemel. Cunku her tasinan dosya icin KCC in tasinan dosyayi islemesi gerekiyor ve bu da gecikmelere sebep oluyor, ve zaten yuksek CN current olsa bile sira gelmeyecegi icin, sadece randevu alabilecek kisi sayisi kadar VB sayisini arttiriyorlar. Bu da bir teori tabii ki. Su

da goz atabilirsiniz

• @Dgns0 bu bülten cagırılıccaklarnmı bülteni yoksa cagırılmış mülakat verilenlerin ve vızesı onaylananlarınmı bülteni?

• Konsolosluklarda yoğunluk olacağını sanmıyorum daha önceki yıllarda daha erken bile current olmuş ve gayet de yetiştirmişler, bizim daha 19 bine yeni geldi 25-30k bile açıklansa sorun yoğunluk değil bence planladıkları başka birşey olabilir, çok dosya taşıma oldu diğer yıllara göre herkes daha bilinçli,ayrıca Trump etkisi olabilir..

• ⭐⭐⭐⭐

Current olmayı bekleyenlere sabırlar ve bol şanslar 🍀 @istalin Temmuz bülteni ile ilgili de ön görünüz içinde tebrikler

• @zekiye-kahveci önceki iletilerime bakın ben bunu dile getirdim ama umut kırıcı olarak görüldü konsolosluklarda gayet yoğunluk mevcut, bu konsolosluklar sadece greencarda bakmıyor vizelerede bakıyor bunun yanı sıra aileler çok fazla 4 bininca case bile dosya taşımış gecen sene konsolosluklar dosya kabul etmiyordu şimdi red etmiyorlar

• @istalin insanların sizleri eleştirdiği noktalara değinmek istemyorum nedeni belirtildi çünkü. şu an dediğiniz etkenler süreci baltalıyor olabilir ne yazık ki. gelecek bülten için tahmininz nedir

• @istalin geçen sene dosya numarası aktif olduktan sonra taşımaya çalışan çok vardı redlerin çoğu oradan kaynaklı diye düşünüyorum ama bu sene dediğim gibi insanlar daha bilinçli çok dosya taşındı kcc vasıtasıyla direkt olarak ondan kaynaklı da vize sayısına göre aldıkları için yavaş ilerliyor olabilir diye düşünüyorum

• @Dgns0 hocam ben bütün bölgelerin konsoloslukların verilerine bakıyorum ona göre hesap yapıyorum yani hislerimle tahminde bulunmadım, doğrusu şok edici bir rakam oldu, bu sefer totem yapıp tahmimde bulunmayayım diyorum 🙂↕

• Çok ciddiye almamak lazım. 25K üstünün işi zaten zordu artık daha da zor. Kenara koyup unutmak lazım. Ben geçen aydan sonra öyle yaptım.

• @emirhnbulut tamamen sans.

• @mbaris79 Aslında süreç tamamen bitse kafa olarak çok rahatlayacağız, zaten iş güç her şey inanılmaz stresli geçiyor hayatımızda, bunca zorlugun arasına bir de greencard stresi eklendi, umarım bir an önce sürec sonuclanır da kurtuluruz.

• Bu ileti silindi!

• @dogan28, içinde söyledi: Sayılarla DV2025

@mbaris79 Aslında süreç tamamen bitse kafa olarak çok rahatlayacağız, zaten iş güç her şey inanılmaz stresli geçiyor hayatımızda, bunca zorlugun arasına bir de greencard stresi eklendi, umarım bir an önce sürec sonuclanır da kurtuluruz.

Hayırlısı demekten başka bir şey yapamıyoruz maalesef. Ben kendimi olmayacakmış gibi hazırladım şahsen. Kazanırken bu ihtimal insanın aklına gelmiyor ama bu işte her türlü değişik risk mevcut. Dosya taşıma yapamıyor olsak zaten en ufak bir ümit olmayacaktı. Dünyanın sonu da değil. Artık ne olursa olur.

• @Mehmet-Fatih-Aslan vizeyi cebe koymadan aman haaa😅 istifayı anca Amerika uçağına binince ver derim😂

• ⭐⭐⭐

Current olan tahlili dostlarıma tebrikler, bekleyen arkadaşlara biraz daha sabır diliyorum.

• @ATS16 keşke övünebileceğim bir rakam olsaydı ama değil üzgünüm benim görüşüm konsoloslukların yoğunluğundan yana Önceki senelerde yeteri kadar dosya almadıkları için farkı çok açtılar ama bu sefer rakamlar yüksek afrika bile 2 bin artış yapmış gecen seneye bu da demek oluyor ki Afrikalılarda boş durmuyor, keza Avrupada öyle
    foruma bakar mısınız hergün onlarca mülakat deneyimi var gecen sene talihliler yalvarıyor ama dosya taşıyamıyor bir arakadaşımız latin amerikada adada kendine mülakat aldı şimdi ise 2 kelime mail at hemen dosya taşı 1 ay sonra mülakat al. KCC bazen elindeki başvuru durumuna göre ani hızlanmalara gidebiliyor. 19 binden öönceki dosyalar azalırsa güzel artış olabilir

• @mbaris79 1500 gitse bile 23500 yapar eylülde 30 olsa bile herkesi çağırmaz çağırsa bile kota riski var, yinede damla damla umut var ama ben de saldım artık kendi hayatımıza odaklanmamız gerekiyor alacaklar için tebrikler şimdiden

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

161

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |