DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Muhammet-Ali arşiv kaydında kayıtlı suç için gerekli belgeleri teslim etmemiş ya da verdiği bilgi eksik / hatalı olabilir.
ilgili linki buraya ekleyin lütfen. -
@Koçero ikisini de doldurun.
-
@rhyten bir kaç gün sonra tekrar atın.
-
@burakszgun siz sadece EU bölgesini takip edeceksiniz, konsolosluğun hangi bölgede olduğunun önemi yok.
-
@dlr Selamlar...Form açıp yer değişikliği yapmak yerine mailinizin içeriğini sadeleştirip tek cümle ile talebinizi tekrar iletmenizi önereceğim...
-
@onur12 bu başlığı inceleyin;
https://yesilkartforum.com/forum/topic/7668/sayılarla-dv2026/1
-
@Murat-Dündar
Selamlar, transfer isteginizi gerceklestirecek bir KCC calisinina denk gelene kadar talebinizi tekrar iletiniz. Email iceriginizi kisa tutmaya ozen gosteriniz. -
@ugursway
merhaba , dosya tasima istegini yerine getirecek bir kcc calisanina denk gelene kadar ,her gun ayni maili yollasam en sonunda bir yaptirim veya engel yer miyim ? bana da bugun ayni tarz bir mail geldi( transfer istegim kabul olmadi ds formunda degistirin dedi) ama ben yarin tekrar yazmayi dusundum .
iyi aksamlar diliyorum. -
@gucarslan Çok tşk ederim ilginiz için. CN biraz yüksek ama nasipte varsa o günü göreceğiz. umarım ihtiyacı olanlar elenmez. Allah yardımcımız olsun. tekrar teşekkür ederim..
-
Arkadaşlar ds260 formunu girip onayladıktan sonra kcc den herhangi bir onay maili geliyor mu? Bana mail gelmedi, kcc ye bunun için mail atmalı mıyım sizce ?
-
@rhyten ben pazar günü mail attım ve bugun saat 16.00 gibi olumlu cevap verdiler.
-
merhaba. aşılar konusunda kafam çok karıştı. antikor testini önceden mi yaptırmamız gerekiyor. e nabız sisteminde aşılarım hakkında hiç bir şey görünmüyor. hangi aşıları yaptırmalıyım. bu aşıları ben mi yaptırmalıyım yoksa mülakat öncesi muayenede mi yapıyorlar. teşekkürler.
-
@elbruz evet. Eğer adres girmezseniz sizden adres isteyen bir mail daha iletiyorlar. Adresi yazarsanız tek mailde hemen taşıyorlar.
-
@joseph-universe selamlar, asi konusu gireceginiz konsolosluktan konsolosluga fark gosteriyor. Eger Ankarada girmeyi dusunuyorsaniz bir islem yapmaniza gerek olmuyor genellikle. Unganlar orada kendileri yapiyor eksik asilarinizi. Siz disarida yaptirsaniz bile kabul etmiyorlar. Diger konsolosluklar icinse, bence once antikor testi olun. Cikan sonucunuza gore asilarinizi olup, enabiz sistemine isletin.
-
arkadaşlar, dosyam hong kongta bulunuyor. Türkiye'de halihazırda bir şirketim var. vergi mükellefiyim. şahıs işletmesi. Mülakatta ne iş yaptığımı sordukları zaman xxx sektöründe şirketim var dediğim zaman vergi ödeme geçmişi veya vergi borcu yoktur gibi dosyalar isterler mi?
-
@onuru teşekkürler. viyana konsolosluğunda gireceğim mülakata. burası hakkında bilginiz var mı?
-
Merhaba. Bilgiler için teşekkürler
Azerbaycan vatandaşıyım. Gürcüstanda yaşıyorum. Oturumum yok.
2026 lottery talihlisiyim.
CN 41xxx çok gerilerde. 2025 current rakamları izledigim kadariyla 41 bine ulaşması zor.
Hangi ulkeye dosya taşıma onerirsiniz? -
@dlr ben pazar günü mail attım. ve bugün değişimi onayladılar. @Flight101 2025 mülakat deneyiminde yazdığı şekilde gönderdim maili. alt kısmına adres mutlaka belirttim.
-
@joseph-universe selamlar, viyana konsoloslugu kabul ediyor turkiye yaptirdiginiz asilari. 2025 deneyimlerine bir goz atarsaniz orada asi listesi paylasildi diye hatirliyorum.
-
@rhyten
Hayir, herhangi bir yaptirim ya da engelleme durumu soz konusu degildir.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
33
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum