Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Buse-Demir-0

Oncelikle yanlis basliktasiniz. Bu baslik DV2025 talihlilerinin sureci sayisal acidan degerlendirmesi icin acilmis bir baslik. Sizin DV2026 hakkinda daha temel sorulariniz var. Yine de genel bir aciklama ve durum degerlendirmesi yapayim:

• Avrupa kotasi tabii ki sadece Ankara'dan mulakat almiyor. Onlarca baska Avrupa bolgesi konsoloslugu mevcut onlar EU dosyalairna mulakat veriyor.

• Bunun tersi de dogru. Yani Ankara sadece EU dosyalarina mulakat vermiyor. Herhangi bir konsolosluk herhangi bir bolgenin dosyasina teoride mulakat verebilir. Nitekim veriyor da. Ornegin Ankara Asya (AS) dosyalarina da mulakat veriyor.

• Tam da bu sebeple sizin dosya tasimayi ciddi ciddi dusunmeniz gerekiyor. Numaraniz cok avantajli; ama yine de Ankara'dan mulakat alamama riskiniz mevcut. Soyle ornek vereyim: Bu yilki programda yani DV2025'te Avrupa bolgesinde 17500'e kadar guncel olmasina ragmen, Ankara 4000 - 5000 bandina anca mulakat verdi. Yani programin bitmesine daha sure var ama caninizi sikacak bir durum bu.

• Numaraniz guncel olmadan transfer islemini yapmanizda fayda var. Eger numaraniz guncel olduktan sonra konsolosluk degistirmeye calisirsaniz konsolosluklarin insafina kalirsiniz. O da imkansiz bir durum degil; ama daha cok ugrasirsiniz. Isinizi KCC'den Ankara disinda bir yere atanarak halletmeniz daha evla. O yuzden forumda dosya tasima islerinin nasil gerceklesitgini okuyun. Ilgili basliklara gidin. Daha sonra o basliklarda sorular sorun. Cok yanlis bir basliktasiniz. bu sorular icin.

• Insanlar size "bir an once DS-260'i doldurun" diyecek. Ben once gidebileceginiz bir ulkeyi tespit etmeniz, gozunuze o ulkede bir adres kestirmeniz. O seyahati ana hatlariyla planlamaniz ve daha sonra DS-260'i doldurmaniz taraftariyim. Tabii bunlari 3-5 aya yaymadan onumuzdeki 1-2 ay icinde yapmanizda fayda var. Bol sans.

• @Stoic-Turk Stoic hocam ne öngörüyorsunuz EU için? Current olacak mıyız?

• @ruzgaroglu Olmayiz bence. 21-22 bandinda bekliyorum.

Olur da gercekten 27'ye cikarsa sonraki ay yavaslama veya duraklama bekliyorum.

• @Stoic-Turk süreç sonuna kadar olur muyuz demek istemiştim aslında 😀

• @ruzgaroglu Oluruz. AOS surecinde background check kismini atlatabilirsek cok yuksek ihtimal Ekim basinda Green Card posta kutumuzda.

• Bir tahminde benden gelsin 22.6 gorucegiz umarım 🙂

• @kelebek 25xxx olsun bizim olsun. Bizler inandık sizde inanın 😆

• ⭐⭐⭐

@Stoic-Turk
    Selamlar 4. maddedeki bilginiz hatalı, DS260 doldururken istediğimiz ülkeyi seçiyoruz diye bir konu mümkün değil. Farklı bir ülkede oturma ve çalışma izni ile bulunmadığı sürece herkes doğduğu ülkenin konsolosluğunu seçmek zorundadır.
    Form bu şekilde doldurulduktan sonra taşıma işlemi (Duruma göre KCC veya konsolosluk üzerinden) yapılabilir...
    Sevgiler....

• Ben sıçrama ayı olarak görüyorum hem ready sayısı geçen yıla göre düşük hemde AF nın çok gerisinde kaldı.

• Tabi herkes kendi sırasına göre tahmin etmek istiyor. Ben de 27bin ya da 30bin diyorum. Hepimizin yüzü gülsün. Hatta 30 bin açılsın 2 ay sabit son ay current olsun. 😃

• Bülten pazartesiye mi kaldı? Yoksa haftasonuda açıklanabiliyor mu? Ona göre siteye sürekli bakmayı bırakıcam. 😅

• @mesut16 pazartesiye kaldı

• 24500 açılırsa uyuz olurum 😆

• @omerko bülteni nereden takip ediyoruz site linki belirtebilir misiniz?

• @eyllsvimli Bu konu başlığının ilk sayfasında bulabilirsiniz.

• Tahminim 21 civari. Vize basımında yavaşlamalar mevcut. Sicrama yapar gibi duruyor.

• @mymuyi eu ready sayısı olarak yoğun değil ve afrikanın gerisinde ondan dolayı sıçrayış bekliyorum eu için

• @cngzdmr54 geçen senenin 2024 10 mayıs itibariyle kaç vize basılmış. 2025 10 mayıs itibarşyle 10300 adet vize verilmiş. 2024 mayısa bakar mısınız rica etsem. Ben baktım bulamadım.

• @ipekc ortalama geçen sene 9500 bu sene 10600 ama bu sene 3200 kişi mülakat alırken geçen sene 4200 kişi mülakat almıştı ona göre hesaplayın

• @ipekc Region Issued AP 221g Refused Ready Transit Totals
    AF
    EU 9515 (3872) 61 (15) 744 (261) 461 (158) 4474 (1727)
    Net vize alan 9515.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

167

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |