DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@Buse-Demir-0 Bu gönderinin ilk 4 mesajını okursanız çoğu sorunuz için yanıt bulmuş olucaksanız.

-
Merhaba önemli sorum var asıl talihli olan eşim ds-260 doldurdu ve imzaladı.Şimdi ben dolduruyordum fakat meslek sorusunda sgk’da şuan bir önceki işimin meslek kodu devam ediyor alakasız olarak aslında 1 yıldır aktif olarak mesleğim başka vergi levham mevcut ama ds-260 a suan gerçekte aktif oldugum mesleği yazamadım yalan beyan olmasın diye alo 170 i aradım düzeltemiyomus beyefendiler sanki benim hatam gibi.Haftasonu vergi daileri kapalı daha önce başına gelen oldumu bide asıl talihlinin imzaladığı tarih mi önemli acab teşekkürler
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@ecear Evet dosyanızı tekrar taşıyabilirsiniz. Birçok örneği var. Başlığı en baştan okumanızı tavsiye ederim özellikle ilk 4 iletiyi.
-
Lise mezunuyum açıktan uni okuyorum mezun değilim da 260 a sadece liseyi ekledim üniyi yazmadım bir sorun olur mu
-
Mezun oldum Üniversite diplomamı almadım.
Lise diplomamda kayboldu mülakatta problem olurmu -
[email protected] adresine;
e-mail başlığına: case numaranız (örnek: 2026EU12345) / Case Transfer Request
email içeriğine:
Name-surname: ad-soyad
Case Number: (örnek: 2026EU12345)
Date of Birth: ay/gün/yılDear KCC Officer,
I kindle request to transfer my DV case from Ankara Embassy / Turkiye to ......
You can see the details of the address where I will stay during this period below;
(Buraya ilgili ülkede kalacağınız adresi yazabilirsiniz. otel, airbnb, vb.)Please accept my transfer request and let me now after the transfer process.
Thanks, regards
...Selamlar hocam, Hong Kong için yukarıdaki mail örneğine göre mail atıcaz ama Hong Kong konsolosluğu için "U.S. Consulate General Hong Kong & Macau" şeklinde mi yazmalıyız ?
-
Ben U.S Hong Kong Embassy yazmıştım kabul ettiler çok takılmıyorlar sadece Hong Kong yazsan bile kabul ederler
-
@sinar normalde bu durum konsolosluklar özelinde olsa da, formu doldurduğunuz süreçte yasal oturumunuz olduğu için sorun olacağını zannetmiyorum.
eğer sonrasında turist vizesi alıp belçika'ya gidebilecekseniz oradan devam edebilirsiniz. -
@Veysel-Özel ben geçmiş deneyimlerime istinaden bunu söyledim, hazırlıklı olmanızda fayda var.
-
@Fatime-İncebaş ESC sistemi bütün göçmen vizeler için kullanılan bir sistem, genel bir ifade bu.
siz 2NL maili aldığınızda mulakat yeri ve saatinizi çekilişi kazandığınız sayfaya girip öğreneceksiniz. -
@fatihtunc bunun cevabını bu başlığın 4. iletisinde verdim, bakabilirsiniz.
-
@lonmon dv sürecindeki bülten mantığını anlamanız için lütfen bu iletimi dikkatlice inceleyin.
bu sene 17K'ya mayıs ayı'Nda gelmesi, DV2026 için de aynısı olacağı anlamına gelmiyor.
bu yüzden belki mart'ta, belki ağustos'ta gelir.. bunu DV2026 nasıl ilerleyeceği gösterecek. -
@harun-can öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız. -
@yenerd arşiv kaydınızdaki bütün suçlar için ilgili mahkeme kayıtlarını, karar metnini, ilgili suçun kanun maddesini yeminli tercüme ettirip o şekilde gitmelisiniz.
bu durum için ilgili dosyaların incelenme süreci bağlamında sizin dosyanız AP'ye bırakılabilir.
ancak asıl talihli olan eşiniz vizesini alabilir, bu durum onun sürecini etkilemez. -
@Kamile-1 doğum ülkeniz neresi?
-
@Murat-Dündar diplomanızı üniversiteden alın.
-
@onur12 hayır olmaz.
-
@imoi ankara'yı beklemeyin o kesin..
F2 için resmi olarak evli olmanız gerek, hakeza kanada için de vizeye ihtiyacınız var.
bunları sağlayabiliyor musunuz?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum