Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Greencard'lı birisi firma kurup sponsorluk ile Türkiye'den kişi getirebilir mi?

Taşındı Amerikan Vizeleri
3 2 1.3k 2

Benzer Başlıklar

• Amerika Konsolosluğunu dava edebilir miyim ?

Amerikan Vizeleri
    3
    0 Oy
    3 İleti
    298 Bakış
    C
    @fenerbahçe06 siz vize basvurusunu Ve verilme kriterlerini yanlis anlamissiniz. Sadece yurtdisi cikisi vize garantisi saglamaz. 20 tane Schengen alabilirsiniz. 50+ ulke gezen insanlar red Aldi. Milyonerler red Aldi. Pentagondan davetli general red Aldi, vs vs. 2011de ingiltere kralicesinden odul almis fotografcinin red aldigini gordum. Ds160i cok ciddi Ve duzgun doldurmaniz gerek Ve mulakatta gayet acik Ve net seyahat sebebini aciklamaniz lazim. Sadece gezicem, alisveris yapicam bir sebep degildir. Bu arada dava acamazsiniz yasal olarak.
  • Vize geçerliliği kontrol edilebilir mi?

Amerikan Vizeleri
    2
    0 Oy
    2 İleti
    198 Bakış
    B
    @Azat-Köklü Azat Bey 3 sene giris yasagi kondugu bilgisi size kim tarafindan verildi? E mail mi geldi yoksa siz mi internetteki bilgilerden boyle bir kaniya mi vardiniz?
  • Geçen sene yaptıgım uzatma bugun reddedildi ama ben Türkiye'deyim

Amerikan Vizeleri
    8
    0 Oy
    8 İleti
    496 Bakış
    R
    @mybz35, içinde söyledi: Geçen sene yaptıgım uzatma bugun reddedildi ama ben Türkiye'deyim @mexido turist vizesini uzatmak istedim ve uzattım(basvursunu yaptım). Neden f-1 vizesi alayım almak isteseydim alırdım, kendim yaptım prosedürü biliyordum. Zaten kalis surenizi gecmediginiz icin, sonraki giriste bir sorun yasayacaginizi dusunmuyorum.
  • 0 Oy
    12 İleti
    2k Bakış
    Gurman.AG
    Bu "Dependent Visa" tam olarak nedir ? Nasil basvurulur ? Ir5 ile gelen Gc sahibinin 21 yas alti bekar cocugu faydalanabilir mi ? Konu hakkinda bilgisi olan var mi ? Cok tesekkur ederim.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

8

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k