Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Merhaba DS-260 formunu doldururken iş hayatı bölümüne iki meslek yazdım. İlk mesleğimin Job title bölümüne ingilizce olarak WEB DESIGNER diğer mesleğim olan bölüme türkçe olarak OZEL GUVENLIK GOREVLISI yazmışım. Evrak tesliminde belirtebilir miyim? yoksa formu tekrar açtırmalı mıyım dosya taşıyacağım için problem olur mu?

• @yigit55 Ben profil linklerimi eklemiştim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Flapen hiçbir sorun olmaz lise ve üstü diplomanız varsa.

• KCC'ye dün mail attım taşımak için bugün taşıdıklarını belirten mail atmışlar. forumda yazılanları inceleyerek yapılabiliyor cidden işlemler.

• @radyan59 Selamlar tebrik ederim.

Genelde otel adresi yazılıyor. Kalmayı planladığınız şimdilik otelin adresini yazın.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kedisever tebrikler, lütfen imzanızı ve exceli güncelleyin..

bu arada herkesin okuması için biraz daha anlaşılır yaptım;

"forumda yazılanları inceleyerek yapılabiliyor cidden işlemler."

• @Scythep
    Ds-260 yollama sira numaraniz derken tam olarak ne demek istediginizi anlamadim?

• @Flight101
    Amerika’ya ilk girisi asil talihli(DV1) olan onceden yapabilir ardindan es ve cocuklar(DV2 , DV3) giris yapabilir ya da ilk girisi hep beraber yapabilirler.
    Burada onemli olan DV1 ilk girisini gerceklestirmeden diger aile uyeleri giris yapamaz.

• Herkese merhaba, bugun dosya transferi icin talepte bulundum ancak "mulakat zamani geldiginde bulunacagim adres"i de ekleyip tekrar mail atmami soylediler. Ayni durumda arkadaslar var mi?

• @evrentnrkl
    Çok teşekkür ederim. Otel önerilerine açığım.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@cbcnr bu başlıktaki deneyimleri okumalısınız.
    aynı durumu yaşayıp dosyasınız taşıyan arkadaşlar var.

• @gucarslan çok teşekkürler! yıllara göre düşmüş ama yine gelir diye umut ediyorum bekleyip göreceğiz.

• @gucarslan, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@mruzum talep edebilirler, tamin etmenizi tavsiye ederim.

Lise diplomasının orijinali yok ama aslı gibidir mühürlü kopyası var bu yeterli olur mu peki?

• Merhaba,
    Sorular teker teker aklıma geliyor bunun için kusuruma bakmayın lütfen. Birden fazla lisans ve ön lisans diplomam var ama bazıları kayıp. Her birinden birer tanesinin ise orijinali elimde. Bunları formda belirtmem fakat elimde diplomamın bulunmaması sorun olur mu? E-Devletten mezuniyet belgesi ile halledilebilir mi?

• Profil guncellendi

• ⭐⭐⭐

@ugursway
    Kendimi update ettim.. Teşekkürler cevap için..🤝

• ⭐⭐⭐⭐

@radyan59, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@evrentnrkl
    Çok teşekkür ederim. Otel önerilerine açığım.

Otel önerisine şimdilik gerek yok. Google haritalarda Viyana merkezde bir otel bulun. KCC'ye adresi bildirirken otelin adını sakın yazmayın sadece adresi yazın. Prosedür gereği adres veriyorsunuz, orada konaklamak zorunda değilsiniz.
    Taşıma işini gerçekleştirdikten sonra önünüzde uzun bir zaman olacak. Geçmiş deneyimleri okuyun, bir çok kişi hangi otelde kaldığını yazmıştı.

• Merhaba, destekleriniz için tekrar çok teşekkürler. DV2025 CEAC Data tablosuna baktığımızda, EU ve ANK filtrelediğimizde, Ankara sıralama itibari ile 4500 case numaralarında şu an fakat, 3 case numarasında (7182, 9109 ce 10839 lu case numaralara) mülakat vermiş hatta vizeleri onaylanmış görünüyor. bunu nasıl yorumlamalıyız?
    teşekkürler.

• ⭐⭐

@emels Formda tüm eğitimlerinizi yazın, ancak belge eksikliklerini mümkünse mülakata kadar tamamlamaya çalışın. Eksik belgeyi önceden açıklamak, mülakatta sürpriz yaşamamanız açısından önemlidir. Mezun olduğunuz kurumdan yeniden diploma veya mezuniyet belgesi talep edebilirsiniz. Belgenin kayıp olduğunu ve nasıl temin edemediğinizi açık şekilde mülakatta izah edebilirsiniz. E-devlet ten mezuniyet belgesi almayı unutmayın

• ⭐⭐⭐⭐

@Kamile-1, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, destekleriniz için tekrar çok teşekkürler. DV2025 CEAC Data tablosuna baktığımızda, EU ve ANK filtrelediğimizde, Ankara sıralama itibari ile 4500 case numaralarında şu an fakat, 3 case numarasında (7182, 9109 ce 10839 lu case numaralara) mülakat vermiş hatta vizeleri onaylanmış görünüyor. bunu nasıl yorumlamalıyız?
    teşekkürler.

Siz ona takılmayın. Mesela asıl talihli eşi ile vizesini Viyana'dan alıyor, bebeğini olağanüstü bir durumdan dolayı götüremiyor, sonra Ankara'dan talepte bulunuyor Ankara da kabul ediyor ve bebeğe vize veriyor, işte o numaralardan biri bu mesela.

Benzer Başlıklar

• 2655
  • 19441
  • 153
  • 16399
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

157

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |