Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Dogum yerini yazarken City: Kayseri yazip Stata kismini “does not apply” olarak isaretledim ancak dogum belgemi inceledigimde il : kayseri ilce : melikgazi olarak gozukuyor sıkıntı olur mu acaba?

• @iibrahimd Schengen için maalesef bir şey diyemiyorum konu hakkında bilgim çok yok benimde. FAM yasası ile ilgili bilgi forumda mevcut arama yaparak ulaşabilirsin.

Size kısaca özetlemem gerekirse; Önceki yıllarda konsolosluk ile sadece dosya taşınabiliyordu ve konsolosluğun inisiyatifindeydi kabul edip etmemek fakat FAM yasası ile beraber artık numaranız current olmadığı sürece KCC vasıtasıyla direkt taşıyabiliyorsunuz.

Dip not: KCC ile taşıyor olmanız o konsolosluğun mülakat vereceği anlamına gelmiyor. Nedeni ise bazı konsolosluklar oturma, çalışma, vatandaşlık gibi evraklar istiyor. O yüzden taşıdığınız konsolosluğun önceki deneyimlerinden faydalanın.

• @iibrahimd Bu tip sıkıntılar çok sorun teşkil etmiyor ama illa benim düzeltmem lazım içim rahat etmez diyorsanız mülakat tarihinizi alınca konsolosluğa mail atarak DS-260 formunuzu açtırıp düzeltebilirsiniz.

• @evrentnrkl güzel bir yasa olmuş o halde tabiki gerekli gereksinimler sağlandığı takdirde. Eğer ki dogum yeri konusunda sıkıntı olmaz diyorsanız çok sorun olmaz forumda gezinirken gözüme çarpıyor ister istemez sorma gereksinimi duyuyorum. Birde şeyi sormak istiyorum dosya açtırıp degisiklik yapmak mülakat sırasında bir sorun teşkil eder mi?

• Merhaba, benim case no 23binlerde ve dosya taşıma yapmam gerekecek. Şu aşamada ds260 formumu gönderdim, mali yıl ekimde başlayacak fakat öncesinde dosya taşıma yapabilir miyim? Yoksa her şekilde ekimi beklemem gerekiyor mu? Birde schengen vizem eylül ayında sonlanıyor, tekrar başvuru yapıp alsam, sizce viyanada mülakat alabilmem mümkün müdür?

• @Gökçe-Çetin DS-260 formunu doldurduktan sonra KCC ye mail atarak taşıma işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer ki schengen vizenizi uzatabilirseniz 30 Ekim 2026 ya kadar mülakat bitiş olarak düşünüp degerlendirebilir ancak garanti bir seyi kimse söylemez diye düşünüyorum süreci takip etmek lazım. Ancak bildigim garanti bir sey varsa bu cn ile Ankara’dan sıranın gelmiycek olmasi 😂

• @İlkeruzucek yeşilkart forum hazırladığı videodaki gibi doldurdum submit ettim.
    aaa.jpg

• @iibrahimd Dosyayı kitleyip mülakattan sonra tekrar açtırırsanız sorun olmayacaktır. Forumda bol bol gezinecek vaktiniz olacak "arama" bölümünü sağlıklı kullanın.

• Merhabalar herkese benim green card onay numaram 15 haneli ve asla giremiyorum yardımcı olabilecek birileri varmı sonucumu hâlâ öğrenemedim

• Merhaba, dosyamizi simdi tasimak veya ekimden sonra tasimak mulakat alacagimiz tarihi etkiler mi acaba?

• Herkese merhabalar,2026 talihlisiyim.
    DS260 formunu dedektif titizliğinde doldurmaya çalışmaktan sıyırmış durumdayım.
    SGK işe giriş bildirgemde yer alan bütün işyerlerimi " Previous" kısmında yer alan iş deneyimlerime ekledim.
    Hatta aynı işyerinin bana giriş çıkış yaptırdığı tarihleri bile yeni bir işyeri gibi ekledim.
    Her nasıl oluyorsa 10 kere düzeltmeme rağmen tarih sırası karışıyor.

Örn; 2025 aktüel mesleğimden başlayarak geçmiş deneyimlerime günümüzden geçmişe tarih sırasıyla inerek işliyorum.en az 10 kere düzeltip kaydettim sayfayı ama dün en son tekrar yeniden açtım formu ve kontrol ettiğimde 1-2 iş deneyiminin tarih sırasında 2015 olmasına rağmen 2017 ve 2016 arası iş deneyimlerinin ortasında gözüktüğünü fark ettim. Firma adı , çalışılan süre aralığı , firmanın bilgilerini edinebildiğimce doğru ve eksiksiz doldurdum o kısımlarda sorunum yok. Bu sıra muhabbeti beni zora sokar mı emin olamadım. Lise başlangıç tarihimi bile bilmiyorum diye dün 1.5 saat cevap aradım en son yakın tarih yazılabiliyormuş diye görünce bi rahatlama oldu. Lütfen beni aydınlatır mısınız ? Bu konuya cevap aldıktan sonra geriye kalan tek şey review ve submit olacaktır. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
    Herkese iyi forumlar dilerim.Talihliler böyle bir forum var diye çok şanslı.

• Merhaba. Benim CN numaram 26 binlerde dosyamı Ankara’ya hiç bulaşmadan Bangkok’u seçerek ilerlemeyi düşünüyorum. Bangkok hakkında deneyimleri olan var mı? oturumum vs bir şeyim yok sorun çıkarır mı detaylı bilgi verebilir misiniz?

• Arkadaşlar selam herkese bu akşam formu dolduracağım. ABD'de kargolanacak evrağın adresini şuan orada dil okulu vizesiyle gitmiş bir arkadaşımım evinin adresini versem olur mu?

• ⭐⭐⭐

Sevgili DV2026 talihlisi dostlarıma...
    Heyecanınızı, sevincinizi sürecini yeni bitirmiş biri olarak çok iyi anlıyorum.
    Süreciniz yeni başladı, bu iş dünden bugüne olmuyor...Çok doğru yerdesiniz.

Harekete geçmeden önce
    Bu başlığın ilk iletilerini ve DV2025 Mülakat Deneyimlerini okumanız ardından sürecinize çok iyi yön verebilceğinizi söylemek istiyorum...
    Sürecimizi sadece buradaki bilgilerle yönetmiş ve sonuçlandırmış bir aile olarak size tavsiyemiz
    "Doğru tektir, o da buradadır"....

• Arkadaslar Merhaba,
    Bende bu senenin talihlileri arasindayim.
    DS260 formunu dun gonderdik bakalım hayırlısı...

• ⭐⭐⭐

@tugcebkdgl Etkilemez...Mülakat tarihinizi belirleyen etmen current olmanızdır..Bu ne demektir; vize bülteninde çıklanan cut-off numarasının altında bir dosya numarasına sahip olmaktır..

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@tugcebkdgl etkilemez, yapabilirsiniz.

• Arkadaşlar formu bu akşam dolduracağım. Kargo adresi kısmına şuan orada dil okulu ile gitmiş bir arkadaşımın ev adresini yazsam sorun olur mu?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@beratyalcinkaya var baya hem de.
    sizin okumanız için bu başlığın 4. iletisinde bütün detayları ile verdik.
    tamamen ücretsiz.. 😉

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ygzsays öncelikle lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın.
    aksi halde sorularınıza cevap alamayacaksınız.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

119

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.1k

| | | |