DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları
-
@onuru Çok teşekkür ederim açıklamanız icin. Schengen vizemiz yok maalesef. Dosya numaramız 7 binlerin başlarında. Tecrubelerinize dayanarak ne olursa ve en gec ne zaman dosya tasima işlemlerine başlamalıyız? Ankara konsolosluğu ilk vize mulakatlarini ne zaman vermeye basliyor genelde? Sizce dosya tasimamz şart midir
-
@saguaro Öncelikle tebrik ederim. Yeşil pasaportunuz varsa süreç başladığında Viyanayı takip edin süreç içerisinde bu senede olumlu giderse Viyana iyi bir tercih olur diye düşünüyorum.
-
@Uğur-Çelik hayır. şimdiden mutluluklar..
-
@kedisever bu cn ile neden dosya taşıyorsunuz ki, şimdiden uçak bileti bakmaya başlayın.
-
@bravist bu başlığın 3. iletisini okur musunuz rica etsem?
-
-
@bkaraca süreci takip edip ona göre hareket etmenizi öneririm.
-
@Gamze-Sahan bu başlığın 4. iletisini okur musunuz lütfen?
-
@Suleyman-Onal bu başlığın 3. iletisini okur musunuz lütfen?
cevabını orada verdim çünkü. -
@saguaro nereyi araştırdınız tam olarak?
hangi veri size sağlıklı bilgi vermedi, hemen inceleyip güncelleyelim. -
@Gamze-Sahan bu cn ile ankara'dan mülakat alamazsınız.
planınızı dosya taşıma üzerine kurun. -
Bu konu basliginin 3.iletisinde sorularınızın cevaplari yazıyor, formu doldururken forum yöneticileri tarafından daha önce hazırlanan aşağıdaki dosyadan (başvuru paketi) yararlanmanız siddetle tavsiyedir, bedelsiz bir şekilde en ince ayrıntısına kadar Türkçe aciklamalari dahil yazıyor.
-
Bu konu basliginin 3. iletisini okuma şansınız oldu mu? DS260’i doldururken yapılması ve yapilmamasi gereken tüm bilgiler ve dosya taşıma için DS260 formunda ne yapılması gerektiği detaylı yaziyor. İlk dört mesajda sorulariniza cevap bulamaz iseniz forum yöneticileri ve kullanıcılar sorularınızı mutlaka cevaplayacaktır bu başlıkta. Bol şans
-
@Gamze-Sahan selamlar, oncelikle hangi ulkeye tasima yapacaginiza karar vermeniz gerekiyor. Onceki donemlerin deneyimlerini okuyarak kafanizda ulke veya ulkeler belirleyebilirsiniz. Sonrasinda butcenize gore ulkeyi secip KCC ye mail atarak dosyanizi tasiyabilirsiniz. Ilk mulakatlar her yil 1 ekimde baslar ve bir sonraki senenin 30 eylulunde son bulur. Dv26 in ilk bulteni olan ekim bulteni agustos 2025 te aciklaniyor olacak bu tarihten once tasimaniz sizin icin avantajli olacaktir. Malesef bu dosya numarasi ile Ankaradan mulakat almaniz zor duruyor. Simdiden bol sanslar.
-
@eren-utku-kayaarslan
Selamlar, su an guncel olarak Almanya’da ikamet ediyorsaniz konsolosluk secimini Almanya olarak isaretleyebilirsiniz. Henuz Almanya ile bir ilisiginiz yoksa yasadiginiz ulkeyi belirtebilirsiniz. Ne zaman Almanya icin aile birlesiminiz onaylanirsa, KCC ile dosya transferi yapabilirsiniz. Yanisira surecinizi imzaniza tasirsaniz, sorulariniza daha dogru cevaplar alabilirsiniz, kolayliklar. -
@gucarslan Other Document yaparak mülakat tarihinden sonra mail atarak değiştirebiliyoruz. Tamamdır. Peki çocuk için pasaport başvurusu yaptım. 3-4 gün sonra elimde olur. Şu an ds-260 da ben ve eşim complete durumda çocuk ise hala incomplete. 3-4 gün sonra pasaport no girip çocuğu complete yapsam o zaman mı tüm formu göndermiş sayılırım ? green card talihlisi çocuk değil. Teşekkür ederim.
-
Annem çekilişi kazandı ve ben en büyük çocuğu olarak (20 yaşındayım) yazıyorum. Ailecek Doha’da yaşıyoruz ediyoruz. Greencard vize süreci hakkında pek bilgimiz yok maleesef. DS-260 formunu doldururken vize görüşmesi için Ankara’yı mı yoksa Doha’yı mı seçmeliyiz? Ayrıca annem yaşlı ve çalışamayacak durumda (yatalak değil ama genel olarak sağlık durumu zayıf). Sağlık raporu alırken bu durum sorun yaratır mı? Eğer böyle bir risk varsa, sürece devam etmemizi önerir misiniz?
-
Merhabalar hayırlı akşamlar https://dvcharts.xarthisius.xyz/index.html bu site üzerinden inceleme yaparken tam olarak neye bakmamız lazım "DV2025 CEAC Data" kısmına girdikten sonra arama yerine bakıcağımız ülkenin ismini yazdıktan sonra karşımıza çıkan grafik tam olarak neyin sonucunu veriyor anlıyamadım arama kısmına kendi nezlimde arama yaptım ancak araştırmasını nasıl yapıcağımızı tam olarak çözemedim eğer ki bunun ilgili bir bilgi yazısı varsa paylaşabilir misiniz. Çok teşekkür ederim
-
S Serapp bu başlıktan bahsetti
-
@gucarslan ağustos ayında kore’ye yerleşiyorum kimse Kore’den almamış o yüzden Kore’ye yakın bir yere taşımam gerekmez mi 😳
-
F Flight101 bu başlıktan bahsetti
-
@gucarslan çok teşekkür ederim son bir sorum olacak , kız arkadaşıma çıktı ve evlenince soyadı değişecek başvuru adı soyadı ile ds260 adı soyadı uyuşmayacak , formu doldururken bu sorun yaratır mı nasıl giriş yapıcaz farklı isim olduğu için sistem kabul eder mi
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum