Merhaba arşivde olan bu yazınızı tekrar okudum, söyledikleriniz şu an ki süreç için de geçerli mi @gucarslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Aeroexpres merhaba. hesaplamayı öyle yapamazsınız..
"kota" olarak tabir ettiğiniz şey sadece turkiye icin değil, bolge olarak da hesaplanması gereken az da olsa karmaşık bir durum. turkiye, %7'lik kota dilimine zaten girmiyor,bu yüzden vize yetmeme gibi bir durum olması mümkün değil. eğer öyle bir durumun olursa zaten %7'lik kota sebebiyle yüksek numaralar vize alamaz. kota sebebiyle vize alamamak turkiye icin yaşanması muhtemel bir durum degil.]konuyla ilgili başlığı inceleyin lütfen.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/4402/sayılarla-dv2022/ve imzanizdaki 1980 ibaresini guncelleyin 🙂

numara 58xx ve dosyami tasidim ve forumda ilk vize alanlardan birisiyim. Bir onceki donemde 5k-5.5k li cn lere agustos-eylul ayi gibi geldi. Bir sonraki donemde ankaranin nasil bir performans gosterecegini kimse bilemez bu yuzden bu konuyu sizin arastirip ona gore yon vermeniz gerekiyor. Burada kimse size kesin tasiyin veya tasimayin ankaradan mulakat alirsiniz diyemez. O yuzden daha vaktiniz varken bence bu zamani iyi degerlendirip, kararinizi ondan sonra vermeniz. Simdiden bol sanslar.
Benden 10k dusuk case'lerin cogunlugu mulakat bile alamadi. Ben cunku dosyasimi hemen yollamistim ve onlardan once mulakat alabildim. 2022'den sonra isleyis nasil devam etti ona bakmak lazim. Hangi case no'dan sonra mulakat alamadilar onlari arastirip karar verin bence. 2022'de yuksek case numarali, Barbados, Uruguay, Hindistan ve Sarajevo'dan green card alan arkadaslar oldu.