Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐⭐⭐

@lexture

Sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sorabilirsiniz, bu konu basliginin ilk üç ileritisinde atadığınız cevaplar mevcut.

Sorunuzu ilgili başlıkta sormadan önce YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

Bol şans

• ⭐⭐⭐⭐

@yunuskaraca

Tebrikler!

Sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sorabilirsiniz, bu konu basliginin ilk üç ileritisinde atadığınız cevaplar mevcut.

Sorunuzu ilgili başlıkta sormadan önce YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• ⭐⭐⭐⭐

@Nebleux

Tebrikler!

Edinmiş olduğunuz görüş doğru, bu CN ile Ankara’dan mülakat almanız imkansıza yakın, dosya taşıma nasıl yapılır DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları konu basliginin üçüncü iletisinde detayları ile mevcut. Bol şans

• ⭐⭐⭐⭐

@Nebleux

DV2025 Mülakat Deneyimleri konu başlığında bir çok yaşanmis güncel deneyim mevcut yurtdışı konsolosluklara dosyasını taşıyan talihlilere ait, ChatGPT yurtdışında denenmisliklere sahip değil. Bol şans

• @mhmtkz Ben size yanit vereyim. Biz DV 2025 te 4000 lerle dosya tasidik. 5000 ler olarak bekleyenler Temmuz dan önce Ankara dan mulakat alamadi. Suan Haziran mulakatlarina gore 4600 lu rakamlar Ankara dan mulakat alabilmis degiller.

• ⭐⭐

@mhmtkz selamlar, ben sizin sorunuzun tam ornegiyim aslinda 🙂 numara 58xx ve dosyami tasidim ve forumda ilk vize alanlardan birisiyim. Bir onceki donemde 5k-5.5k li cn lere agustos-eylul ayi gibi geldi. Bir sonraki donemde ankaranin nasil bir performans gosterecegini kimse bilemez bu yuzden bu konuyu sizin arastirip ona gore yon vermeniz gerekiyor. Burada kimse size kesin tasiyin veya tasimayin ankaradan mulakat alirsiniz diyemez. O yuzden daha vaktiniz varken bence bu zamani iyi degerlendirip, kararinizi ondan sonra vermeniz. Simdiden bol sanslar.

• ⭐⭐⭐⭐

@mhmtkz

Sahip olduğunuz 2026EU5XXX CN ile maddi manevi imkanlarınız el veriyorsa Ankara’da korkulu/stresli rüya görmektense DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları konu basliginin dördüncü iletisinde yer alan dosya taşıma nasıl yapılır mesajını inceledikten ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığındaki bir çok güncel yurtdışı mülakat deneyimini okuduktan sonra vize ve seyahat sürelerini göz önüne alarak, denenmiş ve rustunu ispat etmiş konsolosluğa taşıyarak profiliniz ile ilgili bir sıkıntı olmaz ise mutlu sona @onuru’nun yaptığı gibi mali yılın ilk dönemlerinde ulaşabilirsiniz. Tercih ve karar sizin her zaman.

Sorularınızı DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları başlığında sormanız gerektiğini unutmayın lütfen. Bol şans!

• @aleynaa 2022'de benim case no: 27XXX iken Ankara'da mulakat aldim ama tamamen sans eseri. Zaten genel olarakta en buyuk case bendeydi 😂 Benden 10k dusuk case'lerin cogunlugu mulakat bile alamadi. Ben cunku dosyasimi hemen yollamistim ve onlardan once mulakat alabildim. 2022'den sonra isleyis nasil devam etti ona bakmak lazim. Hangi case no'dan sonra mulakat alamadilar onlari arastirip karar verin bence. 2022'de yuksek case numarali, Barbados, Uruguay, Hindistan ve Sarajevo'dan green card alan arkadaslar oldu.

• neyse her işte bir hayır vardır. belki böylesi daha hayırlı olacaktır diye teselli edelim kendimizi. dünyanın hali pek iyi değil, burası daha da kötü tabi o da ayrı. Kazananlara bol şans. Kazanamayan ve kazanmak isteyenlere sonraki çekilişler de bol şans.

• Merhaba;

Bu 2026 başvurumuzun onaylandığını sadece gelecek posta ile mi öğreniyoruz, farklı öğreneceğimiz bir yer var mıdır? Bir de sonuçlar yarın, 6 Mayıs'ta mı açıklanıyor? Bilgi verirseniz çok sevinirim, teşekkür ederim..

• @Uzuzi 2026 benimde cn 7bin ankarada gelme ihtimali nedir acaba taşımayı planlıyorum

• Forum geleneğimi unutmadan bırakayım, tekrar 2x HNBS

• Maalesef bu yıl da çıkmadı. Can sağlığı. Çıkan arkadaşlara hayırlısıyla gidip yeni yaşamlarını kurmalarını diliyorum.

• @yasvedev Aman Allah'ım. O imza ne... B 😞 😞 İlk başvurusunda bu şansı yakalayanların bu şansın büyüklüğünün farkında olmaları bence mümkün değil.

• ⭐⭐⭐

@Aydın-Efe-Bilgin
    Selamlar... Ankara 9 ayda 4800 lere geldi....Cevap basit işlem kolay...İmkanınız nereye elveriyorsa taşıyınız..
    Ayrıca süreç ile ilgili sorularınız için DV2026 Lotosu Aşamaları başlığını kullanınız.

• @Flight101 Merhabalar cagrilan kisi sayisinin takibini nereden sagliyoruz acaba?

• ⭐⭐⭐

@iibrahimd
    Selamlar..Çağırılandan kastınız kazanan sayısı ise onu mali yılınızın ikinci bülteni olan Eylül ayı bülteninde görebiliyoruz. Ülkelere göre kazanan sayıları burada açıklanıyor.

• @Flight101 Ankara’ya cagirimlar 4800 civarlarinda yazisini gorunce acaba her konsoloslugun cagirdigi sayiyi gorebiliyor muyuz demek istemistim

• ⭐⭐⭐

@iibrahimd
    Evet tüm sayısal verilere https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html adresinden ulaşabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐

Selamlar ...
    Bucketlist..Sevgili DV2026 talihli dostum

1. Vize sürecinizin imzaya taşınması ve imzada güncellemelerin yapılması,
    2. DV2026 Excel Tablosuna forumdaki kullanıcı adınız ile bilgilerin girilmesi,
    3. DV2026 Green Card Lotosu Aşamaları başlığının ilk iletisinden itibaren okunması. Süreç ile ilgili soruların bu başlık altında sorulması.
    4. Dosya taşımayı düşündüğünüz yada taşıdıysanız ilgili konsoloslukta gerçekleşmiş mülakat anlatımları için DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığının takip edilmesi.

Sürecinizi en iyi şekilde yönetebilmeniz, sorularınıza daha hızlı ve net cevaplar almanız açısından önemlidir.
    Sürecinizde başarılar...🍀

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

132

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |