@serhanbey, içinde söyledi: DV2026 Sohbet Odası
Biraz içimi dökmek istedim.
İlk defa katıldım 22 yaşındayım. Çok dua ettim hayırlısı olsun hayırlısı da bu olsun inşallah çıkar diye. Olmadı sağlık olsun. Gerçekten ilk defa katılınca çıkacakmış gibi hissediyor insan. Bu saatten sonra da hiç çıkmayacakmış gibi hissettiğim oluyor, seneye çıkacakmış gibi hissettiğim oluyor biraz garip bir duygu durumunun içerisindeyim. 2 gündür uyuyorum full. 2023ten bu yana olan şeyleri okuyorum. Bazılarında ilkinde ikincisinde üçüncüsünde... onuncusunda bile çıktığı olmuş. Bazılarına da ben doğduğumdan beri hiç çıkmamış neredeyse. Hem de 2x deniyorlar eşleriyle beraber onlara çıkmadı da sana mı çıkacak diyorum bazen. Bazen de ilkinde ya da üçüncüsünde çıkanlara bakıyorum ben niye olmayayım diyorum. Çıkan arkadaşları tebrik ediyorum. Sürecinizi sağlıkla tamamlarsınız inşallah.
Deselerdi ki bana yarın ABD'de olacaksın GC ile. Ama ertesi gün bir daha uyanamayacaksın. Kabul etmezdim. Karşılaştırma kefesine isterseniz 100 Milyar dolar koyun isterseniz farklı şeyler koyun neredeyse kimse kabul etmezdi. Belki kendimi böyle avutuyorum bilmiyorum. Önemli olanın sağlıklı olmak olduğunu düşünüyorum.
İnşallah DV2027 Talihlilerinden olurum, oluruz. Yarınımız her şeyden daha önemli.
Nice Güzel Yarınlara!
Merhaba! Benim 10. başvurumdu yine çıkmamıştı ama eşime 3. de çıktı ve vizemizi de alabildik. Ben ki bugüne kadar çekilişle laptop, elektrik süpürgesi, siz daha doğmadan kaset çalar, ABD’de bile Coca Cola olimpiyat ceketi kazanmış insanım 
Tamamen şans bu iş, yaşınız çok genç, yolunuz uzun, sizin de söylediğiniz gibi en önemlisi sağlık. Dilerim 2027 talihlilerinden birisi olursunuz, bol şanslar!