Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@mustafa-berat-taşcı 1nci secenekte esinizin evlemeden onceki soy adini yazicaksiniz, diger secenekte eger adinizi degistirdiyseniz onlari yazmaniz gerekiyor.

• ⭐⭐

@Muhammed-0 selamlar,

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• @gnollzy
    Ankara soz konusu ise rahatlik yok maalesef.
    Hem calisiyor olarak yazabilir, hem de kendi isletmenizi yazabilirsiniz, bu ikisininde add other secenegi ile ekleyebiliyor olmaniz gerekiyor.

• @onuru Buraya kadar tamam soru şu soyisim yazdık ama isim değişikliği olmadı bu durumda boş bırakamıyorum bir şey yazmam lazım direk ismini mi yazmamız gerekiyor.
    Kafamızı karıştıran nokta bu oldu.

• @sangria
    Selamlar, bunun icin size kimse oneride bulunmayacaktir. Sizin dosyaniz sizin sorumlulugunuzdadir. Alacaginiz karari dikkatli bir sekilde arastirmanizi yapip, surecinizi siki bir sekilde takip ederek kendiniz almalisiniz. Bunun icin onceki senelerin basliklarini okumanizi, ozellikle mulakat deneyimleri sayfalarinda bolca vakit gecirmenizi tavsiye ederim.

• sitesinden konsolosluklarin performansini inceliyordum. Irlanda da yasadigim icin Dublin konsoloslugu olacak basvuru yerim. sanki cok az dosya sonuclandiriyorlar ama ileri case numaralarina da bakiyorlar gibi bir izlenim edindim.

• Burada kalmak mi yoksa Viyana vb diger konsolosluklara zamani gelince dosyami tasimak mi daha mantikli olur acaba?
    • Ornegin dosyami Viyana konsolosluguna tasimak istersem ds260 i doldururken Viyana mi secmeliyim yoksa sonradan tasima yapabiliyor muyum ?
      Tesekkurler
  • ⭐⭐

@mustafa-berat-taşcı sizi yanlis yonlendirmek istemem o yuzden konuyla ilgili daha tecrubeli atkadaslarin yorumlarini bekleyin isterseniz. Diger alanlari doldurup formunuzu submit etmeden bekleyebilirsiniz. Bu alan hakkimda bilgi gelincede tekrardan duzenleyip bu alani doldurursunuz.

• @onuru Tamamdır Teşekkür ederim.
    Konu hakkında bir fikri olan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.

• ⭐⭐⭐⭐

@eternal-damnation, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@eternal-damnation, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaslar merhabalar. Case numaram 27XXX. Forumda DS-260 formunun bir an once doldurulmasi tavsiye edilmis ama onumuzdeki hafta evleniyorum. Esimin de green card'tan yararlanmasini istiyorum. DS-260 formunu simdi doldursam daha sonra (esim icin) degisiklik yapabiliyor muyum? Ya da simdiden evliymis gibi bilgileri doldursam sorun olur mu? Bir de Almanya'da yasiyorum. Mulakat yeri olarak Frankfurt'u mu secmem daha iyi olur yoksa Viyana'yi mi? Simdiden tesekkurler.

Merhaba. Şimdiden formu doldurun. Evli değilseniz evli gibi dolduramazsınız. Güncel ve doğru bilgilerle doldurun. Evlendikten sonra eşiniz için yeni bir form doldurabilirsiniz, mülakat tarihiniz belli olduktan sonra da kendi formunuzu güncelleyebilirsiniz.

Yaşadığınız yeri mülakat yeri olarak seçebilirsiniz. Orası da yoğun bir konsolosluk ancak sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Simdi formu doldurmaya baslayacagim ama formu submit ettikten sonra tekrar degisiklik yapilamadigini okumustum. Mulakat tarihi belli olduktan sonra nasil guncelleyebilirim?

Bir de esim icin yeni formu nereden doldurabilirim, yine DS-260 formunu doldurdugum siteden mi? Cok tesekkurler simdiden.

Mülakat tarihi aldıktan sonra formunuzun açılmasını talep edip gerekli bilgileri güncellemeniz gerekiyor.

Evet eşiniz için evlendikten sonra add applicant seçeneği ile bir form oluşturup aynı yerden dolduracaksınız.

• ⭐⭐⭐⭐

@oktay3847, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@aysegul çok tşk ederim ilginiz için ☺🙏 iki çocuğu da ekleyince toplam 4 form dolduracağım öyleyse. Ama polis sertifikası çok canımı sıktı. Çünkü Tr de yaşayıp Kanada polis sertifikasını nasıl alacağım, bilmiyorum.. büyük ihtimalle sonradan ekleyeceğim

Hayır çocukları siz eklemeyeceksiniz. Hali hazırda 4 form var mı yok mu? Bu sorunun cevabı çok önemli.

• ⭐⭐⭐⭐

@aleynaa, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@EzgiLera çok çok teşekkür ederim, imkansız mı peki 23 bine gelmesi. boşuna umut bağlamak da istemiyorum:(

İmkansız diye bir şey yok. Süreç daha yeni başladı, elimizde hiçbir bilgi yok. Geçmişte 55k ile vize alan da var, 20k ile current olamayan da var. O yüzden sayısal veriler elimizde yokken bir yorum yapılamaz.

• ⭐⭐⭐⭐

@Emre-Çelik-1, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, case numaram 13XXX, bana Ankara'da randevu geleceğini düşünmüyorum, bordo pasaport sahibiyim, hızlıca gidip mülakata girebileceğim nereler var? tavsiyeleriniz nelerdir

Önceki senelerin tecrübelerini okuyarak kendinize en uygun olduğunu düşündüğünüz yeri seçebilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐

@kedisever, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba sabahtan beri forumda verilen bilgi ve deneyimleri okuyorum. Kafam tarihler konusunda iyice karıştı. Biz en erken ne zaman başvuru yapabileceğiz mülakat için? Eylül ayında dil kursu için Kore'ye gidiyorum. Eğer başvurular 2025 sonu gibi falansa Kore'deki konsolosluktan halledeyim diyorum. Değilse eğer vize problemi yaşamayacağım bir ülkeden halletmem gerekecek. Tarihler konusunda detaylı ve açıklayıcı bilgilendirebilirseniz çok çok sevinirim.

DV2026 süreci 1 Ekim 2025’te başlıyor ama mülakatınızın ne zamana planlanacağını bilemeyiz. Eğer başka bir ülkeye gidecekseniz dosyanızı oraya taşıyıp mülakata orada girebilirsiniz.

• @onuru

Dediğinizi yaptım. Korkumu atamıyorum

• Merhaba kız arkadaşıma green card çıktı ve 3 senedir birlikteyiz birlikte gitmek istiyoruz ds-260 formunu doldursun mu o sonradan nikah kıyıp mı mülakata gidelim yoksa hemen nikah kıyıp formu birlikte mi doldurmalıyız sıra numarası da ilk 100 de

• @ugursway o zaman şöyle yazsam daha doğru olabilir. Daha önce oturum izni gerektirmeyen ülkelere dosya taşıma işlemi yapan varsa tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim.

• arkadaşlar tekrar merhaba, 2026 talihlisi olarak küçük bir talihsizlik yaşamışı. başvuru esnasında soyisim kısmına ismimi, isim kısmına da soyismimi girmişim. Girdiğim bilgiler kimlik bilgilerim ile birebir aynı yani. ds260 formumu doğru düzgün detaylıca doldurdum. sizce bu durumda bir sorun yaşar mıyım ? diyelim ki ankara dışında bir yere dosyamı taşıtırsam orada bir sorun yaşar mıyım ?

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kucurizm kazakistan hariç hiçbir konsoloslukta sorun yaşamazsınız, rahat olun.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@sangria forumdaki mülakat deneyimlerini okuyabilirsiniz, bunun için ücret talebimiz bulunmamaktadır 😉

• @gucarslan çok teşekkür ederim sınırda sayılırım taşımak istiyorum dosyamı sadece bu hata beni korkutmuştu.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

144

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |