Sayılarla DV2025
-
@onuru geçen sene ya 46k yada 49k idi tam hatırlamıyorum ama AOS ile alan biri varmış. Avukat Remzi Kulen açıklamıştı. Bu arada o kişi burayı okuyorsa yada tanıyan varsa bana ulaşırsa sevinirim. Sürecini öğrenmek isterim.
-
@ipekc dv2024 u simdi kontrol ettim, 49k da belgrad ta vizesini alan olmus, tesekkurler duzeltme icin
-
@ipekc Bende izledim o videoyu sahilde çimlerde çekmişlerdi. Eğer onlardan bahsediyorsaniz 29binlerdeydi numaraları.
-
Bu sefer çıkmadı bizede 😊 siramiz gelsin gidelim, bir daha basvurmayacam söz 😆
-
@Mehmet-Fatih-Aslan sanırım 24k lar epey bi yigilacagiz hongkokta:)
-
@omerko beraber oturup sohbet edeceğiz inşallah mehtabı seyrederken
-
@dogan28 hocam 50 k nunaralı nasıl biri oluyor ? en fazla 42 bin var geçen sene 68 k numaralı vardı ama bu sene 42 bine düştü
-
@Mehmet-Fatih-Aslan yok o videodan bahsetmiyorum. 5 kasım 2024 tarihli yayın. 45-46 bininciye AOS ile aldırmış.
-
@ahmetgokaya Merhaba, aylık olarak mı açıklanıyor?
-
@Baris-1 merhaba evet aylık olarak açıklanıyor fakat sizin takip etmeniz gereken sayfa sayılarla DV2026 sayfanın ilk iletisini detaylıca okuyun :) süreciniz başlayınca oradan takip sağlarsınız
-
@Erdem-Yıldız Hocam yuvarladım o an demek istediğim inanılmaz yüksek cnler varken eu 17500 de olması çok saçma değil mi ? hem basılan vize hem açılan dosya numaraları saçma geliyor bana.
-
@Baris-1 tebrikler
-
A ATS16 bu başlıktan bahsetti
-
Bu ileti silindi! -
@bkaraca selamlar,
Bu başlık 2025 talihlileri için. Bu sorduğunuz basic sorular için forum sayfalarını dikkatlice okumanızı öneriyorum.
Eğer öyle olmasaydı sayılarla 2026 aktif olurdu.
Her bir bilginin önem taşıdığı şu safhalarda gereksiz soru veya yorumun saygısızlık olduğunun altını çizerim.
-
Yavaş yavaş, o gün geliyor . Burayı biraz canlandıralim mi ? Tahminleri alalım ...
-
En kötü 21-25 diye gitsin üzmesin bizi
-
@Mehmet-Fatih-Aslan current
-
@cemal1153 bence utopik, ama olmaz diye bir şey yok .
-
@omerko herşey nasip geçen yıllarda olmuş
-
3 bülten kaldi. 20 leri %99 görür artik. Tahminim 21k. Hatta bir tik kehaneti büyüteyim =) ben diyorum ki bugün aciklanir
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum