Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @joseph-universe Merhaba, ben sıfırları yazdım ama hata vermedi henüz. Sorun olur mu?

• ⭐⭐⭐⭐

@rezanclz, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@kucurizm hayirli olsun gecen sene ayni case numarasina sahiptim 😃 deneyimimi okumanizi öneririm orada dosya tasima konusundaki analizimi paylasmistim, yerinizde olsam dosyami tasirdim, ankaraya bel baglamaya hic gerek yok.

Hatırlıyorum case number düşük olduğu için dosya taşısam mı beklesem mi ikileminizi. Size de söylediğimi herkese söylüyorum, dosya numaranıza aldanmayın, taşıyın çünkü bu stresi yaşamaya bile değmez. Bence tecrübenizin linkini de paylaşın, hatta sizin case numberınız Ankara’dan mülakat alamamışken sizin Amerika’da olmanız nasıl bir his, onu da kısaca paylaşırsanız çok iyi olur. En yakın süreç tecrübesi her zaman daha iyi ışık tutuyor sürece bence.

• Çok kararsızım 3xxx case number taşımalı mıyım. Taşısam 2 kişi için hongkong en az 250-300k masraf olacak. Beklesem gelmeme riski var mı acaba

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar tekrar merhaba. Ufak bir sorum olacak. Nişanlım talihli oldu ve şuan pasaportu var. Fakat önümüzdeki süreçte evleneceğimiz için soyismi değişecek. DS260a pasaportunun bu hali ile mi doldurmayız yoksa other seçeneğini işaretleyip pasaportu yeniletip mülakatta mı düzeltmeliyiz. Teşekkürler

Eğer nişanlınızın eski pasaportunda daha öncesinde alınmış Amerikan vizesi yoksa bence other seçin, mülakatta 2 pasaportla uğraşmazsınız böylece. İkisi de yanlış değil, zaten mülakat tarihiniz belli olduktan sonra bilgilerinizi güncelleyeceksiniz. Şu an için öncelikli hedefiniz mülakat alabilmek olmalı ve eğer dosyanızı taşıyacaksanız onu taşımak olmalı.

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Çok kararsızım 3xxx case number taşımalı mıyım. Taşısam 2 kişi için hongkong en az 250-300k masraf olacak. Beklesem gelmeme riski var mı acaba

Eğer mülakattan hemen sonra Amerika’ya yerleşme planınız varsa taşıyın. Sadece maddi olarak çekinceleriniz varsa taşıyın ve hemen gelin. Çünkü söylediğiniz paraları Amerika’ya birkaç ay erken gelerek, düzeninizi erken kurarak kazanacaksınız. 2 kişi çalışıp haftada $1500 kazansanız bile 1.5 ay erken geldiğinizde söylediğiniz parayı kazanmış olacaksınız. Ama mülakat ne zaman olursa olsun Haziranda temmuzda taşınacağız gibi bir planınız varsa sizin bileceğiniz iş. Ben olsam sırf Ankara stresini yaşamamak için bile taşırdım.

• @BERKE-Güngöroğlu bu forumda yazilanlri takip ederek tum islemleri tek kurus harcamadan yapabilirsiniz. Paraniz cebinizdde kalsin Amerikada ihtiyaciniz olacak

• Merhaba ben hala ds-260 formunu doldurmadim da aklima ufak bir sey takildi onu sormak istedim, kardesim green card kazandi, basvuruyu yaparken 19 yasindaydi suanda 20. Gocmenlik hukukunda 21 yas alti cocuk kabul ediliyor, bu durum bizi nasil etkiler? Yani anne veya babasini da goturebilir mi ?

• Bu ileti silindi!

• @ugur077 emin değilim. Bende de hata verince sıfırları kaldırıp denedim onayladı.

• 17 mayısta nikahım var, ds260 formunu şuanki soyadımla doldurmam sorun teşkil eder mi ayrıca eşimin de benimle birlikte yararlanması için ne yapmam gerekiyor? formu hızlı doldurmamız söyleniyor ancak ne yapmam gerekiyor beklemeli miyim 17 mayısa kadar. bilen biri aydınlatırsa çok sevinirim

• Bu ileti silindi!

• @ugur077 eski verilere göre numara 3 bin Ankara'da pek tehlikeli değil mülakat randevusu gecikmeli olsa alabilirsiniz sanki. Fakat, paradan başka sorun yok ise söylediğiniz rakam Amerika için çok normal birkaç ay içinde kazanabilirsiniz.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@joseph-universe sadece uzun süreli adresleri yazmanız yeterli.
    bunun cevabını bu başlığın 3. ilerisinde vermiştim.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@ugur077 ankara'da devam edip ocak/ subat 2026 gibi abd'ye bilet bakın 😉

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@joseph-universe o halde hiç düşünmeden viyana'dan devam edin.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@kucurizm mülakata Ankara'da girecekseniz sorun olmaz, merak etmeyin.
    ds260'i doğru şekilde doldurun ama.

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@aleynaa nikahiniz sonrası doldurup eşinizi de o zaman forma ekleyin, acele etmenize gerek yok.
    DV2026 süreci 1 ekim'de başlayacak.
    formu erken doldurmanız surecinize bir etkisi yok şu an.

mutluluklar!

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@şanslıbiremir kardeşiniz kazandiysa zaten yaşının ne önemi var ki, vizeyi kendi alacak.
    ayrıca anne - baba bu haktan yararlanamaz.

• @EzgiLera Mülakattan hemen sonra taşınmayı düşünüyoruz fakat hongkong masraf ve süreci gözümü çok korkutuyor. Çünkü hem kısıtlı bütçemiz var hem de süreci çok okumama rağmen risklerine tam hakim değilim. Bir an önce gitme uğruna ankaradan taa hongkong a taşıyıp işi daha da zorlaştırma ihtimali beni korkutuyor.

• @aleynaa, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhabalar bu foruma ilk kez giriyorum green card kazandığımdan dolayı. Ancak sıralamam 23 binlerde. Dosya taşırsam gelme olasılığı var mıdır? Bu konuda hiçbir bilgim yok ve açıkçası ne yapacağımı şaşırmış durumdayım…

Bu case numarasiyla ankaradan sira gelme imkani yok dosyanizi kesinlikle tasiyin. bu basligin 3.iletisini okursaniz dosya tasimanin mantigini anlayabilirsiniz. Nereye tasimaliyim diye soracak olursaniz yesil pasaport ya da schengen vizesine sahipseniz viyana, degilseniz hong konga tasiyin. Sira gelme konusunda söyle bir yorum yapabilirim; numaraniz genele baktigimizda yüksek, bültende aktif olursaniz ve dosyanizi viyana ya da hong kong a tasidiysaniz (iki konsolosluk da hizli ilerliyor) cok yüksek ihtimalle mülakat alirsiniz. Ancak kotaya vs de takilma etkenleri de var. Kisacasi bu sürecte yapabileceginiz tek ve en mantikli hamle dosyanizi tasiyip beklemek olacaktir.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

135

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |