Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Hasan-Ceylan Hocam Kcc'ye mülakat tarihi sormak için mail attınız mı?

• @mesut16 KCC ye mail attım ama dosyanız işleniyor mülakat için size mail gelecektir mail takip edin gibi mesaj geldi

• ⭐⭐⭐

@alparslan34
    Selamlar...E devletten alınan evraklar için eğer varsa geçerlilik süreleri belgenin altında yazmaktadır.

• ⭐⭐⭐

@Mehmet-Fatih-Aslan
    E devletten alınan Formül A belgesi çok dillidir, çeviriye gerek yoktur.

• Excel dosyası yine karışmış, çoğumuzun mülakat yeri Sivas görünüyor, keşke diyorum

• @erg35 çok teşekkürler

• @Flight101 konsolosluğun istediği bir süre var mı ? örneğin ben sicil belgesini şubatta çıkardım ama mayısta vereceğim gibi

• @alparslan34 Tüm belgeleri güncel ve yeni olarak hazırlamanızda her zaman fayda var. Ekstra bir külfet olmayacaktır sizin için evraklar yeniden çıkartmak.

• ⭐⭐⭐

@alparslan34 @evrentnrkl da demiş yeniden çıkarın ben yola çıkmadan 1 gün önce yaptım evrak işlerimi, konsolosluğa evraklarımı teslim ederken hepsi 1 haftalıktı...
    Zaten e devletten çoğu tıklıyorsunuz iniyor..😉

• @sarvavasa bu sabah 10.19'da zeka geriliğinden muzdarip olduğunu düşündüğüm bir arkadaşımız kendince eğlenmiş. Eğer mümkünse düzenleme işlemleri için anonim kullanıcılar engellenmeli ve düzenlemeler yönetici tarafından onaylanmalı. Eğer bir forum yöneticisi talep ederse takip için basit bir web arayüzü tasarlayabilirim.

• Arkadaşlar merhaba ,benim sıram 26 binlerde açıkçası umudumu yitirdim muhtemelen sıra hiç gelmez normalde visa bültenleri haziran aylarında 30 binlere sıra geliyordu. Şimdi 17 binlerde bundan sonraki visa bültenlerinde iç açıcı görünmüyor.

• Merhaba birkaç sorum olacaktı dosya açtırmak ile ilgili, önceden sormuştum bazılarını ama önemsiz olduklarını biliyorum, bazı hatalar daha fark ettim, bunlar dahilinde mülakat verildiğinde açtırıp düzeltme yapmalı mıyım?

1. DS formunu okuldan mezun olmadan önce doldurumuşumtum ve primary occupation kısmına okuduğum bölümü yazmışım, student yazmam gerekirken, (şuan da çalışmıyorum)*
    2. Kendi soyismimde ingilizce olmayan karakter olduğundan Ç - C , İ - I yazamadım, (anne-baba dahil)*
    3. Anne Kızlık Soyadı,
    4. Alien Registartion number -> YES ama No olmalıydı,
      şimdiden teşekkürler

• @necdet2165 umudunu kaybetme ,

• @necdet2165 Umudunuzu kaybetmenizi gerektirecek bir durum yok , sayılarla 2025 başlığını incelemenizi öneririm süreç halen devam ediyor kendi sıram 28xxx buna rağmen rahatım şuan, sıramın geleceğini düşünüyorum.

• @Flight101 @ATS16 çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

• Viyana ABD Konsolosluğuna mail attım ve dosya taşımam konusunda olumlu döndüler. Akabinde KCC'ye de mail attım, onlar da randevum planlandığında tarafıma mail ile bilgi vereceklerini ilettikleri bir mail gönderdiler. Yaklaşık 3 haftadır beklemedeyim. Bakalım sıralama gelecek mi? Biraz endişe sardı açıkçası...

Dosya Numarasi: 2025EU212XX
    DS-260 Gonderimi: 06/05/2024
    Mülakat Yeri: Viyana
    Saglik Muayenesi: ⏳
    Vize Mulakati: ⏳
    Vize Onayi: ⏳
    Pasaport Teslimi: ⏳
    ABD Ilk Giris:⏳

• ⭐⭐⭐⭐

@sencansinaygun henüz bültende current olmadınız, gelecek bültende açıklanacak sayiya göre en erken Temmuz ayına mülakat randevusu alma ihtimaliniz var. Bol şans 🍀

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   finn_ finn_ 

• @Ongn merhabalar öncelikle tebrik ediyorum👏pasaport durum kontrolünü Ceac visa statü kısmından mı bakıyorsunuz? Aynı gün mülakata girmişiz ben de onay aldım ama ceac visa statüden baktığımda ap gözüküyor.Acaba yanlış yerden mı bakıyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@pnarr normal bu şekilde görünmesi.

statünüz sistemde aşağıdaki sıralama ile görülecektir;

at NVC ➡ in Transit ➡ Ready ➡ Refused ➡ AP ➡ Issued

https://yesilkartforum.com/forum/post/240589

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@savageandtipsy bunların hiçbiri için formda düzenleme yapmanıza gerek yok.

Benzer Başlıklar

• 180
  • 316
  • 73
  • 16399
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

155

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |