Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @MetMete, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Case numaram 12 binlerde dosyayı taşımam gerekiyor sanırım. Nereye taşısam şansım yüksek olur (Yeşil pasaportum var Avrupa'da olabilir). Taşımak için de mail atmak yerine DS-260 formunu doldururken direkt oradaki mülakata gireceğim yeri Ankara yerine farklı bir Ülke ve Şehirle değiştirerek yapsam oluyor mu?

ds-260 da ankarayi secin daha sonra kcc‘ye bu basligin 3.iletisindeki taslakla mail atip viyanaya tasiyin.

@yusuf-beyazkaya, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

@rezanclz dosya taşıma işlemi nasıl yapılıyor? Ds 260 forumu doldurduktan sonra mı önce mi? Detaylar hakkında hiç bilgim yok. Birde ds260 forum doldururken pasaport olması şart mı?

Üstteki mesajda belirttigim gibi kcc’ye sizin de mail atmaniz gerekiyor, dosyanizi onlar tasiyor. Ds-260 i doldurduktan sonra tasiyin. Oturumunuz yoksa ds-260 ta baska bir ülkeyi secmeyin. Pasaport olmasi sart degil other travel documents secenegini isaretleyin mülakat aldiktan sonra formunuzu actirip pasaport bilgisini girebilirsiniz. Mülakat almadan formu acmanizi tavsiye etmem.

• @kucurizm 2025 performanslarına göre Ankara temmuz ayı gibi bu numaralara mülakat verebilir. Viyana Hong Kong gibi konsolosluklar kasım aralık aylarında bu numaralara mülakat vermişti. Tabi ki her dönemin dinamiği farklı 2026da ne olacak net konuşamayız.

• @yusuf-beyazkaya

Merhaba, soru sorduğunuz başlığın ilk 4 iletisinde tüm sorularınızın cevabı var, lütfen detaylıca okuyun. Pasaport DS-260 için şart değil. Öncelikle DS-260'ı doğru bir şekilde doldurun ve submit edin. Sonrasında bol bol vaktiniz var. Acele etmenize gerek yok süreciniz 1 Ekimde başlayacak. Case numberınıza göre de (son 10 yılın vize bültenlerine göre) şubattan önce mülakat almanız neredeyse imkansız yani 1 yıla yakın bir zamandan bahsediyorum.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7230/dv2025-2025-green-card-lotosu-aşamaları?page=1

https://yesilkartforum.com/forum/topic/7231/dv2025-mülakat-deneyimleri?page=1

Bu iki başlıkla benimle birlikte 2025 kazananlarının tüm soruları ve deneyimleri var. Okuduktan sonra kafanızda çok fazla soru işareti kalmayacak. Sürecinizde bol şanlar.

• @kucurizm hayirli olsun gecen sene ayni case numarasina sahiptim 😃 deneyimimi okumanizi öneririm orada dosya tasima konusundaki analizimi paylasmistim, yerinizde olsam dosyami tasirdim, ankaraya bel baglamaya hic gerek yok.

• Arkadaşlar tekrar merhaba. Ufak bir sorum olacak. Nişanlım talihli oldu ve şuan pasaportu var. Fakat önümüzdeki süreçte evleneceğimiz için soyismi değişecek. DS260a pasaportunun bu hali ile mi doldurmayız yoksa other seçeneğini işaretleyip pasaportu yeniletip mülakatta mı düzeltmeliyiz. Teşekkürler

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Arkadaşlar tekrar merhaba. Ufak bir sorum olacak. Nişanlım talihli oldu ve şuan pasaportu var. Fakat önümüzdeki süreçte evleneceğimiz için soyismi değişecek. DS260a pasaportunun bu hali ile mi doldurmayız yoksa other seçeneğini işaretleyip pasaportu yeniletip mülakatta mı düzeltmeliyiz. Teşekkürler

Nişanlınız şu anki haliyle formu doldurup göndersin. Evlenince sizi add applicant seçeneği ile ekleyecek. Mülakat aldığınızda dosyayı açtıracak ve yeni bilgileri ilave edecek.

• Öncelikle selamlar, DV2026 talihlisiyim Case Numaram 8 binlerde fakat benim yeşil pasaportum yok dosyayı nereye taşımam mantıklı olur fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Forumda yeni aktif oluyorum çok fazla bilgim yok.

• @Serapp add applicant olarak eklemesini mülakat aldığımızda yapacağız değil mi?

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077 hayır o sekme açık olduğu sürece mülakat almadan yapabilirsiniz

• Merhaba herkese,
    Anlamadığım bir konu var. Ds260 başvurusunu direkt Viyana yada farklı bir yerden başlatmak sakıncalı mıdır? İlla Ankara'dan mı başlatıp sonra dosya taşımamız gerekiyor. Dosya taşımadan yurtdışından başlatamıyor muyuz?

• Merhaba arkadaşlar. Uzun süre forumu takip ettikten sonra ilk defa burada (aşamalar odasında) yer alıyorum 😃
    Eski senelerden tecrübeleri o kadar okudum ki süreçle ilgili biraz hakimim. Yalnız benim doğum yerinden dolayı ASYA bölgesinin kotasına giriyorum. Ankara'da bana sıra gelir mi gelmez mi diye orada eski yıllarda işlenen en yüksek AS numarasına bakmak istiyorum, bu bilgilere/istatistiklere ulaşabilme şansımız var mı normade?

• ⭐⭐⭐⭐

@zakaria Tebrikler hayırlı olsun. Ankara AS kotasında şu anda 6300 lerde. İncelemek için şu siteye girin:

Konsolosluk olarak Ankara'yı seçin hemen sağ tarafta kategori olarak AS'yi seçin.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 
  • ⭐⭐⭐⭐

@wizzie tebrikler 🍀

Önceliğiniz dosya taşımak yerine en doğru bilgilerle hatasız bir şekilde DS260’i makul sürede doldurmak ve kazandığınızi ogrendiginiz mektupta en altta yazan “post’ta” hangi şehir yazıyorsa DS260’da o şekilde o şehiri seçerek formu submit etmek önceliğiniz olsun.

Daha sonra dosya taşımak için bu konu başlığı 1.sayfadaki üçüncü mesajinda yer alan dosya taşıma seçeneklerine göre ve DV2025 Mülakat Deneyimleri başlığındaki yurtdışında mülakata katılmak kişilerin deneyimlerine göre (toplam masraf, seyahat süresi vb) kadar verirsiniz.

DS260 doldururken konsolosluk olarak sadece Ankara seçilmeli, Turkiye’de ki göçmen vize mülakatları ve işlemleri sadece Ankara’da yapılıyor.

• ⭐⭐⭐⭐

@mertcank34

YesilkartForum'da sorularınıza dogru yanitlar alabilmek için vize surecinizin detaylarini imzanizda belirtin lütfen. Imzanizi asagidaki adimlari takip ederek olusturabilirsiniz.

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• Merhaba, ds260 adres adımında

Please correct all areas in error as indicated below. Once you have finished, click ‘Save’ or ‘Next’ to continue completing your online application form.
    Street Address (Line 1) is invalid. Only the following characters are valid for this field: A-Z, 0-9, period (.), question mark (?), apostrophe ('), hyphen (-), comma (,), semi-colon (;), and space.
    There is a gap greater than a month in the dates you have provided since the date you turned sixteen. Please include ALL addresses where you have lived since the date you turned 16 years old.
    Street Address (Line 1) is invalid. Only the following characters are valid for this field: A-Z, 0-9, period (.), question mark (?), apostrophe ('), hyphen (-), comma (,), semi-colon (;), and space.
    Street Address (Line 2) is invalid. Only the following characters are valid for this field: A-Z, 0-9, period (.), question mark (?), apostrophe ('), hyphen (-), comma (,), semi-colon (;), and space.
    State/Province is invalid. Only the following characters are valid for this field: A-Z, 0-9, $, ?, period (.), apostrophe ('), comma (,), hyphen (-), and space.
    City is invalid. Only the following characters are valid for this field: A-Z, 0-9, $, ?, period (.), apostrophe ('), comma (,), hyphen (-), and space.
    State/Province is invalid. Only the following characters are valid for this field: A-Z, 0-9, $, ?, period (.), apostrophe ('), comma (,), hyphen (-), and space.
    City is invalid. Only the following characters are valid for this field: A-Z, 0-9, $, ?, period (.), apostrophe ('), comma (,), hyphen (-), and space.

hatası alıyorum. nedendir ? türkçe karakter ve noktalama işareti kullanmıyorum

• ⭐⭐⭐⭐

@ugur077 noktalama işareti ve Türkçe karakter olması muhtemel hatanın sebebi siz ne kadar dikkat etseniz de. Save & exit yaparak tekrar formunuza ulaşmaya çalışin ve kaldığıniz yerden devam edebilirsiniz, yorgunkuktan fark edemiyor olabilirsiniz hata yaptığınız yeri. Kolaylıklar…

• merhaba. ikinci başvurumda çok şükür olumlu sonuçlandı. umarım herkes için hayırlı olur. sıralamam ankara için yeterli olur mu? teşekkürler.

• ⭐⭐⭐⭐

@joseph-universe

Tebrikler, imzanizi mesaj içerisine yazmaktansa aşağıdaki adımları takip ederek kalıcı olarak düzenleyebilirsiniz. Bu konu basliginin ilk üç ilerisinde dikkatle okumanız sürecinize büyük katkın sağlayacaktır. Sosyal, ekonomik, maddi ve manevi şartlarınız el veriyorsa bu CN’ye güvenmeden ve mali yılın başlayacagi 01.10.25 tarihinden kısa bir süre sonrasına hızlı bir şekilde mülakat tarihinizi yurtdışı konsolosluklardan alabilirsiniz dosya taşıyarak mevcut koşullar devam ederse. Bu forumda ve süreçte çok duyacağınız cümle Ankara’ya güvenmeyin! Bol şans 🍀

https://yesilkartforum.com/forum/topic/2184/vize-surecinizi-imzaniza-tasiyin?_=1623761125532

• @ugur077, içinde söyledi: DV2026 (2026 Green Card Lotosu) Aşamaları

Merhaba, ds260 adres adımında

Please correct all areas in error as indicated below. Once you have finished, click ‘Save’ or ‘Next’ to continue completing your online application form.
    There is a gap greater than a month in the dates you have provided since the date you turned sixteen. Please include ALL addresses where you have lived since the date you turned 16 years old.
    Street Address (Line 2) is invalid. Only the following characters are valid for this field: A-Z, 0-9, period (.), question mark (?), apostrophe ('), hyphen (-), comma (,), semi-colon (;), and space.

hatası alıyorum. nedendir ? türkçe karakter ve noktalama işareti kullanmıyorum

Klavyenizi ingilizce diline cevirip doldurun.

• merhaba.mülakat için fransa veya almanya uygun olur mu. bu konsolosluklarda Türkçe dil tercihi olabilir mi.teşekkürler.

Benzer Başlıklar

• 8486
  • 57
  • 728
  • 83
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

Çevrimiçi Kullanıcılar

162

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |