Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@Hakan-Yavaş Eğer I140 evrağı onaylanmadıysa bir sıkıntı olmayacaktır.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   T.C. Kubilay Dikici T.C. Kubilay Dikici 

• @abrakadabra. Teşekkürler

• @eb3vize-com merhaba süreç hakkında bilgi alabilir miyim ortalama ne kadar sürer vize alma toplam ödeyeceğim tutar hangi şehirde yaşayacağımı siz mi belirleyeceksiniz yoksa yok ben mi?

• @ari-luli bu başlıgın ilk sayfasından okuyun tüm sorularınıza cevap var

• Merhaba @eb3vize-com,öncelikle iyi çalışmalar dilerim,şu an için başvurulabilir bir iş pozisyonunuz bulunuyor mu? Bulunmuyorsa yeni açılacak iş pozisyonları için yaklaşık bir tarih verebiliyor musunuz ? Teşekkürler.

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   Murat 4 Murat 4 

• Merhabalar EB3 vizesi ile Amerika’ya giden var mı? Ya da hangi yollalr greencard aldınız dv lottery dışında

• @elifdem merhabalar EB3 vizesine mi başvurdunuz?

• @omerfrk merhaba Ömer bey hangi firmayla görüştünüz?

• @Gilmund merhaba eb3 vizesi aldınız mı? Yoksa başvuru da mı bulundunuz?

• @ari-luli bdv solution'a göz atabilirsin

• @randomlyselected
    çok teşekkür ediyorum araştırıyorum güvenilir bir firma arıyorum çünkü o parayı borç alacağım bir şekilde almaya çalışacağım o yüzden daha güvenilir bir site aramaya çalışıyorum

• @ari-luli bu vize türüne borçla girmeyin ! borçla devam edilecek bir vize türü değil. maddiyat olarak iyiseniz devam edin başvuru maliyeti 20.000$. Sağlık kontrolü, Vize Ücreti, USCIS ücreti derken 25.000$ bulucak tek kişi için gereken ücret. orda yaşamınızı idame ettirmek için 20.000$ daha gerekiyor.

• ⭐⭐⭐ Yasaklı

@randomlyselected Kesinlikle katılıyorum. Eb3 vize ücreti dahil, orada ki ilk süreç vs. toplam 40 bin dolar olmadan bu işe girişilmez açıkçası. Şu an ki durumunuzdan çok daha zor bir duruma sokabilirsiniz kendinizi @ari-luli

• @Atlantis00 anlıyorum çok teşekkür ediyorum

• @randomlyselected çok teşekkür ediyorum

• Herkese merhabalar, Türkiye merkezli olan eb3vize’den halen giden birisi sanıyorum ki yok doğru mudur?
    Ortalama süreç 20-25k$ ve 4 yıl diye anladım. Bu süre içerisinde Amerika’ya greencard çekilişi ile gidilirse verilen ücret yanıyor mu demektir?

• @asknakkaya İade edileceğini sanmıyorum zaten bu vize türüne başlamakta kararsız kalan birçok insan var ve onlar arasında bende vardım.Mayısta GC çıkar mı diye tereddüt ediyoruz ancak her sene '' bu sene çıkacak '' diye diye zaman boşa gidiyor.Ve geçen zamanı düşününce bugüne kadar bu vizeyi başlatsaydım belki de sürecin yarısına gelmiş olurdum diye düşünerek süreci başlatıyor insan.Tabi herşeyi göze alıp kesin gelmeye karar verdiysek.Aksi halde zamanın boşa gitmesiyle birlikte para da boşa gitmiş olacak.Önce kararı kesinleştirmek ve doğru vize türünü belirleyip ona başlamak gerek.Ayrıca çekilişe katılıp deneyebilirsiniz süreç bitene kadar çıkarsa zararın neresinden dönerseniz kar dersiniz.Çok çetrefilli bir süreç o yüzden kararı vermek için gerçekten cesaret gerektiriyor.

• @asknakkaya,
    Fikrini yazan arkadaş ile aynı fikirdeyim bende o yüzden bu hafta başlatıyorum süreci inşallah bdv ile ben bilmiyordum bilseydim 2021 2022 de başlatırmışım doğrudan

• @ari-luli dostum azıcık araştırdımda trustpilot'da bazı 1 yıldızlı "scam" yorumları var, ne yaptın? bilgilendirirmisin?

• @Mehmet-i merhabalar bahsettiğiniz şeyi iletiyi okuyunca öğrendim araştırdım sanırım tr deki şikayetvar gibi açıkçası orayı dediğim gibi siz söyleyince öğrendim ben youtube google yeşilkartforum bazlı araştırmalar yaptım bu işte köklü olan firma bdv olduğu için oradan başlattım zaten eb3 vizesini öğrendiğim ilk hafta (2025 mayıs ilk haftası) kayıt oluşturdum hemen ilk taksidi yatırıp sürece dahil oldum diğer arkadaşların da dediği gibi süreç uzun ne kadar erken o kadar iyi evet riskli ama amerika hayali için sadece gc çekilişini beklemek en az 20 kat daha riskli 20 bin dolar herkesin sosyo ekonomik durumuna göre tabii ancak tr gidişatıyla kıyaslama yapınca verilmesi gerekiyor ve risklere rağmen kesinlikle hak ediyor bence süreç uzun diyorlar bana mantıklı geliyor şahsen en az 3 yıl olması hazırlık birikim dil öğrenme yani oraya gidince 0 dan başlamak yerine en az 3 den başlayabilirsiniz dil öğrenmek bütçeyi genişletmek ve orada rahat çalışmak için kendini geliştirmek meslek öğrenmek ya da buna benzer kurslar almak sertifikalar almak örneğin aşçılık iyi para kazandırıyor aşçılık üzerine eğitim sertifika kurslar alınabilir bende buna benzer şeyler yaparak sürece hazırlanıyorum başka şekilde 5 yıl geçmez zaten ama kesinlikle değer geliyor şahsen benim için her şey çok iyi 10 numara 5 yıldız DEDİĞİM GİBİ KENDİ SOSYO EKONOMİK DURUMUM VE ABD PLANLARIM BAZLI OLARAK ÇOK İYİ BULUYORUM KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞEBİLİR SÖYLEDİKLERİM
    o yüzden kendinize göre düşünüp taşınıp mevcut durum ekonominize bakıp ona göre plan program yapıp bir sonuca varmanızı tavsiye ediyorum.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |