Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Bülten ne zaman açıklanır, ?

• @omerko 10-12 Mayıs da açıklanır tahmini

• 21 bin ve üstü bir sayı gelsin kendimize gelelim 🙂

• @Dgns0 Bu saatten sonra full current yapmaları lazım, 50 k larda bile adam var bastıkları vize sayısı ortada.

• @dogan28 case numarası 50k da olan talihliye rastlamadım. all current olması şu an için erken olabilir son bülten veya sondan önceki bülten olabilir. bizimkisi dua ve temenni son güne kadar sabırla bekleyip vizemizi alıp süreci kapatıcaz inşallah 🙂

• ⭐⭐

@Dgns0 selamlar, eu bazinda maksimum gorebilecegimiz cn 35k dir diye tahmin ediyorum. Diger bolgelerde 100k lar mevcut

• @onuru geçen sene ya 46k yada 49k idi tam hatırlamıyorum ama AOS ile alan biri varmış. Avukat Remzi Kulen açıklamıştı. Bu arada o kişi burayı okuyorsa yada tanıyan varsa bana ulaşırsa sevinirim. Sürecini öğrenmek isterim.

• ⭐⭐

@ipekc dv2024 u simdi kontrol ettim, 49k da belgrad ta vizesini alan olmus, tesekkurler duzeltme icin

• @ipekc Bende izledim o videoyu sahilde çimlerde çekmişlerdi. Eğer onlardan bahsediyorsaniz 29binlerdeydi numaraları.

• Bu sefer çıkmadı bizede 😊 siramiz gelsin gidelim, bir daha basvurmayacam söz 😆

• @Mehmet-Fatih-Aslan sanırım 24k lar epey bi yigilacagiz hongkokta:)

• @omerko beraber oturup sohbet edeceğiz inşallah mehtabı seyrederken

• @dogan28 hocam 50 k nunaralı nasıl biri oluyor ? en fazla 42 bin var geçen sene 68 k numaralı vardı ama bu sene 42 bine düştü

• @Mehmet-Fatih-Aslan yok o videodan bahsetmiyorum. 5 kasım 2024 tarihli yayın. 45-46 bininciye AOS ile aldırmış.

• @ahmetgokaya Merhaba, aylık olarak mı açıklanıyor?

• @Baris-1 merhaba evet aylık olarak açıklanıyor fakat sizin takip etmeniz gereken sayfa sayılarla DV2026 sayfanın ilk iletisini detaylıca okuyun 🙂 süreciniz başlayınca oradan takip sağlarsınız

• @Erdem-Yıldız Hocam yuvarladım o an demek istediğim inanılmaz yüksek cnler varken eu 17500 de olması çok saçma değil mi ? hem basılan vize hem açılan dosya numaraları saçma geliyor bana.

• @Baris-1 tebrikler

• Bu başlıktan bahsedildi. Kullanıcı:   ATS16 ATS16 

• Bu ileti silindi!

• @bkaraca selamlar,

Bu başlık 2025 talihlileri için. Bu sorduğunuz basic sorular için forum sayfalarını dikkatlice okumanızı öneriyorum.

Eğer öyle olmasaydı sayılarla 2026 aktif olurdu.

Her bir bilginin önem taşıdığı şu safhalarda gereksiz soru veya yorumun saygısızlık olduğunun altını çizerim.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

141

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |