IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)
-
Cevap: arkadaşlar merhaba 25 Nisan nvc evrakları sumbit ettik tahmini ne zaman dq oluruz ve kaç ayı bulur interwiev ayrıca oğlum var 11 aylık eşimle şu an Türkiyede yaşamaktayız acaba expitade yapsak kabul olur mu financal lost da var eşim işini kaybetti ve hamile olduğundan ötürü işten atıldı uscis vermiştik ama kabul olmamıştı sizce bu olabilir mi
-
@GH25 8mayıs
-
@tb19 Insallah hizli ve sorunsuz bir sekilde vizenize, daha sonra da esinize kavusursunuz. 🙏
-
@rock Merhaba, NVC bu siralar sanirim yaklasik 10 gunde onayliyor. Haftaya DQ olursunuz muhtemelen. Expedite icin bir sey soylemek zor, deneyebilirsiniz ancak daha ciddi bir durumda expedite kabul ediyorlar sanirim. Tamamen konsoloslugun takdirinde ne yazik ki ne USCIS ne de konsolosluk karari icin belirli bir sey soylemek mumkun degil. Expedite request yapabilirsiniz bir kaybiniz olmaz
-
@GH25 çok teşekkür ederim
-
@GH25 amin inşallah size de bol şans diliyorum
-
@GH25 bu arada dq olduktan sonra kaç ayı buluyor interwiev
-
@tb19 bu arada dq olduktan sonra kaç ayı buluyor görüşme 🙏
-
umarım haftaya yeniden IL dağıtmaya başlarlar 🥲 ben düşündüm de acaba ais us visa duyurularındaki gibi sistem değişecek diye bir süredir mülakat vermemiş olabilirler mi?
çünkü hadi ben daha yeni DQ oldum da marttan beri IL bekleyen arkadaşlar var
-
@rock esinizin durumu ve iş kaybı için üzgünüm öncelikle. bence expedite request yapın en azından denemiş olursunuz. bizimkini kabul etmediler ama en azından 1 günde yanıt geldi oldukça hızlı işliyor. denemekten bir zarar gelmez sonuçta bol şans
-
@Malonjao Nedense bende sistem değişeceği için vermediklerini düşünüyorum
-
@Malonjao teşekkür ederim deneyeceğiz gerçekten yorucu bir süreç ve eşimle buradayız ve oğlumuz da harap oldu bu süreci beklerken
-
@salimekoken Otomatik geliyor. Benim ki 8. günde elime ulaştı.
-
@rock benim 2hafta sürdü. inşallah en kısa zamanda siz de alırsınız mülakat maili.
-
Arkadaşlar merhaba, vukuatlı nüfus kayıt örneğinde kuruma ibraz mı yoksa kişi talebini mi seçeceğiz? Ayrıca sertifikalı ingilizce tercümesinde noter onaylı bir tercümemi gerekiyor?
-
@esraozz merhaba, belgeyi hangi aşama için soruyorsunuz ve hangi belge için tercüme düşündünüz ? Çünkü NVC aşamasında İngilizce tercüme gerekmiyor e devletten alınan belgeler geçerli. Ben kuruma ibraz ve nüfus aile diye seçmiştim sanırım, bir de önemli olan vukuatlı olması
-
@GH25 Merhaba, sertifikalı ingilizce tercüme istiyor
-
@GH25 Merhaba, biz avukatla çalışıyoruz NVC aşamasındayız talep ettiği dokümanlar listesinde var sertifikalı ingilizce tercüme diyor. Kuruma ibrazda kurumu NVC olarak mı yazılıyor?
-
DS-260 ile ilgili bir sorum var, form doldururken 2023'te Kuzey Kibris'a gunubirlik gittigimi unutup 5 yil icinde yurt disina cikmadim diye isaretlemisim. Gittigimi verdikleri giris-cikis belgesini gorunce hatirladim. KKTC resmi olarak taninmasa bile yurt disi... Bir de sadece amazon icin kullandigim eski bir e-maili yazmayi unutmusum. Cok buyuk sorunlar oldugunu sanmiyorum simdiden formu actirip kimseyi mesgul etmeye gerek yok diye dusunuyorum, ama mulakatta bunlari belirtmem gerekir mi ve hangi asamada soyleyebilirim? Paranoyak bir sekilde her detayi dusunmeye basladim 🙃
-
Nisan ayında DQ olup interview letter alan oldu mu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum