Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

IR-1/CR-1 süreci ve mülakat deneyimleri (ABD vatandaşı ile evlenip Türkiye'de Green Card almak)

• @tb19 bence hiç gerilmenize gerek yok içiniz rahat olsun, ne zaman DQ olmuştunuz acaba?

• Türkiyeden giderken yaklaşık 50.000 usd paramıda götürmek istiyorum. Bunu nasıl götürebilirim nerelere beyanda bulunabilirim ve nakit taşımanın herhangi bir riski var mı ?

• Arkadaslar merhaba, biraz sacma bir soru olabilir ama bu konsolosluga goturmemiz gereken 'vukuatli nufus kayit ornegi' aile olarak secsem bile anne ve baba bilgilerini gostermiyor. Soyadim degismeden onceki kapanan kaydimda anne baba bilgisi de cikiyor. Bu belge evlenince boyle mi oluyor? Konsoloslukta sorun olmuyor degil mi?

• @Malonjao 5martta dq olduk 18martta interview için mail aldık. inşallah sag olun

• @GH25 benim de öyle. ikisini de götüreceğim

• ⭐⭐⭐⭐

@Alfa-Centauri

Nakit taşımanın riski seyahatiniz esnasında çalınması. Tek kişi veya aile olarak seyahat edilmesi fark etmeksizin USD 10.000 üst limit olacak şekilde beyan etmeksizin nakit veya kıymetli eşya yanınızda götürebilirsiniz. USD 10.000 üzerinde de nakit götürebilirsiniz, ülkeye giriş esnasında CBP memuruna üzerinizdeki tutarı beyan etmeniz gerekiyor veya öncesinde aşağıdaki iletideki formu doldurarak giriş esnasında memura teslim edebilirsiniz. 10.000 USD üzerinde götüreceğiniz nakit için herhangi bir vergi ödeme durumu yok giriş esnasında, beyanınız esas.

https://yesilkartforum.com/forum/post/468573

Diğer bir seçeneğinizde forumdaki ABD-Türkiye Arası Para Transferleri konu başlığını okuyabilirsiniz, Enpara üzerinden swift yapmak şu günlerde en hızlı ve en az komisyon ödeyerek nakit transferi yapılabilen yol gibi gözüküyor.

https://yesilkartforum.com/forum/post/469536

• @tb19 Sizin mulakatiniz ne zamandi?

• Cevap: arkadaşlar merhaba 25 Nisan nvc evrakları sumbit ettik tahmini ne zaman dq oluruz ve kaç ayı bulur interwiev ayrıca oğlum var 11 aylık eşimle şu an Türkiyede yaşamaktayız acaba expitade yapsak kabul olur mu financal lost da var eşim işini kaybetti ve hamile olduğundan ötürü işten atıldı uscis vermiştik ama kabul olmamıştı sizce bu olabilir mi

• @GH25 8mayıs

• @tb19 Insallah hizli ve sorunsuz bir sekilde vizenize, daha sonra da esinize kavusursunuz. 🙏

• @rock Merhaba, NVC bu siralar sanirim yaklasik 10 gunde onayliyor. Haftaya DQ olursunuz muhtemelen. Expedite icin bir sey soylemek zor, deneyebilirsiniz ancak daha ciddi bir durumda expedite kabul ediyorlar sanirim. Tamamen konsoloslugun takdirinde ne yazik ki ne USCIS ne de konsolosluk karari icin belirli bir sey soylemek mumkun degil. Expedite request yapabilirsiniz bir kaybiniz olmaz

• @GH25 çok teşekkür ederim

• @GH25 amin inşallah size de bol şans diliyorum

• @GH25 bu arada dq olduktan sonra kaç ayı buluyor interwiev

• @tb19 bu arada dq olduktan sonra kaç ayı buluyor görüşme 🙏

• umarım haftaya yeniden IL dağıtmaya başlarlar 🥲 ben düşündüm de acaba ais us visa duyurularındaki gibi sistem değişecek diye bir süredir mülakat vermemiş olabilirler mi?

çünkü hadi ben daha yeni DQ oldum da marttan beri IL bekleyen arkadaşlar var

• @rock esinizin durumu ve iş kaybı için üzgünüm öncelikle. bence expedite request yapın en azından denemiş olursunuz. bizimkini kabul etmediler ama en azından 1 günde yanıt geldi oldukça hızlı işliyor. denemekten bir zarar gelmez sonuçta bol şans

• @Malonjao Nedense bende sistem değişeceği için vermediklerini düşünüyorum

• @Malonjao teşekkür ederim deneyeceğiz gerçekten yorucu bir süreç ve eşimle buradayız ve oğlumuz da harap oldu bu süreci beklerken

• @salimekoken Otomatik geliyor. Benim ki 8. günde elime ulaştı.

Benzer Başlıklar

• 3116
  • 1589
  • 148
  • 6
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

154

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |