Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • ⭐⭐

@hasnotben işin gerçeği herkesin sonucu belli sadece beklemek için başvuruyoruz. 7 sene sonra anladım bu kadar umut bağlamamak gerektiğini, başvur geç modundayım. eski heyecan heves falan hiç bir şey kalmadı. çok ümitlenmek hayal kurmak o an için güzel geliyor olsa da sonucu değiştirmiyor sadece psikolojik olarak kendimize zarar.

• @ATS16 internetten baktıgıma gore yesıl pasaportu kabul etmıyorlar emın mısınız

• @aliaytac41 Tam okuyodum neden sildin merak ettim 😃

• @Zafer-Kalik SİZİN evrim mantığınıza göre yüzmeyi boğulmamak için ögrenmek zorunda kalmış birisinin çocuğunu yüzme derslerine gönderip eğlenerek ögrenmesini saglamak yerine çocuğunu denize atıp çocuğunun kendisiyle aynı şekikde korkuyla ve travmayla yüzmeyi ögretmesine benziyor. O yüzme egitimi veren kişilerde belki babanın ögrendiği gibi ögrendi yüzmeyi ancak eğlenceli yöntemlerle (basketbol topu sektirme) ögretmeyi seçti.
    Bu durumda siz 1.durumdaki gaddar baba rolündesiniz sanırım.
    Daha ne kadar açıklayıcı olabilirim gerçekten bilmiyorum her şekilde açıkladım sanırım yazdığım iletiyi.
    Yazdığım tek bir ileti üzerinde bu kadar durulmasını istemediğim için lütfen uzatmayalım konuyu herkesin kendine göre doğruları varmış demek ki.

• @hasnotben yetis 2222 geliyor kaciramayiz degerli bu 😃

• Tüm çalışan emekçi forum arkadaşlarımın 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyorum. Sevgiler, saygılar.

• @Can-3 hocam senin iyi niyetine inanmakla birlikte bahsettiğin gibi bir kesim varsa da senin, benim ya da başkasının demesiyle aa evet haklısınız demeyecek o insanlar ,muhtemelen aksine ters tepecek:) herkes kendinden sorumlu bırak kim nasıl neyden mutlu oluyosa öyle düşünsün öyle yaşasın demek istedim.valla ben zaten artık hayatımda toksik insana hiç ama hiç tahammül edemiyorum yaş 35 olunca he diyip geçiyosun 😀 boşverelim bunları günlük tartışma dozumuzu da aldıysak şafak 2 diyoruz

• good bye!

• @cvatulip Benim yaşımda 32 bende zaten sizin dediğinizi demeye çalışıyorum. Ama işte çok uzadı geri vites atayım sıkıntı yok.

• @Zafer-Kalik ahahaha aynen oyle toksik negatif dusunceleri uzaklastiriyoruz bicir bicir bekliyoruz %0001 falan yemisim %50 sans arkadaslar ya evet ya hayir olmazsa amaaaan yani moraller yuksek bekleyelim cikmazsa uzuluruz yaaa simdiden dusmeyin canini yediklerim 😃

• @Zafer-Kalik evet zaten ben de sizin dediğinizi demeye çalışıp kimsenin kimseye akıl vermesine gerek yok yüzde 0,000004 de olsa rakamların ne önemi var benim hayalim benim kararım demek istedim😀

• @yasinyasa 2018 ve 2021deki başvurularda pasaport zorunluluğu vardı, bu da başvuru sayısının nispeten az olmasında etkili oldu diye hatırlıyorum; yanlışım varsa düzeltin lütfen.

Bir de lütfen çekiliş sonuçlarına az bir süre kalmışken en azından bu kısa zaman diliminde olasılık hesaplarından bahsetmemeye çalışalım. Herhese bol şans! 😑

• Merhabalar,
    Ds 260 da okuduğumuz okul bilgisi doldururken okula başlama bitiş tarihleri önemli mi? Bitişler diplomadan bulunuyor ama başlama tarihlerini nasıl buluruz. 😔

• @Hatice-Nur-Dogan universite diplomasi varsa zaten lise diplomasina gerek yok.

• Biraz daha sabır. Az kaldı.

• @koc2022 arkadaslar fazla evrak yoktur eksik evrak vardir bunu hicbir zaman unutmayin siz lazim olur mu olmaz mi diye dusundugunuz her seyi ayarlayin fazla fazla almazlarsa almasinlar, ya isterlerse?

• Fotoğraftan dolayı çıksa bile vize görüşmesinde büyük ihtimal kalırsın dedi chatgpt 😞

• @Zafer-Kalik fotoğrafınızda ne gibi bir durum var? Merak ettim.

• Selfie gibi biraz hafif dişlerim görünüyor ilk başvurum olduğu için dikkat etmemiştim 😞 Yüzüm net görünüyor arka plan beyaz ama böyle dedi chatgpt. Gelecek yıl bir stüdyoda pasaport fotoğrafı çektiririm napayım.

• @Zafer-Kalik deepseek'e de bir sorun; bakalım o ne diyecek?
    👈

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

153

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |